Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα: Acer ή... acer

koozoop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι στο ψάξιμο για laptop το ποίο θα χρησιμοποιείται βασικά σε γραφείο, αλλά θα δουλεύει autocad 3d και κανα παιχνιδάκι που και που. Κοιτούσα κατα dell μεριά κυρίως λόγω της εγγύησης αλλά επειδή στο plaisio μου είπαν οτι αναλαμβάνουν το service για τα acer και με 90κάτι ευρώ αγοράζω επέκταση για +2 έτη κοιτάζω και αυτά εδώ:

1) Acer Aspire 5742G-484G50Mnkk http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5742G-484G50Mnkk-LX-RB902-049.htm

2) Acer Aspire AS5750G-2314G32Mnkk http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-AS5750G-2314G32Mnkk-LX-RAZ02-116.htm

Αν έχει κανείς κάποιο από αυτά θα ήθελα να μου πει περι αυτονομίας και εντυπώσεων γενικά...

Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένας;

Πάρε κανένα dell ή κανένα ibm lenovo καλύτερα ( ούτως ή άλλως η GeForce GT 540M του acer είναι στα ίδια επίπεδα με την 5650 και την 5730 ) !! :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε πήγαινε για το πρώτο. Πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή! Έχω το λίγο καλύτερο 5750g και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Πηγαινε για το 5742g επειδη εχει i5 επεξεργαστη που θα σου χρειαζεται περισσοτερο στις εφαρμογες που θελεις.Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι ιδια και πιστευω αξιζει τα 30Ε παραπανω.

Δημοσ.

Για Dell με P6100 και την 5650 πήγαινα και εγώ αλλά μου είπαν ότι καταναλώνει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία. Γι'αυτό ρωτάω για τα acer. Ο i5 δεν είναι πιο ενεργοβόρος από τον i3;

Δημοσ.

Μα αφου λες οτι θα το δουλευεις στο γραφειο, στην πριζα δεν θα το εχεις? Πηρα το αντιστοιχο Dell (Inspiron 15R - 480M - 5650M) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Το επομενο μου, παλι Dell θα ειναι (αν και μεχρι τωρα fan της Toshiba). Η μπαταρια του κραταει γυρω στις 2 ωρες (αναλογα την χρηση), οπως η πλειοψηφια των λαπτοπ της κατηγοριας.

Δημοσ.

Ειναι αναλογα με τη χρηση που το κανεις το λαπτοπ.Εμενα με i5-2410m εχει φτασει 4 ωρες αυτονομια,αλλα μονο σε web surfing.Μου εχει βγαλει ομως και 1:30 ωρα σε gaming. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...