Προς το περιεχόμενο

Διαφορα μεταξυ motherboards

slaine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.σκοπευω να αγορασω νεα motherboard και κατεληξα μεταξυ των δυο παρακατω. δεν γνωριζω ομως τι διαφορες εχουν ,αφου ειναι σχεδον πανομοιοτυπες.

1. Asrock Socket 1155 P67 Extreme4 GLan Audio Raid

2. Asrock Socket 1155 P67 Extreme4 Β3GLan Audio Raid

Η διαφορα στην τιμη ειναι αμελητεα. 5-6 ευρω ακριβοτερη η πρωτη.

μπορει κανεις να με διαφωτισει???

φιλικα Slaine

Δημοσ.

δεν γνωριζω ομως τι διαφορες εχουν ,αφου ειναι σχεδον πανομοιοτυπες.

1. Asrock Socket 1155 P67 Extreme4 GLan Audio Raid

2. Asrock Socket 1155 P67 Extreme4 Β3GLan Audio Raid

Το revision είναι η διαφορά τους και οπωσδήποτε θα πάρεις την δεύτερη.

Δημοσ.

Το revision η διαφορά τους και οπωσδήποτε θα πάρεις την δεύτερη.

Μπορεις να πει τι διαφορα κανει αυτο το rev? Και για αυτο αλλα και για εμενα.... :rolleyes:

Δημοσ.

b3 ειναι το "διορθωμενο" chipset.οποτε αν κατεληξες, πας για τη 2η

edit:με προλαβαν :P

Μπορεις να πει τι διαφορα κανει αυτο το rev? Και για αυτο αλλα και για εμενα.... :rolleyes:

η πρωτη φουρνια chipset ειχε με απλα λογια κατασκευαστικο λαθος και θεωρητικα οι sata II υποδοχες τα εφτυναν σε βαθος χρονου

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. μια ακομη ερωτηση. η MSI P67A-GD55 P67 που ειναι περιπου στα ιδια χρηματα, ειναι καλυτερη σαν motherboard???

Δημοσ.

η msi δινει 2 pci-e και υποστηριζει crossfire μονο αντι για 3 της asrock που υποστηριζει crossfire και sli (που δε νομιζω να σε πολυενδιαφερει) περισσοτερες sata III και αντι για bios uefi.αυτα ειναι τα βασικα που επεσε το ματι μου.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. εχω και μια τελευταια ερωτηση. πηρε το ματι μου και μια μητρικη της ASUS, και συγκεκριμενα την

Asus Socket 1155 P8P67 PRO Rev 3.1 (B3) GLan Audio Raid

ποια απο τις δυο με συμβουλευετε να παρω??? την ASROC που ανεφερα πιο πανω η αυτη???? γενικα ποια εταιρια θεωρειται καλυτερη στις μητρικες??? λογω ασχετοσυνης δεν μπορω να εντοπισω διαφορες μεταξυ των δυο.(σκοπευω να εγκαταστησω εναν επεξεργαστη I5-2500K και μια ψυκτρα corsair a70 πανω στην μητρικη).

Δημοσ.

Οι Asrock τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει παρα πολύ και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις ωστόσο νομίζω πως η Asus ειναι σταθερή αξία ακόμα

Δημοσ.

καλημερα και απο μενα,

εγω πηρα την asrock p67 extreme4 αξιολογη mobo και αρκετα βολικη στο συμαζεμα καλωδιων με αρκετα καλα χαρακτηρηστικα οπως το uefi bios και το προγραμματακι που δινει γι την ρυθμιση των ανεμιστηρων απο τα windows απολυτη ησυχια.

θα προτιμησεις την b3 revision ομως λογο σατα 2

τωρα τοσα χρονια asus επαιρνα απλα ειπα να ριξω τα λεφτα μου αλλου να δω και αλλη εταιρεια.

προς το παρων μια χαρα μου ειναι η πλακετα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η ψυκτρα εκει που γραφει V8 αρχιζει και ζεματαει μετα απο λιγο και ανεβαζει κε την θερμοκρασια της καρτας γραφικων κατα εναν βαθμο κελσιου εβαλα ενα φουρφουρι και ζεστενεται λιγοτερο τωρα δεν ξερω γιατι ανεβαζει τοσο...

post-207118-0-90226000-1308124594_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...