Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα games στο pc

vasiliskout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα οταν παίζω παιχνίδια γίνεται restart έχω κάρτα γραφικών ati 4870 2gb kaι επεξεργαστή i7 920 2.67ghz στην εικόνα είναι οι θερμοκρασίες σε κατάσταση ηρεμίας

post-221024-0-17092000-1307649919_thumb.jpg

Δημοσ.

Πολυ μεγάλη η θερμοκρασία για ηρεμιά στην κάρτα σου.. κατα 90% εκεί οφείλονται τα restart.... τσεκαρε αν δουλέυει το αναμηστήρι της, κάντης ένα καλό καθάρισμα απο σκόνες με αέρα... και αν και παλι δεν ερθει στα ίσια της πάτας της και μία αλλαγή θερμοαγώγιμης!!

Δημοσ.

οταν η καρτα ζεσταινεται συνηθως παγωνει στιγμιαια.

αν τρωει ρεσταρτ μαλλον ειναι τροφοδοτικο η κατι αλλο.

ττο υπολοιπο συστημα τι ειναι?

Δημοσ.

οταν η καρτα ζεσταινεται συνηθως παγωνει στιγμιαια.

αν τρωει ρεσταρτ μαλλον ειναι τροφοδοτικο η κατι αλλο.

ττο υπολοιπο συστημα τι ειναι?

και restert τρώει!!! αναλόγως την κάρτα .. δεν έχουν όλες throtling... πολλές απλά κολλάνε και επανεκιννει το σύστημα...

Το 75+ στην φωτο σε idle δεν το είδες?? εννοείται οτι μονο απο αυτό καταλαβαίνεις ότι πρώτα εκεί κοιτάς!

Δημοσ.

Όπως ειπαν και τα παιδία 72c για idle ειναι πάρα πολύ ρίξε ενα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ και ενα καλο cable management στο κουτί για να επωφεληθείς απο το airflow και θα εισαι κομπλέ πιστεύω

Δημοσ.

Μαλλον εχει μαζεψει σκονη το φανακι και η ψυκτρα της καρτας γραφικων ή αν εχεις προσθεσει προσφατα καμμια pci δεν επαγει καλα την θερμοτητα. Οπως ειπε και ο spank κανε ενα τσεκ στο συστημα ψυξης της gpu

Δημοσ.

Eυχαριστώ παιδιά τελικά πρόβλημα με την θερμοκρασία ήταν

Σωπα! Εγω προτινω καθαρισμα και αν εχεις κανα κουτι σαν το δικο μου το σκατο να το αλαξεις για να εχεις καλο airflow.... Και εγω εχω κατι 57αρια σε Idle αλλα φανταζομαι οτι ειναι επιδη το κουτι ειναι gtp..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...