Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με template για joomla

x4r7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σηκώσει τοπικά ένα σάιτ σε joomla και του πέρασα το template penguin mail της gk. Επίσης πέρασα όπως έλεγαν οι οδηγίες το GK tabs και το K2. Και τα 2 είναι components. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ να βρω από που αλλάζει το μενού που δείχνω στην επισυναπτόμενη φωτογραφία. Είναι στο κάτω μέρος της σελίδας. Έχω φάει τον κόσμο! Όλα τα υπόλοιπα τα βρήκα μια χαρά! Να σημειωθεί ότι την εγκατάσταση την έκανα χρησιμοποιόντας ολόκληρο το πακέτο για το joomla με ενσωματομένα όλα τα components και το template. Δηλαδή εγκατέστησε και demo content το οποίο μπορώ να αλλάξω μέσω των modules!

Για δείτε και σεις:

post-216255-0-55609400-1307807157_thumb.png

Δημοσ.

Τι εννοείς δε μπορείς να βρεις από που αλλάζει;

Δηλαδή, θες να φτιάξεις και εσύ ανάλογο μενού ή κατά την εγκατάσταση σου εγκατέστησε μόνο του ( ; ) το παραπάνω Menu;

Δημοσ.

Μέσα από το back end δεν μπορώ να εντοπίσω από που αλλάζουν τα περιεχόμενα του και αν είναι όντως μενού ή κάποιο module! Κατά την εγκατάσταση το έβγαλε! Είναι μέρος του template!

Δημοσ.

στα modules πήγες?έψαξες εκει?αν δεν ειναι module νομιζω o Gavick χρησιμοποιει T3 Framework..πηγαινε στα templates/blocks και βρες το Footer και βγαλτο απο εκει.

Δημοσ.

Πολύ σωστός φίλε μου! Εκεί ήταν! Σας ευχαριστώ παιδιά! Ήταν μπροστά μου και δεν το βλεπα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...