timos_som Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 καλησπέρα,ξέρετε πότε θα έρθει στο πλαίσιο,vodafone κτλπ.????? και τη τιμή θα έχει?
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μονο η wind και ο αρμαος (που συνεργαζεται με την wind) το φερνουν αλλα ειναι 186€ οποτε και στο πλαισιο ή στην vodafone κτλ να ερθει θα ειναι 200-250€ οποτε και παλι δεν θα σε συμφερει να το παρεις απο κει αλλα μονο απο την wind/armaos... μονοδρομος ειναι.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αξίζει αλλά σαν να έχει ψιλοπρόβλημα με το μικρόφωνο.. ακούγομαι στο βάθος και δεν είναι θέμα φωνής.. ρυθμίσεις για το μικρόφωνο δεν βρίσκω οπότε.. ΣΕ όλα τα άλλα είναι κορυφή το κινητό απλά ... δεν πιάνεται
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αξίζει αλλά σαν να έχει ψιλοπρόβλημα με το μικρόφωνο.. ακούγομαι στο βάθος και δεν είναι θέμα φωνής.. ρυθμίσεις για το μικρόφωνο δεν βρίσκω οπότε.. ΣΕ όλα τα άλλα είναι κορυφή το κινητό απλά ... δεν πιάνεται εισαι το 0.000000000000000001% που πηρε ελαττωματικο. το κινητο ειναι καλυτερο απο το iphone 4 κατα την γνωμη μου...
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εισαι το 0.000000000000000001% που πηρε ελαττωματικο. το κινητο ειναι καλυτερο απο το iphone 4 κατα την γνωμη μου... Δεν νομίζω να είναι ελαττωματκό μιας και μια είναι οκ και μια όχι. Πράγμα που δείχνει ότι λειτουργεί σωστά αλλά όποτε του καπνίσει κάνει τα δικά του. Αν ερχοτανε σε κάποιον που το πηρε για review αυτό θα έλεγες ότι είναι το 0.00000000000001% ? Συν ότι σε reviews του ideos δεν έχω δει να μιλάνε καν για κλήσεις κλπ... είδαμε τα κίνητα μια πύλη για να μπένουμε facebook,twitter και λοιπές λαλακίες και παρατήσαμε τις κλήσεις.
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δεν νομίζω να είναι ελαττωματκό μιας και μια είναι οκ και μια όχι. Πράγμα που δείχνει ότι λειτουργεί σωστά αλλά όποτε του καπνίσει κάνει τα δικά του. Αν ερχοτανε σε κάποιον που το πηρε για review αυτό θα έλεγες ότι είναι το 0.00000000000001% ? Συν ότι σε reviews του ideos δεν έχω δει να μιλάνε καν για κλήσεις κλπ... είδαμε τα κίνητα μια πύλη για να μπένουμε facebook,twitter και λοιπές λαλακίες και παρατήσαμε τις κλήσεις. εγω που ειχα δανειστεί του φιλου μου οταν ειχα τρεχαματα με ενα αλλο δικο μου μια χαρα ηταν...
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εγω που ειχα δανειστεί του φιλου μου οταν ειχα τρεχαματα με ενα αλλο δικο μου μια χαρα ηταν... Ναι αυτό σου λέω, όποτε το θυμηθεί το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.