Andreas2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το όνειρο μου είναι να ζω στη φύση και να ασχολούμαι με βότανα,καθώς και με πρόβατα,λατρεύω τα αιγινά προιόντα,τη φύση και γενικά έτσι στυλ πράματα.Κανείς άλλος που ασχολείται και τι κάνατε;
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το εχεις προχωρησει καθολου το θεμα ? Σοβαρα ρωταω.Αν δηλαδη εχεις εστω κανα κηπο, περιβολι,μπαλκονι, αν εχεις φυτεψει τιποτα, βοτανα γιατι οχι..
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο παππούς μου είχε γιδοπρόβατα και μικρός είχα βαρέσει στρούγκα αρκετές φορές. Το καλύτερο ήταν το σαλάγημα με γκλίτσα, πέτρες, φωνές, σκυλιά. Και το σφάξιμο. Το χειρότερο, η μυρωδιά του σκατού που δεν ξεκολλάει από πάνω σου. Και η μυρωδιά όταν ανοίγεις το στομάχι στο σφάξιμο.
thanocaster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κι εμένα μου αρέσουν τα αιγινά και τα έτσι στυλ πράματα.
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μετάνιωσα που δεν πήδηξα μια προβατίνα όταν είχα τη δυνατότητα.
gnsX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 σ΄αρέσουν τα αιγινά και τα έτσι στυλ πράματα κι εσένα ε;
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μετάνιωσα που δεν πήδηξα μια προβατίνα όταν είχα τη δυνατότητα. Εγώ προσπάθησα να πηδήξω χελώνα.(σου γαμώ το σπίτι κιετς.)Αλλά με κατούρισε και έφυγε το έστημα.
frenzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μετάνιωσα που δεν πήδηξα μια προβατίνα όταν είχα τη δυνατότητα. μαλακία σου. Τα αμνοερίφια έχουν άλλη χάρη.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εγώ είχα πάει στο χωριο μου πιτσιρίκι και όπως περπατούσαμε είδα μια χελώνα και έπεισα την μάνα μου να την πάρουμε μαζί. όπως την κρατούσα και περπατάγαμε έχεζε και κατούραγε σε όλο το δρόμο και στο τέλος αφού μου είχε καταχεσει τα παπούτσια την αμολήσαμε σε ένα χωράφι και με το που την αφίσα κάτω έκανε λες και είχε turbo , καμια σχέση με περπάτημα χελώνας. Αν ζει ακόμα θα με θυμάται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.