cosmos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Thread για κομμωτήριο , κοσμήματα , βγάλσιμο φρυδιών , τεχνητό μαύρισμα , spa , να ανοίξουμε έτσι για να βγαίνουμε λίγο περιποιημένοι και όχι μεσα στην βαρβατήλα.... και είμαστε κομπλέ....
frenzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Προσωπικά βάζω όριο στο anal bleaching. Όλα τα άλλα είναι θεμιτά.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Προσωπικά βάζω όριο στο anal bleaching. Όλα τα άλλα είναι θεμιτά. Σε θεωρω πολυ πουριτανο.Αν κ δεν εχω γνωρισει ουτε γυναικα ουτε αντρα να το κανει ειμαι σιγουρος οτι μια αλφα μεριδα αντρων πορνοσταρ πρεπει να το κανει.Δεν μπαινει οριο στην ομορφια λεμε Κατα τα αλλα +1 απο μενα
αφεντικο2000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Η ανδρική περιποιήση είναι απαραίτητη.Για κάποιους λειτουργεί χαλαρωτικά.Τα ανδρικά αφρόλουτρα ή οι κρέμες χεριών,ποδιών.προσώπου κάποιους τους ανκουφίζουν από το καθημερινό στρες και τους κάνει να νιώθουν πιο όμορφα.Δείτε εδώ Korres Αφρόλουτρο Vetiver Root 250ml και Korres Borage ενυδατική κρέμα για την ανδρική επιδερμίδα 50ml
insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Και οι πίπες, αλλά δε βλέπω ο κορρες να κάνει! Να τον μαλώσεις!
Μπερδεμένος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Ή αν το θες αλλιως, τα "πιο απαλα χερια"δεν ειναι "προνομιο των γυναικων? Για πιάσε χέρι από γυναίκα που αρμέγει να αλλάξεις γνώμη
ennoeitai Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Η ανδρική περιποιήση είναι απαραίτητη.Για κάποιους λειτουργεί χαλαρωτικά.Τα ανδρικά αφρόλουτρα ή οι κρέμες χεριών,ποδιών.προσώπου κάποιους τους ανκουφίζουν από το καθημερινό στρες και τους κάνει να νιώθουν πιο όμορφα.Δείτε εδώ Korres Αφρόλουτρο Vetiver Root 250ml και Korres Borage ενυδατική κρέμα για την ανδρική επιδερμίδα 50ml 1
vk13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τα έχουμε ξαναπει αυτά. Δεν γίνεται κανείς gay επειδή έβαλε μια κρέμα στο πρόσωπο του. Στην τελική αν κάποιος θέλει να δείχνει όμορφος ας κάνει ότι θέλει και ας βάζει ότι θέλει. Απλά προσωπικά εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να υπάρχει και ένα μέτρο. πχ οκ να θέλει να δείχνει όμορφος κάποιος το δέχομαι αλλά όχι τώρα και να βγάζει φρύδια πχ ή να βάζει κρεμούλα για να έχει χεράκια απαλά Και το ζελέ πάντως στο μαλλί πριν μερικές δεκαετίες ήταν "για φλώρους και αδερφές".
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τα έχουμε ξαναπει αυτά. Δεν γίνεται κανείς gay επειδή έβαλε μια κρέμα στο πρόσωπο του. Στην τελική αν κάποιος θέλει να δείχνει όμορφος ας κάνει ότι θέλει και ας βάζει ότι θέλει. Απλά προσωπικά εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να υπάρχει και ένα μέτρο. πχ οκ να θέλει να δείχνει όμορφος κάποιος το δέχομαι αλλά όχι τώρα και να βγάζει φρύδια πχ ή να βάζει κρεμούλα για να έχει χεράκια απαλά Και το ζελέ πάντως στο μαλλί πριν μερικές δεκαετίες ήταν "για φλώρους και αδερφές". αν έχει φρύδι ενωμένο και ειναι σαν σπηλαιάνθρωπος και αφαιρέσει την ένωση θεωρείτε gay ? εχω δει τύπους που ειναι περίεργες φάτσες μονο και μόνο απο το φρύδι αλλα δεν λένε να το φτιάξουν , οχι να του αλλάξουν σχήμα(λεπτό/ομοιόμορφο κλπ) απλά να το κάνουν normal. επίσης παλιότερα οι γυναίκες ειχαν τρίχες στην μασχάλη και μουστάκια αλλα τώρα αν ειναι έτσι θεωρούνται λεσβίες ή κομουνίστριες. πιστευω πως όλα ειναι θέμα εποχής και αντίληψης της εκάστοτε κοινωνίας.
ennoeitai Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όποιος περιποιείται λίγο παραπάνω τον εαυτό του είναι τουλάχιστον τραβέλι.
koslibpro Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όποιος περιποιείται λίγο παραπάνω τον εαυτό του είναι τουλάχιστον τραβέλι. +1
Cossutius. Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όποιος περιποιείται λίγο παραπάνω τον εαυτό του είναι τουλάχιστον τραβέλι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Πάντως γενικά, οι κρέμες και τα συναφή δε πολυαρέσουν στις δυναμικές γυναίκες. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Ούτε καν τα ξυρίσματα στο στήθος ή κάτω για παράδειγμα(οκ εκεί το θέλουν περιποιημένο όπως λένε ) Θέλουν ρε παιδί μου να υπάρχει η αντρίλα. Το μπρούστο το άρωμα. Φυσικά το μπρούστο άρωμα με τη βρώμα δεν απέχουν πολύ οπότε....μπανάκι παιδιά!!!!Μπανάκι!!!
vk13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 αν έχει φρύδι ενωμένο και ειναι σαν σπηλαιάνθρωπος και αφαιρέσει την ένωση θεωρείτε gay ? εχω δει τύπους που ειναι περίεργες φάτσες μονο και μόνο απο το φρύδι αλλα δεν λένε να το φτιάξουν , οχι να του αλλάξουν σχήμα(λεπτό/ομοιόμορφο κλπ) απλά να το κάνουν normal. επίσης παλιότερα οι γυναίκες ειχαν τρίχες στην μασχάλη και μουστάκια αλλα τώρα αν ειναι έτσι θεωρούνται λεσβίες ή κομουνίστριες. πιστευω πως όλα ειναι θέμα εποχής και αντίληψης της εκάστοτε κοινωνίας. Καταρχάς δεν είπα πουθενά κανέναν gay. Εννοείτε πώς αν κάποιος είναι έτσι πχ http://akne-online.com/akne_vulgaris_gross2.jpg είναι προτιμότερο να βάζει κρέμες ή άν υπάρχει σοβαρό εμφανισιακό πρόβλημα ναι να πάει να αγοράσει το μισό hondos center κανένα θέμα. Δε διαφωνώ γενικά έτσι όπως το θέτεις. Μιλάω κυρίως όμως για εκείνους όμως που έχουν νορμαλ φρύδια πχ αλλά θα πάνε να τα βγάλουν. Για εκείνους που είναι 20-25 χρονών χωρίς ίχνος ρυτίδας και πάνε και βάζουν αντιρυτιδικές κρέμες... Για εκείνους που μόλις δουν σπυράκι πάνε και βάζουν make up για να το καλύψουν. Και μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι... Το ίδιο θα πω και για τις γυναίκες γιατί και εκεί υπάρχουν υπερβολές αλλά δικαιλογούνται. Πάντως όπως και να χει προσωπικά δεν με ενοχλεί η περιποίηση. Απλά στις παραπάνω περιπτώσεις εγώ το βρίσκω too much και εκεί είναι οι ενστάσεις μου. Και όσο για το τι προτιμούν οι γυναίκες από παρέες με γυναίκες ηλικίας 20-30 έχω καταλάβει ότι θέλουν τον άντρα περιποιημένο... Ούτε γορίλλα αλλά ούτε και με αγγουράκι στο πρόσωπο πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Η πλειοψηφεία τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα