Προς το περιεχόμενο

Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ Προβλημα

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θελω να σας κανω μια ερωτηση.Εστειλα ενα δεμα με ενα κινητο σε αψογη κατασταση με ταχυμεταφορες ελτα πορτα πορτα.Οταν το παρελαβε ο κυριος ισχυριστηκε οτι το κινητο ειχε χαλασμενα 2 κουμπια και ζητουσε τα χρηματα του πισω που μ ειχε βαλει με καταθεση.Το κινητο ομως δουλευε αψογα και πιστευω οτι ειτε τα χαλασε εκεινος και θελει να την βγαλει ''λαδι'' ειτε το μετανιωσε και ηθελε τα χρηματα του πισω.Τα χρηματα ομως αυτα εγω τωρα δεν τα εχω γιατι τα χαλασα αγοραζοντας αλλο κινητο.Με ειδοποιησε αυτος οτι το κινητο το εστειλε πισω ζητωντας να του βαλω τα χρηματα σε λογαριασμο αλλιως θα κινιωταν νομικα ισχυριζοντας οτι τον εξαπατησα..Ηρθε λοιπον το δεμα και με ειδοποιησαν να παω να το παρω (τα εξοδα τα ειχε πληρωσει αυτος) και εγω ο βλακας πηγα και το παρελαβα αντι να το αφησω εκει..Το κινητο ομως οταν το πηρα λειτουργουσε αψογα διχως το παραμικρο προβλημα και απορω γιατι το εστειλε πισω.Εκανα βλακεια που πηγα και το πηρα και επρεπε να το αφησω εκει και ας του γυριζε πισω..Τι μπορω να κανω τωρα?μπορω να το επιστρεψω πισω στα ελτα και να πω να σταλει παλι σε αυτον αλλα χωρις να μου γυρισει πισω αν εκεινος δεν παει να το παραλαβει?γινεται?

Δημοσ.

ζητησε απο εναν mod να σε βοηθησει τοτε γιατι ειναι τελειως ακυρο... οσο γιαυτο που λες να προσεχεις πρωτα με ποιους συναναστρεφεσαι... και κανονικα δεν επρεπε να πας να το παραλαβεις κατα την γνωμη μου... εκτος αν αφου το ανοιξες να του το ξαναστειλεις! βασικα δεν ξερω δεν μου εχει τυχει ποτε τι να σου πω..

Δημοσ.

1. Ο τιτλος "Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ Προβλημα" κολλάει κάπου; Έχει σχέση με το πρόβλημα; :shifty:

2. Εάν το μετάνιωσε είναι δικό του το πρόβλημα. :devil:

Εαν ψάχνει για δικαιολογίες θα μπορέσεις να το ξεκαθαρίσεις μιλώντας μαζί του διεξοδικά. Προτείνω να μιλήσεις μαζί του στην αρχή για τον λόγο που σου το επέστρεψε και μετα να του ξεκαθαρίσεις οτι από την πλευρά σου δεν έχει γίνει κάποιο λάθος-απάτη (με την προϋπόθεση οτι ήσουν 100% σωστός από τη μεριά σου) και να του δηλώσεις οτι θα του το επιστρέψεις (με χρέωσή του) χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Εάν είσαι σωστός δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα η επικοινωνία μαζί του είναι επιβεβλημένη.

Υ.Γ. Είσαι και σε λάθος υποφόρουμ :shifty:

Δημοσ.

εγω στη θεση σου εφοσον τελικα το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα θα το κραταγα και θα του λεγα με ενα μηνυμα "οποτε χρειαστεις το κινητο σου πες μου να στο στειλω (εξοδα αποστολης δικα σου)". Τι μπορει να σου κανει νομικα απο τη στιγμη που στην αγγελια ειχες δηλωσει το κινητο ακριβως οπως το εχεις εσυ τωρα στα χερια σου? Οι ταχυμεταφορες ελτα δεν καταλαβα που κολλανε με το ολο θεμα...αφου πιστευεις οτι το κανει διοτι μετανιωσε, και τελικα το κινητο δεν ειναι χαλασμενο

Δημοσ.

Αφού το Κινιτό δουλέβει κανονικά, δεν υπάρχει θέμα. Αν είσαι 100% σίγουρος ότι όλα τα έκανες σωστά, στείλτου mail ότι να πάς να γα***** το Κινιτό δουλέβει άψογα, τώρα αν θές τα λευτά σου πίσω στα αρ***** μου έγω δεν σου είπα ότι μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λευτά σου πίσω. Μην φοβάσε αυτοί οι τύποι είναι απατεόνες δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗ!

Δημοσ.

Το ανοιξα το κινητο και ηταν ακριβως οπως του το εστειλα,δουλευει αψογα..Εκανα βλακεια και το πηρα ομως.Αλλα μου εκανε εντυπωση αφου ελεγε οτι δεν δουλευε και ηταν χαλασμενο και μου το επεστρεψε γιατι πληρωσε εκεινος τα εξοδα (αφου η απαταωνια με χαλασμενο κινητο θα ηταν δικια μου αρα δικο μου το λαθος) και δεν εβαλε δικια μου χρεωση..Αλλωστε το μετανιωσε..Οποτε αφου το πηρα και το ανοιξα και ειδα οτι δουλευει αψογα το κραταω,το βαζω στην ακρη στο κουτι του και του λεω ακριβως αυτο που μ ειπατε..οποτε το θελει να του το στειλω.Κ αν μου πει οτι γιατι το παρελαβες θα το πω γιατι με επαιρναν καθε 3 και λιγο τηλ και με ειχαν πριξει..Κατι αλλο,μπορω να του το στειλω αλλα να μην γινεται να επιστραφει σε μενα παλι αν ας πουμε σε 1 μηνα δεν παει να το παραλαβει?και να μεινει στο καταστημα το δικο του?

Δημοσ.

Το ανοιξα το κινητο και ηταν ακριβως οπως του το εστειλα,δουλευει αψογα..Εκανα βλακεια και το πηρα ομως.Αλλα μου εκανε εντυπωση αφου ελεγε οτι δεν δουλευε και ηταν χαλασμενο και μου το επεστρεψε γιατι πληρωσε εκεινος τα εξοδα (αφου η απαταωνια με χαλασμενο κινητο θα ηταν δικια μου αρα δικο μου το λαθος) και δεν εβαλε δικια μου χρεωση..Αλλωστε το μετανιωσε..Οποτε αφου το πηρα και το ανοιξα και ειδα οτι δουλευει αψογα το κραταω,το βαζω στην ακρη στο κουτι του και του λεω ακριβως αυτο που μ ειπατε..οποτε το θελει να του το στειλω.Κ αν μου πει οτι γιατι το παρελαβες θα το πω γιατι με επαιρναν καθε 3 και λιγο τηλ και με ειχαν πριξει..Κατι αλλο,μπορω να του το στειλω αλλα να μην γινεται να επιστραφει σε μενα παλι αν ας πουμε σε 1 μηνα δεν παει να το παραλαβει?και να μεινει στο καταστημα το δικο του?

Μόνο αν του το το πάει ο ταχυδρόμος στο σπίτι του σαν μικρό δεματάκι, πρέπει μετά να πάει στο ταχυδρομιο και να πεί ότι δεν ξέρω αυτόν τον αποστολέα πάρτε το πίσω.

Και πάλι αν του το στείλεις και δεν πάει να το πάρει, αυτός θα φτέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...