kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 υπαρχουν καμμια ~10αρια περιοχες(ζωγραφου,αλιμος,ακροπολη,σερρες,αλλεξανδρουπολη,ν.ηράκλειο,βουλα,βουλιαγμενη,κομμοτηνη,ξανθη κτλ.) που εχουν ηδη βαλει οπτική ίνα μέχρι τον υπαίθριο κατανεμητή FTTN/VDSL οκ υπαρχουν 2 ατομα που επιλεχτηκαν για πιλοτικο vdsl,vdsl+ αλλα η ερωτηση μου ειναι τι παιζει για αυτους που ειναι σε περιοχη με οπτικη ινα αλλα με απλη adsl2+. μηπως δεν βαζουν mini dslam μεσα σε καθε καφαο ή δεν δουλευουν οι καρτες vdsl σαν adsl+?.ισχυει οτι ακομη και να ισχυουν τα προηγουμενα,η διαφορα στην ταχυτητα(δηλ.να πιασει τα 24/1-2)θα γινει μονο σε πελατες οτε?!!
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εγώ εχω 2 χρόνια που ειναι περασμένες οι οπτικές ίνες (Πειραιάς) με το που βγαίνω απο την πολυκατοικία μου αλλα ακόμα με adsl2+ παίζω όπως και ο περισσότερος κόσμος νομίζώ. Επίσης δεν χρήζει άξιο σχολιασμού αλλα θέλω να το αναφέρω οτι με το που περάσανε τις ινες έκαναν ενα πολύ όμορφο μπάλωμα με άσφαλτο που βγάινει πάνω φυσικά απο την κανονική άσφαλτο και ειναι σαν σαμαράκι για τα αμάξια.
anta_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 VDSL θα αργήσουμε ακόμα να δούμε. Πρόσφατα η ΕΕΤΤ είπε ότι μάλλον θα την επεκτείνει την περίοδο που θα εμποδίζει την εμπορική διάθεση. Όσο δεν συνεργάζονται οι πάροχοι για τέτοιου είδους επενδύσεις δε πρόκειται να γίνετι τίποτα. Επίσης δεν χρήζει άξιο σχολιασμού αλλα θέλω να το αναφέρω οτι με το που περάσανε τις ινες έκαναν ενα πολύ όμορφο μπάλωμα με άσφαλτο που βγάινει πάνω φυσικά απο την κανονική άσφαλτο και ειναι σαν σαμαράκι για τα αμάξια. Ψιλά γράμματα
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μην μπλεκουμε τις οπτικες ινες που ειναι τον Providers και πανε στα αστικα κεντρα με τις οπτικες ινες που ειναι για το vdsl>καμια σχεση το ενα με το αλλο.για την ωρα ζωγραφου κτλ που θεωρητικα ειναι ετοιμες ολοι παιζουν adsl2+ απο τον παλιο χαλκο απλαειναι παλι θεωρητικα ετοιμες οι καμπινες γιανα δωσουν vdsl.απειροι δρομοι ειναι σκαμενοι αλλα οχι για να δωσουν cdsl αλλα για τους providers μεχρι και για πελατες που εχουν ftth. spank αυτη η οπτικη ειναι για provider.οταν ειναι για vdsl θα δεις οτι ολοι οι δρομοι θα σκαφτουν.οπως εγινε ζωγραφου.δεν εμεινε τιποτα ορθιο και βεβαια αλλαχτηκαν ολα τα Kv(καφαο)
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 μην μπλεκουμε τις οπτικες ινες που ειναι τον Providers και πανε στα αστικα κεντρα με τις οπτικες ινες που ειναι για το vdsl>καμια σχεση το ενα με το αλλο.για την ωρα ζωγραφου κτλ που θεωρητικα ειναι ετοιμες ολοι παιζουν adsl2+ απο τον παλιο χαλκο απλαειναι παλι θεωρητικα ετοιμες οι καμπινες γιανα δωσουν vdsl.απειροι δρομοι ειναι σκαμενοι αλλα οχι για να δωσουν cdsl αλλα για τους providers μεχρι και για πελατες που εχουν ftth. spank αυτη η οπτικη ειναι για provider.οταν ειναι για vdsl θα δεις οτι ολοι οι δρομοι θα σκαφτουν.οπως εγινε ζωγραφου.δεν εμεινε τιποτα ορθιο και βεβαια αλλαχτηκαν ολα τα Kv(καφαο) Κατάλαβα πιο πολλά σαμαράκια απο τα μπαλώματα θα δημιουργηθούν για τα αυτοκίνητα Χωρίς πλάκα τώρα για τόσο σοβαρές εργασίες και εγκαταστάσεις ας ελπίσουμε οτι θα κρατηθεί καποιο μέτρο και σοβαρότητα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ναι σιγουρα τι να σου πω.και αν εχει και σαμαρακι καλα ειναι.θα σου πω το χειροτερο.δεν θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος νομιζου ερμου στη μεταμορφωση.anyway>στην μεταμορφωση υπαρχει ενα τεραστιο datacenter που λεγεται med nautilus.απειρες οπτικες ινες μεχρι εκει.ειναι η εθνικη ειναι η παραλληλος της εθνικης ερμου και ο απο μεσα παραλληλος.στον απομεσα παραλληλο κατω περνανε απειρες οπτικες εχει απειρες γραμμες να το πω ετσι που εχουν μπαλωθει.επειδη περνανε φορτηγα ομως απο εκει ο δρομος εχει κανει κατι ωραιες καθιζησεις και τα σαμαρακια που λες εσυ εχουν γινει πλεον τρυπες.και επειδη η οπτικη δεν θαβεται και πολυ κατω αν δεν στρωθει αυτος ο δρομος βλεπω να κοπει καμια οπτικη.που νομιζω ειχε γινει παλια.οι τρυπες μεγαλωνουν σιγα σιγα.και ολα αυτα επειδη δεν παει καποιος να πατησει αλλο ενα στρωμα ασφαλτος απο πανω να γινει ανθρωπινο.επισης μια φορα ειχε κοπει οπτικη που πηγαινε themall απο καθιζηση δρομου.μαμαει η ελλαδα.
kage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 μην μπλεκουμε τις οπτικες ινες που ειναι τον Providers και πανε στα αστικα κεντρα με τις οπτικες ινες που ειναι για το vdsl>καμια σχεση το ενα με το αλλο.για την ωρα ζωγραφου κτλ που θεωρητικα ειναι ετοιμες ολοι παιζουν adsl2+ απο τον παλιο χαλκο απλαειναι παλι θεωρητικα ετοιμες οι καμπινες γιανα δωσουν vdsl. εχω κανει ερωτησεις στο αλλο φορουμ γιατι διαβασα διαφορα... π.χ. βαζουν και minidslam ή οτι εχουν οι καρτες vdsl, mode adsl2+ οποτε παιζουν ολοι οκ ...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 εχω κανει ερωτησεις στο αλλο φορουμ γιατι διαβασα διαφορα... π.χ. βαζουν και minidslam ή οτι εχουν οι καρτες vdsl, mode adsl2+ οποτε παιζουν ολοι οκ ... τι εχω ακουσει ως τωρα.το vdsl θα παιξει κανονικα με οπτικη μεχρι το καφαο.για ολους τους αλλους που ειναι adsl2+ οπως και το tdm voice συνεχιζουν να παιζουν απο τον παλιο χαλκο.αν το adsl2+ επαιζε μεσα απο το vdsl ολοι θα κλειδωναμε 24 αυτην την στιγμη.για την ωρα το μονο καλο που εχει γινει στις περιοχες που εχουν γινει εγκατατασταση τα νεα καφαο ειναι οτι αντικατασταθηκαν τα παλια καφαο που ηταν με βιδες που επιανες το καλωδιο γυρω γυρω με καινουρια που ειναι με ρεγκλετες.
aslanG7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ερωτηση εγω μενω ξανθη και εχω τηλ και ιντερνετ connx 24 η αποσταση απο το καφαω ειναι γυρω στα 100 μετρα περιπου οταν δοσουν την vdsl θα κληδονω στα 24 η θα διατηρηθει η γραμη μου στα 15 που κλειδονη τωρα?
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 φιλε goofy:P ως τωρα δενεχουν πει τιποτα οτι θα δωθει adsl2+ απο το καφαο απο τις καρτες που δινουν vdsl.αν οι καρτες vdsl παιζουν και adsl2+ τοτε θα παιζεις παραπανω αν οχι(το πιο πιθανο δηλαδη) τοτε θα παιζεις με χαλκο απο το αστικο κεντρο οπως παλια.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 μακαρι να βγω λαθος αλλα χλωμο το κοβω.θα παιζαν ολοι 20+ αμα γινοταν αυτο.εδω καποιοι λενε οτι τηλεφωνια δεν θα γινει voip αλλα θα περνεις κα νονικα απο τον χαλκο τον παλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.