freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλά σου έκανε. Τα ζώα χέζονται πάνω τους όταν φοβούνται. Παίζει να είναι και μηχανισμός άμυνας. Ήμουν με το παπί του παππού μου και βρήκα ένα σκατζόχοιρο και τον έβαλα στην κλούβα πίσω να τον πάω σπίτι. Μέχρι να φτάσω είχε καταχέσει όλη την κλούβα και όλο το πίσω φτερό. Πολύ σκατό, δεν ήξερα αν ήταν σκατζόχοιρος ή μεταμφιεσμένος ελέφαντας που έκανε κατάχρηση ντουλκολάξ. Ο παππούς μου έριξε αρκετές παναγίες.
frenzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω κατουρήσει χελώνα. Κι έχω φάει γεράνι, Αντρέα, σακ μαη ντικ.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 έχω σκοτώσει κατσαρίδα εγώ έχω φάει κατσαρίδα σε όνειρο
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μιας και πιάσαμαν τα βουκολικά μας,θυμάμαι τότε που είχα σντριμώξει μια κότα και είχα κόψει το λαιμό ενός μπαλονιού,είχα δέσει με σπάγγο την άκρη του και το φόρεσα σαν καπότα (το πουλί μου τότε ήταν σαν μολύβι,έγραφε δηλαδή...) και μετά το ζωντανό με το που του την ακούμπησα άρχισε το φτεροκόπημα και φοβήθηκα και το άφησα... ..μέχρι που όταν μεγάλωσα είδα το ίδιο σε ένα κωλόμπαρο,με πλαστική κότα.Αλλα του τη φερμάρισε ο μπαγάσας.
frenzy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω κατουρήσει χελώνα. Τώρα θυμήθηκα, έχω κατουρήσει και την αδερφή μου από κακία, και σε μεθύσι γκόμενες και γειτόνισσες αυτών σε χαμηλότερους ορόφους. Αλλά δεν έχω χέσει έμψυχο. What the fuck was the topic, anyway?
florevil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλα παιζει να εχετε βγει λιγο OFF Topic εγω δεν εχω φαρμα αλλα ζω κοντα στη φυση και βλεπω καθε μερα προβατα
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω κατουρήσει χελώνα. Έχω κλάσει μάντρα. Πσώφα.
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 πιστεύω πως πρέπει να παρει το βραβείο μακακίας το τοπικ! Κλαιω απ'τα γέλια εδω και 3 σελίδες. :-D
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχω κλάσει μάντρα. Πσώφα. O Φρήντας είναι ανώτερος του Τσακνόρη:Έκλασε μάντρα! και μια και λέμε για κλανιές,πως ξεχωρίζει η λούγκρα απ' τον "σφιχτό";=Τους βάζουνε να κλάσουν πάνω από στάχτη κι άμα τη σκορπίσουν,κανελώνουν το μελομακάρονο.Αν ανοίξουν πηγαδάκι,είναι άξιοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.