johnpsakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλησπερα. Μενω στην Ηλιουπολη και χρησιμοποιω forthnet τα τελευταια 5 χρονια (double play). Σκεφτομαι να προχωρησω στη μεταβαση στη hol ή οποια εχει ενα πακετο το οποιο ειναι πιο κοντα στα μετρα μου (παλι 24 mbps). Ο λογος που το κανω ειναι οτι εχω αντιμετωπισει καποια προβληματα απο forthnet τα οποια ολο και πληθαινουν το τελευταιο καιρο. Το κεντρο στο οποιο συνδεομαι ειναι αυτο στη δαφνη (451). Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος εμπειρια απο χρηση hol στη περιοχη μου? Καθως και ποια ειναι η αποψη σας, οσον αναφορα την ποιοτητα τον 2 εταιριων? Και κατι τελευταιο αν καποιος το γνωριζει, αν μπορω να κανω φραγη σε κινητα στην hol? Ευχαριτω πολυ!
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δώσε μας μερικά στοιχεία όπως τι router έχεις , πια ειναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις , και μερικά στατιστικά της γραμμής σου στα ποσα συγχρονίζεις δηλαδή attenuation κτλπ (Μπορείς να τα δεις μεσα στο status του router )
johnpsakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το ρουτερ που εχω ειναι ενα της zyxel P-660R-T1 v2 καθως το πρωτο που πηρα ηταν ενα siemens απο την forthnet που τα εφτυσε στο χρονο πηγα μου το αλλαξαν αλλα και το δευτερο τα εφτυσε στο δευτερο χρονο... τα στοιχεια που βλεπω ειναι WAN Information - DSL Mode: ADSL2+ Mode - IP Address: 47.12.101. - IP Subnet Mask: 255.255.255.255 - Default Gateway: N/A - VPI/VCI: 8/35 LAN Information - IP Address: 192.168.1.1 - IP Subnet Mask: 255.255.255.0 - DHCP: Server DSL Up 8330 kbps / 651 kbps αυτα μονο μου βγαζει στη σελιδα του ρουτερ.
anta_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάντως έχε στο μυαλό σου ότι η Hol δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει από πάροχο, αν και τελευταία πάει να φτιάξει λίγο. Εγώ στη θέση σου θα έμενα εκεί που είμαι, εκτός αν τα προβλήματα που αναφέρεις ότι έχεις είναι τόσο μεγάλα που σου σπάνε τα νεύρα.
theomalegan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η hol δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αυτό τον καιρό δοκίμασε κάποιον άλλον εναλακτικό ρώτα τη γίνεται στην περιοχή σου. Επίσης δοκίμασε να δείς snr και attenuation
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Επειδη ειμαι και εγω στο Α/Κ Δαφνης, μια χαρα ειναι η hol Δεν εχω τοσα προβληματα που αναφερουν, και εχω το πακετο hol DP GR
krypton Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 τι προβληματα εχεις?βρες επίσης απο το router το attenuation μηπως παιζει προβλημα απο αυτο....μεταβαση σε hol εχει κανει φιλος μου παντως και δεν ειδε καλυτερα πραγματα (παιζει ρολο και εκει που μενεις)
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παιζει ρολο και η εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου, ποσο μακρυα εισαι απο το Α/Κ, γενικα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες, οπου ακομα και σε αλλο παροχο να πας συνεχιζουν τα προβληματα.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ειτε forthnet εισαι ειτε Hol ειτε βαλεις οτι θες θα παρεις τον ιδιο χαλκο και εσενα λογικα η γραμμη σου ειναι χαλια λογω μεγαλης αποστασης.αμα μας γραψεις το attenuation θα δουμε περισσοτερα.αλλα σιγουρα θα δω κανα 38 + attenuation.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 @poulinos τα ιδια λεμε .δεν μπορω .ειναι απο τις κλασσικες ερωτησεις που σε ρωτανε ολοι.αμα παω σε αλλη εταιρεια θα συγχρονισει πιο πολυ το ρουτερ??
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κλαασσικη ερωτηση ναι, αν και εγω θα του ελεγα και να μετακομισει πιο κοντα στο dslam :P
johnpsakas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κλαασσικη ερωτηση ναι, αν και εγω θα του ελεγα και να μετακομισει πιο κοντα στο dslam :P καλο παντως το attenuation δεν το βγαζει στο ρουτερ γενικα το ρουτερ που εχω ειναι λιγο της πλακας ισα ισα να κανω την δουλεια μου το πηρα. υπαρχει αλλος τροπος να το δω? το μενου ειναι ιδιο με την παρακατω εικονα Link αλλα υπαρχει μονο το αρχικο μενου και οχι αλλες επιλογες (δηλαδη το μενου που φαινεται στην εικονα) ξερει κανεις αν αποφασισω να προχωρησω στην αλλαγη ποσες μερες παιρνει η μεταβαση (στο περιπου)? και αν εχει η hol προγραμμα για φραγη σε κινητα? thnx
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Σε εμενα η αλλαγη απο οτε σε hol, εκανε περιπου 20 μερες (και με ενεργοποιησαν και πιο γρηγορα απο την αναμενονη ημερομηνια) αλλα γενικα υπολογιζε περιπου στον ενα μηνα. Α και στη hol δεν χρειαζεσαι κωδικους για να μπεις στο ιντερνετ, οποτε μολις βαλεις το ρουτερακι θα συνδεθεις αυτοματα Εφοσον εισαι και μακρια, γιατι δεν βαζεις το πακετο με τα 8 Μbps? λογικα και καπου εκει θα συγχρονιζεις και θα σου βγει και πιο φθηνα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κλαασσικη ερωτηση ναι, αν και εγω θα του ελεγα και να μετακομισει πιο κοντα στο dslam :P το εχω πει σε μερικα ατομα σαν απαντηση/η λυση ειναι μονο μια.μετακομιστε πιο κοντα στον οτε.μεταξυ αστειου και σοβαρου.και υπαρχει και οπτικη ινα με κανα 1000αρικο καλο παντως το attenuation δεν το βγαζει στο ρουτερ γενικα το ρουτερ που εχω ειναι λιγο της πλακας ισα ισα να κανω την δουλεια μου το πηρα. υπαρχει αλλος τροπος να το δω? το μενου ειναι ιδιο με την παρακατω εικονα Link αλλα υπαρχει μονο το αρχικο μενου και οχι αλλες επιλογες (δηλαδη το μενου που φαινεται στην εικονα) ξερει κανεις αν αποφασισω να προχωρησω στην αλλαγη ποσες μερες παιρνει η μεταβαση (στο περιπου)? και αν εχει η hol προγραμμα για φραγη σε κινητα? thnx ιεροσυλε.τολμας να πεις οτι το zyxel δεν εχει attenuation???χαχα.εννοειται οτι εχει.πρεπει να πας στα diagnostics που εχει και μετα καπου γραφει κατι για adsl και τρεχεις ενα τεστ και σου βγαζει margin attenuation και bits per tone αν θυμαμαι καλα.θα το βρεις. κανα 20 ημερο οπως σου ειπαν.μεχρι να παει η γραμμη στην Hol θα συνεχιζεις να παιζεις με forthnet.εννοειται βεβαια οτι λογω 9 αρι margin στην hol παιζει να συγχρονισεις και λιγοτερο.και επισης θα παρεις τον ιδιο χαλκο.βρες το attenuation και πες μου ποσο ειναι.γενικα ολα τα χαρακτηριστικα Margin attenuation οχι τα bits Που ειναι κατι 0 κτλ κτλ.επισης σουρνεται λιγο με εξωτερικο η Hol και εχουν και traffic shaping στα torrents κτλ.οποτε οπως ειπαν οχι η καλυτερη επιλογη αυτον τον καιρο. και τα zyxel δεν ειναι της πλακας. και σε ολες τις εταιρειες παιζουν οι φραγες συνηθως ειτε voip ειτε tdm τηλεφωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.