Giorgos09 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Οταν κατεβαζω κατι μου παρουσιαζεται αυτη η εικονα Uploaded with ImageShack.us Επισης αρχιζει να κολλαει πολυ ο browser. Παλαιοτερα ειχα full speed συνεχεια. Μηπως μου αλλαξαν κατι απο τον ΟΤΕ? Εχω κονεξ. Και σε αλλους υπολογιστες εχω το ιδιο προβλημα.
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Mαλλον εχεις παρα πολλα connections ανοιχτα και αρχιζει να κολλαει το μοντεμακι, προσπαθησε να βαλεις λιγοτερα connections μεσα απο τις ρυθμισεις του utorrent
Giorgos09 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παρατηρησα κατι. Εβαλα οριο ληψης στα 900kb/s και τοτε εστρωσε. Πολυ λιγες φορες ειχα αυξομιωσεις. Οταν ομως αλλαζα το οριο στα 1000 η ανοιγα youtube αρα και εφτανε η γενικη ταχυτητα κοντα στα 1000 τοτε αρχιζαν παλι τα ιδια. Μηπως ειναι προβλημα του ΟΤΕ? Προσπαθει να με αποτρεψει να παρω παραπανω ταχυτητα αποση μου εχει δωσει?
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 καταρχην αμα ανοιγεις πολλα connection ολα σουρνονται ακομα και το browsing.επισης αν ανεβαζεις sto full τοτε σου χαλαει και το download αλλα και το browsing επισης.τι γραμη εχεις και με ποσα κατεβαζεις κτλ.
aslanG7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Και πως ρυθμιζουμε στο utorent το conection?γιατι και γω εχω ζορι με το browsing καθε φορα που βαζω κατι για να κατεβει
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 options ,preferences,bandwidth και μετα Number of connections, επισης στο connection καλο θα ειναι να βαλεις και μια θυρα και μετα να την κανεις Port forward στο ρουτερ. επισης στο bandwidth kai global rate limit options πολλες φορες το apply rate limit to utp connectios κανει καποιες αλλαγες οταν ειναι τσεκαρισμενο προς το χειροτερο
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 to apply rate limit to utp connectios αμα το απενεργοποιησω πολλες φορες κατεβαζω πιο γρηγορα αλλα το προβλημα που εχω μετα ειναι οτι και να βαλω Limit sto upload δεν μου λειτουργει.αν το ενεργοποιησω ελεγχω το Up down κανονικα μετα αλλα καποιες φορες σαν να μου κοβει λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.