ihaveapc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παιδια εχω μια απορια , πήρα τη ψυκτρα megahalems και θα την εγκαταστησω ,πως μπορει να στηρίζεται στη μητρικη μια τοσο βαρια ψυκτρα; Υπαρχει κινδυνος να σπασει η μητρικη ή να παθει κατι το pcb;
hiendakias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν εχει δικια της βαση που βιδωνει πανω στην μητρικη ?
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παιδια εχω μια απορια , πήρα τη ψυκτρα megahalems και θα την εγκαταστησω ,πως μπορει να στηρίζεται στη μητρικη μια τοσο βαρια ψυκτρα; Υπαρχει κινδυνος να σπασει η μητρικη ή να παθει κατι το pcb; Υπάρχει backplate (βάση) που βιδωνει πίσω απο την μητρική και και πιάνει επάνω της η ψήκτρα.Οχι δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις την μητρική αρκεί να κάνεις ενα φυσιολογικό βίδωμα και οχι με όλη σου την δύναμη. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες μεσα στο κουτί αλλα και εδώ Επίσης ξέρεις φυσικά οτι πρέπει να βγάλεις την motherboard για αυτην την δουλειά εκτος και αν έχει άνοιγμα απο πίσω.
ihaveapc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ναι αλλα η ψυκτρα δε τραβάει μαζι της τη βάση αφου η μητρικη ειναι καθετα και η ψυκτρα οριζόντια στον αερα και η βαση δεν σπρώχνει τη μητρικη προς τα εξω; aαντεχει η μητρικη ολο αυτο το βάρος;
SPANK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν έχει πρόβλημα μην ανησυχείς υπάρχουν ψηκτρες και με μεγαλύτερο βάρος. Αν ειναι και καλά βιδωμένη και η μητρική πάνω στο κουτί με ολες τις βίδες δεν παίζει πρόβλημα
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μην φοβασε... Και εγω αυτο φοβομουν οταν πηρα την δικια μου αλλα ολα ειναι οκ.. Εξαλου οι μηρτικες ειναι γερα καρυδια.. Αντεχουν αρκετα
PCharon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κι όμως, μερικές μητρικές (ειδικά οι πιο φτηνές) δεν είναι φτιαγμένες από καλά εποξικά υλικά ή δεν είναι αρκετά παχιές με αποτέλεσμα καθώς ζεσταίνονται αρκετά κιόλας εκεί να λυγίζουν με το καιρό. Χωρίς βέβαια να σημαίνει κατ' ανάγκη καταστροφή, αλλά μια παραμόρφωση συμβαίνει. Αν η ψύκτρα είναι πάνω από 600gr, βάλε και τον ανεμιστήρα πάνω, αρχίζει και βαραίνει το πράγμα. Βέβαια μπορείς πολύ εύκολα και ανέξοδα να ατο αποφύγεις ακόμα και σε πολύ βαριές ψύκτρες, πολύ απλά με ένα σπάγγο πιάνεις ένα γερό σημείο της ψύκτρας και το δένεις ελαφρώς τεντωμένα σε κάποιο ψηλό σημείο του κουτιού (από τρύπες όλα τα κουτιά έχουν μπόλικες να διαλέξεις).
ihaveapc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 εγώ έχω αυτήν asus θα αντεξει η να τη δέσω τη ψυκτρα οπως ειπατε;
barman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 παιδια εχω μια απορια , πήρα τη ψυκτρα megahalems και θα την εγκαταστησω ,πως μπορει να στηρίζεται στη μητρικη μια τοσο βαρια ψυκτρα; Υπαρχει κινδυνος να σπασει η μητρικη ή να παθει κατι το pcb; Ψαξε στις Αγγελιες μου και δες το μηχανακι που πουλησα προσφατα. Εκει θα δεις το ΘΗΡΙΟ τι ωραια που "καθεται" χωρις κανενα προβλημα !!! Η μητρικη ειναι η Gigabyte UD7 κορυφαια στο S1366. Εαν τοποθετηθη σωστα ΔΕΝ θα εχεις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ.
Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αφού έχω βάλει σε 2 μητρικές ΑΥΤΗ και έχουν αντέξει μη μασάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.