Προς το περιεχόμενο

Πόσο χρόνο ζωής, έχει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ??

alexkoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η φθορά ξεκινάει απ΄'ο την πρώτη μέρα λειτουργίας π.χ. έχω ακούσει ότι η συχνότητα της κάρτας γραφικών πέφτει

αλλά τέλος πάντων ακόμα και χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση η απαρχαίωση προηγείται της βλάβης

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχουν μηχανικά μέρη όπου έχουν φθορές. Δεν είναι κύλινδρος με πιστόνι που μετά από καιρό χάνεται συμπίεση και κατ' επέκταση ιπποδύναμη.

Καμία συχνότητα δεν πέφτει, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι να πεθάνει τελείως δουλεύει με την ίδια απόδοση!

Δημοσ.

γενικά αν το προσέχεις κρατάει.

από το 2005 έχω p4 και είναι μια χαρά. με μικρές αναβαθμίσεις σκληρού,γραφικών και Ραμ.

Δημοσ.

Kαι εγω παιδια εχω εναν P4 στα 3,4 gh με ram 512 και gpu Ati Radeon 9550 απο 2004-2005 και δουλευει ρολοι.Αυτον τον υπολογιστη χρησιμοποιω και τωρα και δε χρειαστηκε καμια αλλαγη σε hardware.To μονο που αντικαταστησα ηταν ενας σκληρος γιατι ο παλιος καηκε μαζι με το cpu εξαιτιας αυξομειωσεων του ρευματος.

ΟFFTOPIC:Αληθεια ξερετε καποιο τροπο να μετρησω με σχετικη ακριβεια τη θερμοκρασια του συστηματος?Τον βλεπω οτι ζεσταινεται αρκετα(βασικα στην περιοχη του cpu ζεματαει) και επισης νομιζω οτι οι αισθητηρες δεν λειτουργουν πλεον πολυ καλα.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση. Δεν υπάρχουν μηχανικά μέρη όπου έχουν φθορές. Δεν είναι κύλινδρος με πιστόνι που μετά από καιρό χάνεται συμπίεση και κατ' επέκταση ιπποδύναμη.

Καμία συχνότητα δεν πέφτει, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι να πεθάνει τελείως δουλεύει με την ίδια απόδοση!

βασικα οι ημιαγωγοι πρεπει να δουλευουν σε μια θερμοκρασια φυσιολογικη.

οι ψυκτρες και τα ανεμιστηρακια ειναι ημιμετρα για να ανεβαζουν συχνοτητες χωρις να τα καταστρεφουν.

οτιδηποτε στο pc που δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ψυξη και δεν εχει κινουμενα μερη θα ζησει χροοονια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...