Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση toshiba.. Τωρα την ενεργοποιησα;

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Ειπα να παρω και εγω το πρωτο μου toshiba σημερα..

Η εγγυηση ''Οτι και αν συμβει'' πλεον διαρκει και για τα 2 χρονια.. ( http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543 )

Οπως διαβασα στις οδηγιες, πρεπει πρωτα να κανεις εγγραφη στην απλη εγγυηση (οπως και εγινε),

και μετα να εγγραφεις στην παραπανω εγγυηση.

Εκανα λοιπον εγγραφη και στις 2 εγγυησεις και μου ηρθαν τα σχετικα mail.

Τωρα θελω να ρωτησω..

Οταν συνδεομαι στο https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php μου βγαζει το εξης:

http://img263.imageshack.us/img263/4951/54581822.png

Δεν μου εμφανιζει καπου για εγγυηση ατυχηματος και κλοπης, παρα μονο για εγγυηση για ανεργους και εγγυηση

ικανοποιησης (που λογικα αναφερει ''ΟΧΙ'' λογω του οτι δεν το καλυπτει πλεον η ideal).

Παρολα αυτα, οταν παταω στην επιλογη Λειτουργια(δεξια της εικονας) μου εμφανιζει την εγγυηση σχετικα με την

κλοπη και το ατυχημα..

Η ερωτηση μου ειναι.. Κανονικα δεν δικαιουμαι πληρη εγγυηση του ''οτι και αν συμβει'' εφοσον εκανα την εγγραφη στο site;

Ή εχει διαφορετικες κατηγοριες; (αν και λιγο κουλο αυτο που λεω, μιας και μου ηρθε mail απο την ideal. :P )

Κατοχοι toshiba (και μη), τα φωτα σας!

Θενξ!

Δημοσ.

καλημερα.καταρχην καλοριζικο το λαπτοπ.να σου πω την αληθεια φιλε και εγω toshiba εχω με αυ

την την εγγυηση καιτην κανονικη(βεβεα τωρα εληξε η εγγυηση μου και η μια και η αλλη)

καλο ειναι να μην πολυ βασισεσε και στης εγγυησεις.τι θελω να πω?εγω το πρωτο καιρο που ειχα

παρει το λαπτοπ επαθα μια ζημια στα ηχεια.μικροφονηζαν τα ηχεια και το πηγα στο καταστημα

οπου το ειχα αγοραση μου το φτιαξαν αλλα δεν δεχτηκαν την εγγυηση.και πληρωσα 15 ευρω.και

τους ειπα γιατι δεν δεχεστε την εγγυηση αφου λεει οτι και αν συμβη.(αυτο που λες και εσυ τωρα)και μου ειπαν η ζημια οφειλεται σε κακο χειρισμο σε τετοιες περιπτωσεις η εγγυηση δεν ειναι δεκτη.πρωσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τα δινουν και λιγο για τα ματια του κοσμου της εγγυησεις(οχι οτι δεν ειναι καλο να υπαρχουν)τωρα για κλοπη δεν ξερω.ας απαντηση και καποιος αλλος :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω πάντως έστειλα το laptop μου στην ideal με κουριερ, και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν μια περιγραφή της βλάβης και μια φωτογραφία, εκτυπωμένα.

Το πήρα πίσω σε μερικές μέρες με ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο. Μετα απο αυτό, η toshiba είναι, μαζί με την dell η μόνες επιλογές μου. Όταν αποφασίσω να πάρω καινούργιο laptop.

xristoforos89, λογικά με ενα τηλεφώνημα στην ideal θα πρέπει να σε ενημερώσουν, εγώ όταν ενεργοποίησα την εγγύηση μου, πριν δυο+ χρόνια, στο σιτε έλεγε ξεκάθαρα 4 χρόνια διεθνής. Λογικά και εσυ θα έπρεπε να βλέπεις ολα αυτά που λες, για κάθε ενδεχόμενο επικοινώνησε με την Ideal, το μονο που θα χάσης είναι λίγο απο τον χρόνο σου.

Δημοσ.

thanks για τις απαντησεις παιδες!

@satmen νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να απευθυνοσουν απευθειας στην αντιπροσωπεια (στην ideal δηλαδη),

παρα να το πηγαινες στο μαγαζι, οπως και εκανες. Σιγουρα η εγγυηση σου δινει ενα παραπανω στοιχειο για να επιλεξεις λαπτοπ της toshiba, οπως και στην δικια μου περιπτωση. Βεβαια εγω προσεχω πολυ τα πραγματα μου

αλλα και παλι καλο ειναι να υπαρχει μια τετοια εγγυηση! :-D

@blackstar Ναι θα τους καλεσω ουτως ή αλλως την Τριτη που θα ειμαι και παλι Αθηνα!

Σχετικα με την εγγυηση εκανα την εγγραφη εχθες και οπως λεει στο site της toshiba ''ενδεχεται τα στοιχεια να εμφανιστουν στις επομενες 5 ημερες απο την εγγραφη σας..'' ;)

Δημοσ.

Εμενα ακριβως πριν 1 χρονο,ενω ειχα κανει ολα τα βηματα σωστα για να ενεργοποιησω την εγγυηση του toshiba μου(αρχικα την βασικη,μετα τα αλλα 2 χρονια και μετα την οτι και αν συμβει) δεν μου περασαν τα επιπλεον 2 χρονια...με διαφορα e-mail και με πολυ καλη εξυπηρετηση το θεματακι λυθηκε...

ποιο πηρες Ανδρεα?

Δημοσ.

Αυτον εδω πηρα Παναγιωτη:

http://www.myshop.com.cy/shop/product_info.php?products_id=2442

αλλα με 4 γιγα ραμ,στα 450 ευρω. Απο saturn που τον ειχε προσφορα.

Θα του βαλω και εναν ssd και θα φυσαει! :D

Προπαντων εψαχνα καποιο λαπτοπ αθορυβο, σε σχεση με το dell 15r που ειχα.

Και ευτυχως το toshiba δεν ακουγεται καν! :mrgreen:

Δημοσ.

Αλλες ομως οι δυνατοτητες του inspiron και αλλες του Toshiba.

Περα απο την προβολη mkv αρχειων και περιηγηση στο ιντερνετ,

δεν χρησιμοποιω για καποιον αλλο λογο το λαπτοπ.

Παιχνιδια δεν παιζω, οποτε μικρη σημασια εχει η υπεροχη του dell.

Kαι επειδη χρησιμοποιω πολλες ωρες το λαπτοπ,

ο -σπαστικος- θορυβος του ανεμιστηρα του dell δεν παλευοταν αλλο πια!!

Δημοσ.

thanks για τις απαντησεις παιδες!

@satmen νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να απευθυνοσουν απευθειας στην αντιπροσωπεια (στην ideal δηλαδη),

παρα να το πηγαινες στο μαγαζι, οπως και εκανες. Σιγουρα η εγγυηση σου δινει ενα παραπανω στοιχειο για να επιλεξεις λαπτοπ της toshiba, οπως και στην δικια μου περιπτωση. Βεβαια εγω προσεχω πολυ τα πραγματα μου

αλλα και παλι καλο ειναι να υπαρχει μια τετοια εγγυηση! :-D

@blackstar Ναι θα τους καλεσω ουτως ή αλλως την Τριτη που θα ειμαι και παλι Αθηνα!

Σχετικα με την εγγυηση εκανα την εγγραφη εχθες και οπως λεει στο site της toshiba ''ενδεχεται τα στοιχεια να εμφανιστουν στις επομενες 5 ημερες απο την εγγραφη σας..'' ;)

αν το ηξερα μπορει και να το εκανα το μπορει το λεω επειδη δεν ειχε και κατι σοβαρο.ειχαν μεινη ανοιχτα τα μικροφωνα σε καποιο προγραμμα(ετσι μου ειπαν).αλλα τοτες δεν ηξερα τιποτα

απο pc(οχι οτι τωρα ειμαι ειδικος :mrgreen: )απλα τοτες ηταν και ο πρωτος μου υπολογιστης

σιγα-σιγα μαθενω και κατι παραπανω καθε μερα

Δημοσ.

αν το ηξερα μπορει και να το εκανα το μπορει το λεω επειδη δεν ειχε και κατι σοβαρο.ειχαν μεινη ανοιχτα τα μικροφωνα σε καποιο προγραμμα(ετσι μου ειπαν).αλλα τοτες δεν ηξερα τιποτα

απο pc(οχι οτι τωρα ειμαι ειδικος :mrgreen: )απλα τοτες ηταν και ο πρωτος μου υπολογιστης

σιγα-σιγα μαθενω και κατι παραπανω καθε μερα

Ολο και κατι περισσοτερο μαθαινουμε μερα με την μερα!! :mrgreen:

Απορια no2: Την εγγυηση ''οτι και αν συμβει'' την εχει χρησιμοποιησει κανενας σας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...