-nick- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια, μηπως εχουμε μπερδεψει ομως την περιποιηση με τη φροντιδα? Η φροντιδα του σωματος, των ποδιων, των χεριων, των χειλιων, των δοντιων, των μαλλιων κτλ ειναι κατι που πρεπει να μας απασχολει ολους...η περιποιηση ομως νομιζω οτι ειναι "προνομιο" των γυναικων... Μη μου αρχισετε τα "ρε μεγαλε, για σενα ο αντρας δηλαδη πρεπει να κλανει και να βρωμαει μασχαλιλα?"...Δεν λεω αυτο. Μαζι σου. Τα χουμε ξαναπει , δεν εχει πολυ νοημα να επαναλαμβανομαστε. Η εξελιξη της γλωσσας και πιο συγκεκριμενο του λεξιλογιου δειχνει αρκετα πραγματα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ορος 'μετροσεξουαλ' ειναι πλεον πολυ διαδομενος, γι'αυτην ειδικα την κατηγορια αντρων. http://en.wikipedia.org/wiki/Metrosexual
Garnele Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καθόλου μαζί του. Το να περιποιείται/φροντίζει (ποια η διαφορά αλήθεια) ένας άντρας είναι γαμάτο. Το ίδιο και η γυναίκα. Το ενοχλητικό και στις δυο περιπτώσεις, και αυτό που διαχωρίζει την περιποιημένη/ο από την κότα και τον μετροσέξουαλ αντίστοιχα είναι το κατά πόσο συζητάει γι' αυτό, πιστεύω.
Orgasmic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Φροντιδα ρε φιλε ειναι να μην παραμελεις καποια πραγματα τα οποια μπορει να καταληξουν βλαβερα για εσενα και τους γυρω σου. Πχ, το να μην αφηνεις τα δοντια σου να πιασουν πετρα, ή τα ποδια σου να μην πιασουν μυκητες ή τα νυχια σου να μην γινουν φονικα εργαλεια, ειναι φροντιδα. Αλλα πχ το να πηγαινεις για πεντρικιουρ/μανικιουρ για να ειναι μαλακα τα νυχια σου και τα χερια σου, να βαζεις κρεμες/μασκες κτλ, για μενα ειναι "περιποιηση". Και προσωπικα, αλλα νομιζω και για την πλειοψηφια των γυναικων (διαψευστε με), αυτο ισως πρεπει να παραμεινει προνομιο των γυναικων. Θεωρω οτι ο αντρας πρεπει να περναει μεχρι καποιο συγκεκριμενο χρονο στον καθρεφτη.
Garnele Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ρε φίλε, αυτό που λες εσύ είναι υγιεινή, όχι φροντίδα ή περιποίηση και είναι αυτονόητη στις μέρες μας, που κάθε σπίτι έχει νερό, ρεύμα, σαπούνι και οδοντόκρεμα.
Orgasmic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το να μην μυριζει η μασχαλη σου δεν ειναι υγιεινη. Δεν επαθε ποτε κανεις τιποτα επειδη μυριζε η μασχαλη του. Ουτε επειδη ειχε βρωμικα νυχια. Αλλο ομως το να μην μυριζει η μασχαλη σου, να εχεις καθαρα νυχια και προσωπο και λουσμενα μαλλια, και αλλο το να εχεις κανει πεντικιουρ/μανικιουρ, και να βαζεις κρεμες για να μην κανεις ρυτιδες και μασκες στο προσωπο και στο μαλλι...εκει νομιζω οτι ο αντρας παταει ξενα χωραφια και δεν εχω γνωρισει και πολλες γυναικες που να θελουν να τους "κλεβει" ο γκομενος την αντιρυτιδικη ή να τους ζηταει το τηλεφωνο της μανικιουριστας τους. Αν ειναι διαφορετικα τα πραγματα, πειτε το μου μπας και ειμαι εγω εκτος τοπου και χρονου...
Garnele Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το να μυρίζει η μασχάλη σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείς αρκετά το σαπούνι. Το ίδιο και τα βρώμικα νύχια. Και το να μην χρησιμοποιείς το σαπούνι όσο χρειάζεται σημαίνει ότι τα χέρια με τα οποία πιάνεις το φαΐ, τρίβεις τα μάτια σου κοκ δεν είναι καθαρά. Λογικό; Ναι.
Orgasmic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μην κολλας τωρα στην μασχαλη, γιατι αφενος υπαρχει κοσμος που η μασχαλη του μυριζει στις 5 ωρες αφοτου πλυθει αν δεν βαλει αποσμητικο-αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει καλη σχεση με το σαπουνι-αφετερου δεν ειναι αυτη λογικη (μυριζει μασχαλη-μικροβια-πιανεις φαι-ματια-μολυνεσαι). Ειδαλλως ολοι αυτοι που ειναι στον ΗΣΑΠ καθε μερα και αρωματιζουν τα βαγονια με την μασχαλιλα τους θα επρεπε να ειναι καθε μερα με αντιβιωσεις, κι εμεις μαζι τους. Την διαφορα της φροντιδας ομως απο την περιποιηση νομιζω την αντιλαμβανεσαι πως την εννοω. Το να κοβεις τα νυχια σου ειναι φροντιδα, το να πηγαινεις στην μανικιουριστα/πεντικιουριστα ειναι περιποιηση. Το να πλενεις το σωμα σου με ενα ωραιο σαπουνι ειναι φροντιδα. Το να το πλενεις με 3 σαπουνια, να κανεις και 2-3 σκραμπ και να βαζεις και κανα δυο κρεμες ειναι περιποιηση. Το να πλενεις το προσωπο σου ειναι φροντιδα. Το να βαζεις μια κρεμα ημερας, μια νυκτος, μια για τις ρυτιδες και μια για ξερωγωτιαλλο ειναι περιποιηση. Για τον αντρα μιλαμε παντα. Η αποψη μου αυτη ειναι προσωπικη.
evabb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μην κολλας τωρα στην μασχαλη, γιατι αφενος υπαρχει κοσμος που η μασχαλη του μυριζει στις 5 ωρες αφοτου πλυθει αν δεν βαλει αποσμητικο-αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει καλη σχεση με το σαπουνι-αφετερου δεν ειναι αυτη λογικη (μυριζει μασχαλη-μικροβια-πιανεις φαι-ματια-μολυνεσαι). Ειδαλλως ολοι αυτοι που ειναι στον ΗΣΑΠ καθε μερα και αρωματιζουν τα βαγονια με την μασχαλιλα τους θα επρεπε να ειναι καθε μερα με αντιβιωσεις, κι εμεις μαζι τους. Την διαφορα της φροντιδας ομως απο την περιποιηση νομιζω την αντιλαμβανεσαι πως την εννοω. Το να κοβεις τα νυχια σου ειναι φροντιδα, το να πηγαινεις στην μανικιουριστα/πεντικιουριστα ειναι περιποιηση. Το να πλενεις το σωμα σου με ενα ωραιο σαπουνι ειναι φροντιδα. Το να το πλενεις με 3 σαπουνια, να κανεις και 2-3 σκραμπ και να βαζεις και κανα δυο κρεμες ειναι περιποιηση. Το να πλενεις το προσωπο σου ειναι φροντιδα. Το να βαζεις μια κρεμα ημερας, μια νυκτος, μια για τις ρυτιδες και μια για ξερωγωτιαλλο ειναι περιποιηση. Για τον αντρα μιλαμε παντα. Η αποψη μου αυτη ειναι προσωπικη. ξερω πολλους αντρες-αντρες που βαζουν αντιρυτιδικες και ειναι 45+ χρονων αλλα δεν τους κανεις για πανω απο 35 και ειναι κουκλοι και αρενωποι. δεν ειναι κακο και δεν του περναει κανεις για αδερφες. η ομορφια απο μονη της δεν διατηρειται για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις την βοηθεια της τεχνολογιας, ασε που γενικα πλεον η ομορφια ειναι κατι που αγοραζεται, αρα γτ να μην την αγορασει και ο αντρας; το προβλημα ειναι παντα οι υπερβολες, ειτε τις κανει αντρας ειτε γυναικα.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Για μια γυναικα μπορει να μην ειναι υπερβολη να κατσει 2 ωρες στο μπανιο να φτιαχτει πριν βγει.Πως θα της φαινοταν αν εκανε κι ο αντρας τετιου ειδους καταληψη ? Σιγουρα θα ηταν ενθουσιασμενη που ο καλος της θα εβαζε την κρεμουλα του πριν την εξοδο Υποθετω οτι αν εβγαιναν ζευγαρια εξω δεν θα ειχε προβλημα η ''απελευθερωμενη'' κατα τα αλλα γυναικα να αρχισει ο καλος της να συζηταει για καλυντικα , κρεμες και πεντικιουρ .(οπως πιθανοτατα να συναντησει καποιος σε γυναικειες κουβεντες )
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δε θερω ενα αντρα λιγοτερο αντρα αν βαζει ΜΙΑ κρεμα για περιποιηση αλλα το να βαζει 2-3 ή να ξοδευει περισσοτερες ωρες στο μπανιο απο εμενα, ε, το θεωρω καπως.. ΥΓ τη κρεμα χεριων δε τη θεωρω καθολου γυναικειο προιον.Ισα-ισα τα χερια ενος αντρα ειναι περισσοτερο καταπονημενα απο μιας γυναικας..
Orgasmic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δε θερω ενα αντρα λιγοτερο αντρα αν βαζει ΜΙΑ κρεμα για περιποιηση αλλα το να βαζει 2-3 ή να ξοδευει περισσοτερες ωρες στο μπανιο απο εμενα, ε, το θεωρω καπως.. ΥΓ τη κρεμα χεριων δε τη θεωρω καθολου γυναικειο προιον.Ισα-ισα τα χερια ενος αντρα ειναι περισσοτερο καταπονημενα απο μιας γυναικας.. Evabb δεν μιλησα για αδερφες... Μαιρη, τα 'περισσοτερο καταπονημενα' χερια ομως δεν ειναι "προνομιο" των αντρων? Ή αν το θες αλλιως, τα "πιο απαλα χερια"δεν ειναι "προνομιο των γυναικων? Ή αν το θες αλλιως, δεν ειναι καποια απο τα πραγματα που διαφοροποιουν τον αντρα απο την γυναικα? Ποσοι αντρες πιστευεις μενουν στην μια κρεμα?Εγω οσους γνωστους εχω (ελαχιστους, μικρο το δειγμα δηλαδη) πουξεκινησαν απο μια κρεμα, τωρα δεν μπορεις να τους βγαλεις απο το μπανιο. Ξεκινησαν με αντιρυτιδικη, μετα μασκες μαλλιων, κρεμα χεριων, σωματος, σκραμπ κτλ και προσφατα ειδα και εναν γνωστο μου σε μανικιουριστα/πεντικιουριστα, αραγμενος στην καρεκλα με αυτα τα πραγματα που βαζουν αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιωνε κτλ...ουτε "αδερφη" ουτε τιποτα ο τυπος, ουτε καν χαριτωμενος. Αλλα ρε συ το θεαμα μου φανηκε λυπηρο...
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μαιρη, τα 'περισσοτερο καταπονημενα' χερια ομως δεν ειναι "προνομιο" των αντρων? Ή αν το θες αλλιως, τα "πιο απαλα χερια"δεν ειναι "προνομιο των γυναικων? Ή αν το θες αλλιως, δεν ειναι καποια απο τα πραγματα που διαφοροποιουν τον αντρα απο την γυναικα? Ποσοι αντρες πιστευεις μενουν στην μια κρεμα?Εγω οσους γνωστους εχω (ελαχιστους, μικρο το δειγμα δηλαδη) πουξεκινησαν απο μια κρεμα, τωρα δεν μπορεις να τους βγαλεις απο το μπανιο. Ξεκινησαν με αντιρυτιδικη, μετα μασκες μαλλιων, κρεμα χεριων, σωματος, σκραμπ κτλ και προσφατα ειδα και εναν γνωστο μου σε μανικιουριστα/πεντικιουριστα, αραγμενος στην καρεκλα με αυτα τα πραγματα που βαζουν αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιωνε κτλ...ουτε "αδερφη" ουτε τιποτα ο τυπος, ουτε καν χαριτωμενος. Αλλα ρε συ το θεαμα μου φανηκε λυπηρο... Καλέ δεν ειπα να βαζει και καθε μερα οπως η μανα μου!!!!!Αλλα ειδικα το χειμωνα κ χωρις γαντια ειναι χειροτερα και απο ξυλο. Ξερω αντρες που μενουν μονο στη κρεμα.Οσο για τα υπολοιπα ναι το θεωρω λυπηρο να αρχισω τη κουβεντα οπως κανουμε τα κοριτσακια περι κρεμων και μακιγιαζ με αντρα...
Orgasmic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλέ δεν ειπα να βαζει και καθε μερα οπως η μανα μου!!!!!Αλλα ειδικα το χειμωνα κ χωρις γαντια ειναι χειροτερα και απο ξυλο. Ξερω αντρες που μενουν μονο στη κρεμα.Οσο για τα υπολοιπα ναι το θεωρω λυπηρο να αρχισω τη κουβεντα οπως κανουμε τα κοριτσακια περι κρεμων και μακιγιαζ με αντρα... Δηλαδη οταν τον βλεπεις τον αλλον 2 μετρα νταμαρι να απλωνει την κρεμα πισω απο τις παλαμες, να τριβει τα χερια μεταξυ τους, μετα να απλωνει την κρεμα να παει παντου και να καθεται με τα χερια στον αερα μεχρι να απορροφηθει η κρεμα, δεν σε πιανει κατι? Δεν ξερω, μπορει το αποτελεσμα να σε ενθουσιαζει (αλλες πχ προτιμουν τα χερια του αντρα να "δειχνουν" οτι πιανει και καμια τσαπα και κανα τσεκουρι και παει για σκαψιμο), αλλα δεν σου ερχεται αυτοματα η παραπανω εικονα στο μυαλο?
frenzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αν πας να σκάψεις με τσεκούρι όσο απαλά και να είναι τα χέρια σου, μαλάκας θα είσαι.
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δηλαδη οταν τον βλεπεις τον αλλον 2 μετρα νταμαρι να απλωνει την κρεμα πισω απο τις παλαμες, να τριβει τα χερια μεταξυ τους, μετα να απλωνει την κρεμα να παει παντου και να καθεται με τα χερια στον αερα μεχρι να απορροφηθει η κρεμα, δεν σε πιανει κατι? Δεν ξερω, μπορει το αποτελεσμα να σε ενθουσιαζει (αλλες πχ προτιμουν τα χερια του αντρα να "δειχνουν" οτι πιανει και καμια τσαπα και κανα τσεκουρι και παει για σκαψιμο), αλλα δεν σου ερχεται αυτοματα η παραπανω εικονα στο μυαλο? :lol: Ναι μου ερχεται η παραπανω εικονα.Δε βαζουν οι αντρες κρεμα στα χερια οπως οι γυναικες,δλδ οπως το περιεγραψες.Αυτος που εχω δει εγω περνει με τα δαχτυλα κ βαζει στην πανω πλευρα του χεριου . ΥΓ Μην αρχισετε τωρα το δουλεμα με αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα