Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω γίνει ένα με την μυρωδιά orange+cinnamon και όποιο γκομενέτο έρχεται κοντά τρελαίνεται :P

πω,αυτο πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα λεμε ε....πρεπει να το δοκιμασω στο φιδησιο,τζετ,θεικο κορμι μου :mrgreen:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

ennoeitai

Δημοσ.

πω,αυτο πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα λεμε ε....πρεπει να το δοκιμασω στο φιδησιο,τζετ,θεικο κορμι μου :mrgreen:

Τον συγκεκριμένο συνδυασμό τόξο τον κόλλησα από το προηγούμενο αίσθημα (με την οποία το είχαμε ξεφτιλίσει το θέμα μέχρι και "beaute" κάναμε μαζί.....και γούσταρα κιόλας xaxa). Τι αφρόλουτρα, τι moisturizers, τι scrubs......τι αιθέρια έλαια να καίνε 24/7 στο σπίτι. Είναι κλασσικός συνδυασμός αλλά αν ταιριάζει στο δέρμα σου θα κάνεις πανικό.

Δημοσ.

Εγώ μια φορα έκανα μπάνιο με αφρόλουτρο που μύριζε σοκολάτα και μια γκόμενα δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου , όλο τι ωραία που μυρίζεις και αγκαλιές :lol: :lol:

Δημοσ.

Για καθημερινή χρήση supermarket (sanex)

Για πιο special χρήση φαρμακείο - beauty shop - online (fruttini, kings and queens, apivita κλπ :wub:)

Δημοσ.

Εγω πάλι λέω να δοκιμάσω και κάτι αφρόλουτρα του Κορρέ. Έχει κάτι περίεργα: άρκευθος και ρούμι, βανίλια και κανέλα, πράσινο τσάι, κέδρος κλπ. Έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Ρε μη κολλάτε σε αντρικά γυναικεία......πάρε το γαλάκτωμα σου ρε 44 θα γουστάρεις στο υπογράφω. Πάρε και moisturizer και scrub και ότι σου κάνει κέφι, άμα σου αρέσει εσένα, ότι και να λένε οι άλλοι στα παπάκια σου.

Εγώ έχω γίνει ένα με την μυρωδιά orange+cinnamon και όποιο γκομενέτο έρχεται κοντά τρελαίνεται :P

Φίλε chill το orange+cinnamon είναι κάποιο προϊόν συγκεκριμένο? Έχω χρησιμοποιήσει Papoutsanis body Lotion το πορτοκαλί (Cashmere). Δε ξέρω αν είναι γυναικείο ή αντρικό, προσωπικά μου αρέσει..

Τα scrubs τι είναι?

Δημοσ.

....Βάλε ό,τι θες ρε, έτσι κι αλλιώς η μυρωδιά θα φύγει άμεσα. ...

Η μυρωδια ενος body lotion δε φευγει αμεσα.Πιστεψε με, μυριζει για πολλεςε ώρες.Ειδικα τα Κορρέ (τα λατρευω) σου φαινεται οτι εχει φυγει αλλα μυριζεις για ωρες μετα... :wub:

Δημοσ.
...Ειδικα τα Κορρέ (τα λατρευω) σου φαινεται οτι εχει φυγει αλλα μυριζεις για ωρες μετα... :wub:

Προϊόντα Κορρέ βρίσκεις μόνο σε κάποια φαρμακεία?

Δημοσ.

Σε όλα τα φαρμακεία βρίσκεις.

Εγω νομίζω ότι το γαλάκτωμα είναι πολύ για άνδρες,γιατί μυρίζει υπερβολικά και δε φεύγει γρήγορα το άρωμα.

με ένα αφρόλουτρο κορρέ είσαι ντάξει.

για περιποίηση όπως σκράμπς,μάσκες δε βρίσκω κάτι κακό,ότι θέλει μπορεί να βάλει ο καθένας για να βελτιώσει την εμφανισή του και την αυτοπεποιθησή του επομένως.

Δημοσ.

Προϊόντα Κορρέ βρίσκεις μόνο σε κάποια φαρμακεία?

Ναι σε καποια φαρμακεια.Βασικα σ'αυτα που λειτουργουν κ σαν παραφαρμακευτικα.

Εκτος απο τα φαρμακεια υπαρχει κ καταστημα κορρε στο κοσμος ή και στα χοντος παλι στο παραφαρμακευτικο.

Δημοσ.

Πολύ φρου φρου κ αρώματα και γαλακτώματα ρε μάγκες κ εδώ και στο άλλο με την αποτρίχωση....

Κοιτάξτε μην συμπέσετε να φοράει το ίδιο και η γκόμενα ...και καταλήξετε να συγκρίνετε σε ποιόν απ τους δυό σας μυρίζει καλύτερα!!!:P

Δημοσ.

Φίλε chill το orange+cinnamon είναι κάποιο προϊόν συγκεκριμένο? Έχω χρησιμοποιήσει Papoutsanis body Lotion το πορτοκαλί (Cashmere). Δε ξέρω αν είναι γυναικείο ή αντρικό, προσωπικά μου αρέσει..

Orange+cinnamon = πορτοκάλι + κανέλα. Ένας απλός συνδυασμός είναι τίποτα περισσότερο. Δοκίμασε το από το Kings And Queens που μπορείς να το βρεις σχεδόν παντού. Γενικότερα το συγκεκριμένο label έχει γαμάτους συνδυασμούς, όλο και κάτι θα βρεις να σου κάνει κλικ. Και αυτό το πιθανότερο γυναικείο να είναι αλλά who cares?

Πολύ φρου φρου κ αρώματα και γαλακτώματα ρε μάγκες κ εδώ και στο άλλο με την αποτρίχωση....

Κοιτάξτε μην συμπέσετε να φοράει το ίδιο και η γκόμενα ...και καταλήξετε να συγκρίνετε σε ποιόν απ τους δυό σας μυρίζει καλύτερα!!!:P

Συνήθως οι άντρες που περιποιούνται τους εαυτούς τους μυρίζουν το ίδιο με τις γκόμενες.......απόλυτα λογικό αφού μπαίνουν για μπάνιο μαζί :)

Όποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του, δεν νομίζω να φοβάται, ένα γυναικείο άρωμα ή να κάνει αποτρίχωση.

Δημοσ.

Ρε παιδια, μηπως εχουμε μπερδεψει ομως την περιποιηση με τη φροντιδα?

Η φροντιδα του σωματος, των ποδιων, των χεριων, των χειλιων, των δοντιων, των μαλλιων κτλ ειναι κατι που πρεπει να μας απασχολει ολους...η περιποιηση ομως νομιζω οτι ειναι "προνομιο" των γυναικων...

Μη μου αρχισετε τα "ρε μεγαλε, για σενα ο αντρας δηλαδη πρεπει να κλανει και να βρωμαει μασχαλιλα?"...Δεν λεω αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...