Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση LG 55LX9500 ΠΛΑΙΣΙΟ 1399 €

ΚαΠα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι δε πάει καλά..ψάξτε το καλά πριν πάρετε τηλεόραση LG πάντως.

Τι υπονοεις με αυτο που γραφεις?εγω που την εχω την 47 εδω και λιγο καιρο δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Πιστευεις οτι οι αλλες μαρκες ειναι καλυτερες απο την LG οποιες πληροφοριες εχεις ειναι καλλο να μας τις πεις και σε μας

Δημοσ.

Μία LG κανένα πρόβλημα. Βασικά και μία Samsung. Ε ... προτιμώ την LG :whistle: :confused:

Τι εννοεί ο φίλος? Του κάνει εντύπωση ότι πέφτουν τρελά οι τιμές όταν είναι στη "δύση της καριέρας τους"?

Προσφορά γιο λίγους:

47LEX8

skroutz

Δημοσ.

Παιδιά, έχει μεγάλη προϊστορία η LG στις μούφα τηλεοράσεις, γι'αυτό λέω ψαχτείτε, δείτε εδώ μέσα τα θέματα για παλιότερες σειρές που αποσύρθηκαν γιατί είχαν πολλά προβλήματα.

Τώρα αν τις θέλετε μόνο για να βλέπετε τηλεόραση..

Τίποτα άλλο δεν υπονοώ, έχω πάψει να ασχολούμαι με τηλεοράσεις LG μετά τα όσα έγιναν με τις σειρές 6000 και 7000 πριν 2 χρόνια.

Απλά ΨΑΞΤΕ πρώτα πριν την πάρετε επειδή βλέπετε καλές τιμές, μόνο αυτό :)

Δημοσ.

Παιδιά, έχει μεγάλη προϊστορία η LG στις μούφα τηλεοράσεις, γι'αυτό λέω ψαχτείτε, δείτε εδώ μέσα τα θέματα για παλιότερες σειρές που αποσύρθηκαν γιατί είχαν πολλά προβλήματα.

Τώρα αν τις θέλετε μόνο για να βλέπετε τηλεόραση..

Τίποτα άλλο δεν υπονοώ, έχω πάψει να ασχολούμαι με τηλεοράσεις LG μετά τα όσα έγιναν με τις σειρές 6000 και 7000 πριν 2 χρόνια.

Απλά ΨΑΞΤΕ πρώτα πριν την πάρετε επειδή βλέπετε καλές τιμές, μόνο αυτό :)

Συμφωνώ και επαυξάνω. Επίσης κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις από τα specs είναι η άθλια απεικόνιση του τηλεοπτικού σήματος που μόνο μια lg μπορεί να τα καταφέρει τόσο άσχημα.

Εκτός από την εικόνα οι lg τηλεοράσεις είναι τραγικές και στον ήχο σε σημείο που αυτός που κάθεται μπροστά στη τηλεόραση να δυναμώνει πολύ για να ακούσει ενώ οι πιο δίπλα ξεκουφαίνονται. Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα στον ήχο.

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Επίσης κάτι που δεν μπορείς να το καταλάβεις από τα specs είναι η άθλια απεικόνιση του τηλεοπτικού σήματος που μόνο μια lg μπορεί να τα καταφέρει τόσο άσχημα.

Βασικά από τις δύο που έχω, η LG LD550 έχει μεν λίγο χειρότερη λήψη, αν αυτό εννοείς, αλλά από την άλλη πολύ καλύτερο επεξεργαστή upscaling τηλεοπτικού σήματος από την A656 Samsung μου.

Εκτός από την εικόνα οι lg τηλεοράσεις είναι τραγικές και στον ήχο σε σημείο που αυτός που κάθεται μπροστά στη τηλεόραση να δυναμώνει πολύ για να ακούσει ενώ οι πιο δίπλα ξεκουφαίνονται. Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα στον ήχο.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Μήπως γενικεύουμε παιδιά? Έχουμε δει 1-2 περιπτώσεις (πιθανότατα με τα "κακά" panels της LG) και βγάλαμε πόρισμα.

Όταν η Samsung ή η κάθε Samsung βγάλει μία τόσο προηγμένη TV με τέτοια ποιότητα όσο η LG LEX8 τότε το συζητάμε.

Εκτός αν ο EKTELESTES μας διαφωτίσει λίγο.

Δημοσ.

Φίλε μου δε μιλάω για 1-2 περιπτώσεις.

ΟΛΕΣ οι τηλεοράσεις LG των σειρών 6000, 7000 ( lcd ) ήταν ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ απ'το εργοστάσιο και μάλιστα ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ η 7000 απ'την αγορά μετά απο καταγγελίες χρηστών και διαμαρτυρίες ΜΗΝΩΝ.

Ορίστε τα λινκς με τα προβλήματα..περιττό να σου πω τι είχε γίνει, δες τα views / replies.

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=61&daysprune=-1&order=desc&sort=views

Είχαν τα εξής προβλήματα:

100 hz = έκανε σπασίματα η εικόνα, δε φτιάχτηκε ποτέ. Αν το έκλεινες και την χρησιμοποιούσες ως οθόνη υπολογιστή, ενώ το μενού έδειχνε ότι τα 100 hz ήταν off, στη πραγματικότητα ήταν ON και έκανε σπασίματα όταν έβλεπες ταινίες στο pc / έπαιζες παιχνίδια κλπ.

xbox κλπ δε μπορούσες να παίξεις σωστά γιατί έμενε κι εκεί μόνιμα ανοιχτό το true motion ( 100 hz ) και έκανε lag και σπασίματα στη κίνηση.

Επίσης, το 24p ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΥΘΕΝΑ και με καμία δύναμη.

Ως οθόνη PC στα καλά καθούμενα χάλαγε η οθόνη και πιξέλιαζαν τα πάντα, όποτε τις κάπνιζε.

Αυτά είναι τα λίγα που θυμάμαι απ' έξω.

Επιμένω, δε λέω ότι μπορεί και η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα, ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ!

Απλά, όποιος είναι να πάρει τηλεόραση LG, να πάρει παραμάσχαλα ένα λάπτοπ-ps3-xbox τι διάολο θέλει να τσεκάρει ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να το συνδέσει, έτσι έκανα εγώ και πήρα μετά την Sony w5500!

Το συνιστώ για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΟ, πηγαίντε και τεστάρετε τις τηλεοράσεις στο μαγαζί με τα ίδια σας τα μάτια!

Δημοσ.

οι scarlet πρέπει να είναι αυτές που λες...

Συμφωνώ με αυτό που τονίζεις στο τέλος και όντως πρέπει να γίνεται!

Εγώ έχω πιο παλιό μοντέλο lg και είμαι ικανοποιημένος 100% χωρίς να σημαίνει οτι και η επόμενη

ή οι επόμενες θα είναι απαραίτητα lg, οτι μου γυαλίσει...

Δημοσ.

Νόμιζα ότι επρόκειτο για κάποιο σημαντικότερο πρόβλημα...

Anyway:

Βλέποντας στα γρήγορα τα αρνητικά στα παρακάτω Reviews

εντοπίσα τα προβλήματα που αναφέρεις (τα ίδια και για τις LG7000). Προβλήματα στο processing, στις γρήγορες σκηνές και σπασίματα στο Trumotion.

Τα reviews υπάρχουν για να τα διαβάζουμε.

Δεν ήταν λοιπόν 1-2 περιπτώσεις panels αλλά περιπτώση προβληματικού μοντέλου. Όλες οι μάρκες είχαν/έχουν μοντέλα προβληματικά.

Αλλά επειδή εκείνες οι σειρές είχαν αυτό το πρόβλημα δε σημαίνει ότι πρόβλημα θα έχουν και οι επόμενες σειρές.

Στο PC έχω συνδεδεμένη (μέσω HDMI) την LD550 και είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Σημαντικότερο πρόβλημα;; Τότε έκανε η 47αρα 1250 ευρώ και δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο πέρα απ'το να βλέπουμε χαμηλής ανάλυσης τηλεόραση και αυτό χωρίς το true motion γιατί έκανε σπασίματα :lol: Ούτε pc, ούτε κονσόλες, τίποτα δεν έκανε σωστά :P

Και ήταν 2 γενιές, και η 6000 και η 7000 που ήταν η αμέσως επόμενη είχε τα ίδια προβλήματα. Και νομίζω πως και η 4000 που ήταν μετά τα είχε :P

------------------------------

mpokwsth - Δε διαβάζεις καλά τα ποστ μου, διάβασε πάλι τι λέω και μη παρεξηγείσαι.

Λέω ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ κάνει ο καθένας. Απλά, όταν είναι να σκας κάποιο αξιοσέβαστο ποσό ( και τα 1400 σίγουρα είναι ) καλό είναι να ξέρεις τι παίρνεις και να μη ξεγελιέσαι από τα χαρακτηριστικά.

Το θέμα είναι ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ αυτά που λέει.

Γιατί αν πληρώνεις 1400 και έχει πρόβλημα στο ένα, πρόβλημα στο άλλο, ε να πα να γά... μετά..

Και υπόψιν, τα reviews στα sites δε λένε την αλήθεια γιατί πολλές φορές δε προλαβαίνουν να την δουν /δεν ελέγχουν όσα ο χρήστης. Γι'αυτό να κοιτάς και να ρωτάς σε sites για την χρήση που σκοπεύεις να κάνεις την εκάστοτε τηλεόραση και φυσικά..αν γίνεται προτιμότερο είναι ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ :)

Γι'αυτό τονίζω...παίρνεις τις συσκευούλες σου παραμάσχαλα και πας σε κατάστημα και δοκιμάζεις..εγώ το κανα μια φορά και ΠΛΕΟΝ θα το κάνω ΠΑΝΤΑ. Έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο έτσι :)

Υ.Γ. Μιλάω γενικά τι πρέπει να κάνει κάποιος κατά τη γνώμη μου, όχι για σένα ^^

Δημοσ.

Εχω την 47 lx9500 δυο εβδομαδες. Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα καλη τηλεοραση για το χιλιαρικο που εδωσα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν δικαιολογει την προ προσφορας τιμη.

Το true motion κανει σπασιματα οποτε το εχω απενεργοποιησει. Το μεγαλυτερο της προβλημα ομως ειναι το banding. Εχω δει αρκετες ταινιες και παντα υπηρχε αλλα δεν με ενοχλουσε. Χθες προσπαθησα να δω το stardust, ομως ηταν τοσο εντονο το banding που οσο και αν προσπαθησα να το αγνοησω και να επικεντρωθω στην ταινια αυτο ηταν αδυνατο.

Καλη η τιμη της τηλεορασης αλλα αρκετα τα προβληματα της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...