Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η ερώτηση να φανεί χαζή αλλά θα την κάνω.

Έχω βρει κάτι προϊόντα του Korre από ένα site. Μου την έδωσε και θέλω να πάρω γαλάκτωμα σώματος αλλά δεν ξέρω αν αυτά χρησιμοποιούνται μόνο από γυναίκες ή και από άντρες. π.χ. κοιτάξτε αυτό. Μπορεί να το βάλει ένας άντρας στο σώμα του αυτό ή είναι μόνο για γυναίκες; Τρελαίνομαι για άρωμα γιασεμί και άνετα θα το δοκίμαζα, αρκεί να μη γίνω "ρόμπα". Θέλω τα φώτα σας.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

ennoeitai

Δημοσ.

Νταξει το θρεντ αν εχει την ιδια ανταποκριση με την αποτριχωση παει για επος!Βαλε οτι σου κανει κεφι ρε μαγκα!Δε θα χαλασει το δερμα σου επειδη ειναι γυναικειο το προιον,το πολυ πολυ να σε κραξουν τπτ μπρουταλ τυποι!

Δημοσ.

Ένταξει όλα αυτά. Εννοείται ότι θα βάλω ό,τι μου αρέσει αλλά θέλω να ξέρω αν το προϊόν αυτό (και γενικά το γαλάκτωμα σώματος) είναι γυναικείο ή είναι unisex. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;

Δημοσ.
θέλω να ξέρω αν το προϊόν αυτό (και γενικά το γαλάκτωμα σώματος) είναι γυναικείο ή είναι unisex

Δηλαδή αν σε πλησιάσει ένας φίλος/γνωστός σου και σου πει "ρε μαλάκα πώς μυρίζεις έτσι, τί έβαλες πάνω σου;" θα του πεις "το μπουκαλάκι έγραφε unisex" και τότε θα γλυτώσεις να γίνεις ρόμπα; Δε νομίζω Τάκη, σημασία έχει πώς μυρίζει και όχι τί γράφει το μπουκαλάκι, οπότε απλά πρόσεξε αυτό. Γιασεμιά και άλλα λουλούδια εγώ θα τα απέφευγα, αν όντως σε ενδιαφέρει το θέμα του πώς φαίνεται στους άλλους. ^_^

Βασικά, ότι θέλεις κάνε και άμα σε πούνε ρόμπα γράψ'τους

Η λίστα ξεκίνησε:

1.PCharon

2.

:-D

Δημοσ.

Ε εντάξει αν είναι μόνο για γυναίκες δεν θα το κάνω. Είναι όμως ή είναι αυτό που λέμε unisex; Γνωρίζει κανείς;

γιασεμι ειναι αγορι μου. που να βρεθει το unisex. θα μυριζεις σαν γυναικα.

Δημοσ.

Ναι, γιατί ως γνωστόν ο άντρας κρίνεται από το αν μυρίζει γιασεμί. Βάλε ό,τι θες ρε, έτσι κι αλλιώς η μυρωδιά θα φύγει άμεσα. Μάθαμε όλοι τώρα να μιλάμε για αντρικές και γυναικείες μυρωδιές, λες και όλοι οι άντρες βάζουν στα ρούχα τους μαλακτικό αξ.

Δημοσ.

Ναι, γιατί ως γνωστόν ο άντρας κρίνεται από το αν μυρίζει γιασεμί. Βάλε ό,τι θες ρε, έτσι κι αλλιώς η μυρωδιά θα φύγει άμεσα. Μάθαμε όλοι τώρα να μιλάμε για αντρικές και γυναικείες μυρωδιές, λες και όλοι οι άντρες βάζουν στα ρούχα τους με μαλακτικό αξ.

Toτε γιατι υπαρχουν αντρικα και γυναικεια αρωματα ? :D

Και τελικα ποιες ''γευσεις'' ειναι unisex ? :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει. Εγώ φοράω αντρικό άρωμα για παράδειγμα και ακόμη η καλύτερη κρέμα προσώπου που έχω χρησιμοποιήσει έβερ ήταν επίσης αντρική. Αλλά αν ο άλλος τη βρίσκει με γιασεμί, γιατί να του τη χαλάσεις;

Δημοσ.

Τα σπάει η άποψη που άντρας είναι αυτός που μυρίζει τραγί. Και στο άλλο το τοπικ με την αποτρίχωση τέτοια θεικά παίζανε..

Δημοσ.

Ρε μη κολλάτε σε αντρικά γυναικεία......πάρε το γαλάκτωμα σου ρε 44 θα γουστάρεις στο υπογράφω. Πάρε και moisturizer και scrub και ότι σου κάνει κέφι, άμα σου αρέσει εσένα, ότι και να λένε οι άλλοι στα παπάκια σου.

Εγώ έχω γίνει ένα με την μυρωδιά orange+cinnamon και όποιο γκομενέτο έρχεται κοντά τρελαίνεται :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...