SoToS99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δείτε να γελάσετε. Με το που ακουμπάω το pc, χάνω εικόνα. Δηλαδή, για παράδειγμα, κουνάω λίγο τη κεντρική μονάδα κ ξαφνικά δεν έχω εικόνα. Το pc όμως συνεχίζει να δουλεύει. Τι μπορεί να παίζει?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ελεγξε το καλωδιο της οθονης που ακουμπαει μπαινει στην καρτα γραφικων.
overclockerd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ένα ανάλογο πρόβλημα είχε και το pc της αδερφής μου, και απλά αλλάξαμε το καλώδιο που ενώνει την καρτα γραφικών με την οθόνη. Κάνε το ίδιο και πες μας
ss13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, δείτε να γελάσετε. Με το που ακουμπάω το pc, χάνω εικόνα. Δηλαδή, για παράδειγμα, κουνάω λίγο τη κεντρική μονάδα κ ξαφνικά δεν έχω εικόνα. Το pc όμως συνεχίζει να δουλεύει. Τι μπορεί να παίζει? Έλενξε όλα τα καλώδια εσωτερικά του υπολογιστή !!
SoToS99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Τίποτα παιδιά. Κ καλώδιο άλλαξα. και τσέκαρα μέσα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
ca6mio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ...κουνάω λίγο τη κεντρική μονάδα κ ξαφνικά δεν έχω εικόνα. Το pc όμως συνεχίζει να δουλεύει... Αν το ξανακουνησεις η εικόνα επανερχεται;
Giorgos09 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτο ειχα και με το λαπτοπ μου. Αλλα δεν εσβηνε η εικονα απλα κολλαγε. Σε μενα σχετιζοταν με τη θερμοκρασια.
SoToS99 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Όχι η εικόνα δεν επανέρχεται δυστυχώς. Σκέφτομαι ν αλλάξω τη κάρτα γραφικών κ να δοκιμάσω. Τώρα μου κάνει κ το προειδοποιητικό μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπππππππ. Μάλλον για κάρτα πάμε.
ca6mio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εφοσον δεν επανέρχεται τότε δεν παίζει να είναι καλώδιο αλλα η συνδεση της κάρτας πάνω στη μητρική. Αν βασίζεσαι στις γνώσεις σου μπορείς να το ανοίξεις, να την αφαιρεσεις και να την ξανατοποθετήσεις. Φρόντισε να την κουμπωσεις σωστά. Υ.Γ. Το να την κουνάς και να σβήνει μπορεί να σου δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα οπότε μην το κάνεις σκόπιμα.
rafail1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αφού δεν ξανά επανέρχεται τότε το πρόβλημα δεν είναι στο καλώδιο σύνδεσης του υπολογιστή με την οθόνη . Όπως είπε και ο ca6mio άνοιξε το κουτί βγάλε την κάρτα γραφικών και ξανά τοποθέτησε την και βιδώσετην καλά επάνω στο κουτί .Επίσης βίδωσε και της βίδες της μητρικής καλά μπας και με το σκούντημα κουνιέται
luminociter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Κοίτα, τα προειδοποιητικά μπιπ είναι από το BIOS και δεν δείχνουν χαλασμένη κάρτα γραφικών, αππλά λάθος τοποθετημένη ή ότι δεν έχει κουμπώσει καλά. Κάνε ότι σου είπα τα παιδιά, καθάρισε τις υποδοχές τις κάρτας γραφικών και φόντισε ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ που έχει το slot και να την ξανακουμπώσεις όταν την ξαναβάλεις.
trelomhxmhx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 αφού του δίνετε απαντήσεις σαν να είναι άπειρος τότε μάλλον θα πρέπει να του πούμε ότι καλό είναι να χει βγάλει την πρίζα και εκτός αυτού απαραιτήτως να χει κλείσει το τροφοδοτικό (εγώ μάλιστα πατάω και μια φορά το start με κλειστό διακόπτη για να εκφορτιστούν οι πυκνωτές)
SoToS99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ε άπειρος δεν είμαι με τίποτα αλλά σε αυτά τα διαβολομηχανίματα ποτέ δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Τώρα π βρήκα χρόνο ας ξεκινήσουμε την επέμβαση. Καλή μου τύχη.
SoToS99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κ ευτυχώς το πρόβλημα λύθηκε. Έλυσα το Pc, έβγαλα vga ( της οποίας η ψήκτρα είχε μία βίδα η οποία ήταν ξεβιδωμένη αλλά δε νομίζω να έφταιγε αυτό ) μετά έβγαλα τις ram κ άρχισα το ξεσκόνισμα. Βίδωσα καλά τις βίδες της mobo, μετά έβαλα καλά τη vga k όλα ήταν κομπλέ. Δε ξέρω τι μπορεί να έφταιγε. Μου φαίνεται χαζό να μην είχε μπει καλά η vga αλλά καμιά φορά δε ξέρεις! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. !
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ωραία μάλλον κουνιόταν η μητρική και έκανε κανένα βραχυκύκλωμα και έσβηνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.