Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κι εμένα περίεργο μου φαίνεται αλλά εντάξει. Θα το κοιτάξω πιο μετά το link, θέλει εγγραφή και προς το παρών δεν έχω το χρόνο. Μια μητρική θα την πάρω πάντως. Γιατί μπορεί όντως να θέλει 6-pin (αν και τη χρησιμοποιούσα με την ίδια μητρική πιο παλιά χωρίς ) αλλά η άλλη VGA που έβαλα (ATI X800 GTO) για δοκιμή... δεν θέλει σίγουρα. Οπότε δεν είναι θέμα κάρτας.
panos_chem Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μπορεί να δουλεύει και χωρίς την έξτρα τροφοδοσία αλλά με πεσμένες επιδόσεις! Οπότε άμα της βάλεις και το 6πινο να απογειωθούν οι επιδόσεις της!!! Εδώ εγώ με μια 5770 μου έπαιζε τα πάντα, φαντάσου η 4850 που είχε παρόμοιες επιδόσεις, σίγουρα θα δεις διαφορές!!! Για αυτό και σου επισυνάπτω και την φώτο να δεις που είναι το 6πινο της και θα καταλάβεις!
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Βρέθηκε τι παίζει με την κάρτα. Υπάρχουν δύο revisions, όπου το 2ο ελέω λιθογραφίας στα 40nm θέλει αρκετά λιγότερο ρεύμα για να λειτουργήσει και έτσι δεν έχει 6-pin. Και για το λόγου το αληθές, έβγαλα την ψύκτρα από την κάρτα. Υποδοχή 6-pin δεν υπάρχει πουθενά.
panos_chem Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 assassino!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή ευκαιρία να την καθαρίσεις και να της βάλεις και φρέσκια παστουλα!!! Στην φωτογραφία τότε που ανέβασα ο άλλος τι κύκλωσε????? τον πυκνωτή ???? που είναι δίπλα από τις αντιστάσεις?
remalis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Είχα το ίδιο πρόβλημα και γω σε ένα pc που και γω είχα χτίσει από περισσευούμενα parts φίλων και παλιών pc. Αφού σπατάλησα 2 ολόκληρες μέρες ψάχνοντας και δοκιμάζοντας τα πάντα, είδα έναν τύπο που έλεγε ότι φταίει η μητρική. Πήγα στο stockhouse του πλαισίου πήρα μια Asrock με 8.5Ε () απλά για να δω αν φταίει αυτό χωρίς να χαλάσω πολλά λεφτά και δούλεψε αμέσως. (btw η χαρά που πήρα όταν μετά από 2 12ωρα ενασχόλησης δούλεψε με κάτι σχετικά απλό δεν περιγράφεται). Θα σου πρότεινα και γω να το δοκιμάσεις. Το πολύ πολύ να χάσεις 8-10Ε. Εγώ την κράτησα την μητρική και δεν ξαναείχα πρόβλημα ποτέ. Α μόνο όταν άλλαξα ψύκτρα έκανε τα ίδια κ με ένα clrcmos έφτιασε. Βέβαια το pc προοριζόταν και έγινε ενα εξαίσιο κατεβαστήρι οπότε δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα να έχω καλή μητρική
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η μητρική έφταιγε. Αγόρασα μία ASUS P5QL SE με 35€ () και όλα μια χαρά. Η μητρική είναι τελείως του πεταμού, να φανταστείτε δεν έχει καν υποδοχή για case fan. Τουλάχιστον είναι καινούρια, οπότε έχω ήσυχο το κεφάλι μου.
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Άντε καλορίζικη . Από το πλαίσιο την πήρες τελικά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.