Προς το περιεχόμενο

προβλημα με θερμοκρασίες sys

redplanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου ανεβαζει θερμοκρασια και συγκεκριμενα το sys ανεβαινει στο 78 με 80.χερεισ κανεισ τι εινια αυτο το sys και ποως να λυσω το προβλημα γιατι τον καθαρισασ τον η/υ και συενεχισει να εχει το ιδιο προβλημα

Δημοσ.

Αυτο το sys με ποιο προγραμμα το βλέπεις (μυριζομαι speedfan)??? μπορει να είνια και ακυρη ενδειξη... δεν λίγο τι σου λένε και προγράμματα όπως το hwmonitor ή το AIDA64!!

Δημοσ.

ενα αλλο προγραμμα ελέγχου... τεσπα δοκίμασε με αυτα που σου είπα!! και βάλε κανενα screenshot να δούμε τι γίνεται!

Δημοσ.

AIDA64 αυτο μου δειχνει aux 76 οσο δηλαδη το sys στο sensorwiev και το hwmonitor γραφει αυχτιν 76

AIDA64 αυτο μου δειχνει aux 76 οσο δηλαδη το sys στο sensorwiev και το hwmonitor γραφει αυχτιν 76

post-194053-0-30679300-1307819592_thumb.png

post-194053-0-81187400-1307819605_thumb.png

post-194053-0-84888800-1307819624_thumb.png

Δημοσ.

Χμμμ παίζει να είναι το northbridge.... για ακουμπά λίγο με το χέρι την ψύκτρα του και πες μου αν καιει!

android.png

Δημοσ.

μια μικρή ψύκτρα πρέπει να είναι πανω στην μητρική, όχι του επεξεργαστή! βάλε φότο της μητρικής σου να σου πω ποια είναι!!

Δημοσ.

οκ εμαθα πια ειναι η northbridge και καιει πολυ.τι μπορουμε να κανουμε

Να φτιαξεις το airflow του κουτιου σου. Εχεις πανω καθολου φουρφουρια?

Επισης μπορεις να αλαξεις την ψυκτρα του northbridge

Δημοσ.

Να φτιαξεις το airflow του κουτιου σου. Εχεις πανω καθολου φουρφουρια?

Επισης μπορεις να αλαξεις την ψυκτρα του northbridge

το airflow και τα φουρφουρια δεν χερω τι ειναι.ψυχτρα που μπορω να βρω γιατι κοιταζα στο e-shop και δεν εχει τιποτα.συγνωμη ειμαι λιγο ασχετοσ και σε εχω ζαλισει.

Δημοσ.

το airflow και τα φουρφουρια δεν χερω τι ειναι.ψυχτρα που μπορω να βρω γιατι κοιταζα στο e-shop και δεν εχει τιποτα.συγνωμη ειμαι λιγο ασχετοσ και σε εχω ζαλισει.

Λοιπόν επειδή εσυ ακριβώς δεν ξέρεις για να μπορέσουμε εμείς να καταλάβουμε και να δούμε τι γίνεται για να βοηθήσουμε βγαλε μια καλή και καθαρή φωτογραφία του εσωτερικού του κουτιού σου και πόνταρε την εδώ... υπόψην να φαίνονται όλοι οι ανεμηστηρες μεσα!

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...