Προς το περιεχόμενο

Templates για το adobe illustrator cs4

metaxasmetaxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.

Εχω μαγαζι με ετοιμα γευματα και θελω να βγαλω δια φημιστικα φυλλαδια για το μαγαζι μου...

Εχω το adobe illustrator cs4... θα θελα να ρωτησω

1.αν με αυτο το προγραμμα μπορω "ευκολα" να κανω δια φημιστικα φυλλαδια, δισελιδα, μονοσελιδα, μπρος -πισω και τα λοιπα,

2.αν υπαρχουν ετοιμα templates πανω στα οποια μπορω να δουλεψω,και που μπορω να βρω...

3. αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορειτε να προτεινετε το οποιο να ειναι ευκολο στη χρηση και απευθυνεται αποκλειστικα στις αναγκες που εχω...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.

Εχω μαγαζι με ετοιμα γευματα και θελω να βγαλω δια φημιστικα φυλλαδια για το μαγαζι μου...

Εχω το adobe illustrator cs4... θα θελα να ρωτησω

1.αν με αυτο το προγραμμα μπορω "ευκολα" να κανω δια φημιστικα φυλλαδια, δισελιδα, μονοσελιδα, μπρος -πισω και τα λοιπα,

2.αν υπαρχουν ετοιμα templates πανω στα οποια μπορω να δουλεψω,και που μπορω να βρω...

3. αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που μπορειτε να προτεινετε το οποιο να ειναι ευκολο στη χρηση και απευθυνεται αποκλειστικα στις αναγκες που εχω...

Ευχαριστω

Ναι το illustrator και το indesign είναι για αυτή τη δουλειά.

-Όχι δεν μπορείς να φτιάξεις έυκολα κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν ένα σωρό λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις και να γνωρίζεις .

πχ.

Περιθώρια, σημεία κοπής, ξακρίσματα, διαστάσεις χαρτιού έτσι ώστε να μην πάρχει 'φύρα' στην εκτύπωση..

Χρωματικά προφίλ... Γραμματοσειρές για να μην χτυπήσουν.......

.κτλ κτλ....

Δεν αναφέρομαι καν στο δημιουργικό της υπόθεσης εκτός και αν έχεις σπουδάσει ιστορία της τέχνης ή κάτι σχετικό, οπότε είσαι σε θέση να καταλάβεις όρους όπως αντίθεση, ένταση, αρμονία κτλ....

Υπάρχουν επαγγελματίες που λέγονται γραφίστες και θα σου κάνουν αυτή τη δουλειά σωστά

+θα έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα

+η δουλειά θα έιναι πραγματική δαφήμηση για την επιχείρηση σου

+θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό (target group)

+++

και όχι δεν θα πληρώσεις τα μαλιά της κεφαλής σου.(αν αυτός είναι ο λόγος που προσπαθείς να κάνεις κάτι τέτοιο μόνος σου)

Τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο μπακαλάκο της γειτονιάς και τον σωστό επαγγελματία..

Δες για παράδειγμα όταν μπαίνεις σε κάποιο μαγαζί οποιουδίποτε είδους που ανήκει σε αλυσίδα καταστημάτων,

πόσο προσεγμένη είναι η εικόνα του?

Δεν 'κάθονται' τα πάντα ωραία στο μάτι?(τα χρώματα του χώρου, τα φυλάδια, οι αφίσες..)γενικά όλα μέσα στην επιχείρηση..

Δημοσ.

αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξεις στο internet στα τυφλά για τα templates που χρειάζεσαι - εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποια μεγάλη βάση για αυτό που θέλεις, οπότε δοκίμασε να κάνεις search με διάφορους όρους μήπως και βρεις κάτι

για το πρώτο ερώτημα δεν μπορώ να σου απαντήσω, εξαρτάται τι εννοείς 'εύκολα'

με το φίλο πιο πάνω διαφωνώ εν μέρει

το να προσλάβεις ένα γραφίστα δεν σημαίνει ότι θα είναι επαγγελματίας, ότι θα έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα και ότι δεν θα πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις προφανώς και εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου, αλλιώς το 'άρτιο' είναι πολύ σχετικό και τείνει να σχετίζεται με το κόστος προφανώς

το ίδιο ισχύει και για σένα - το αν θα το ξεκινήσεις μόνος σου δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει καλό, μπορεί και να βγει, εξαρτάται

επίσης εάν ξεκινούσες με ένα έτοιμο template ε τότε προφανώς κάποιος γραφίστας θα το έχει ετοιμάσει κι αυτό...

απλά κάθε επιλογή έρχεται και με κάποιες πιθανότητες επιτυχίας

Δημοσ.

αναγκαστικά θα πρέπει να ψάξεις στο internet στα τυφλά για τα templates που χρειάζεσαι - εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποια μεγάλη βάση για αυτό που θέλεις, οπότε δοκίμασε να κάνεις search με διάφορους όρους μήπως και βρεις κάτι

για το πρώτο ερώτημα δεν μπορώ να σου απαντήσω, εξαρτάται τι εννοείς 'εύκολα'

με το φίλο πιο πάνω διαφωνώ εν μέρει

το να προσλάβεις ένα γραφίστα δεν σημαίνει ότι θα είναι επαγγελματίας,

ότι θα έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα και ότι δεν θα πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις προφανώς και εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου, αλλιώς το 'άρτιο' είναι πολύ σχετικό και τείνει να σχετίζεται με το κόστος προφανώς

το ίδιο ισχύει και για σένα - το αν θα το ξεκινήσεις μόνος σου δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει καλό, μπορεί και να βγει, εξαρτάται

επίσης εάν ξεκινούσες με ένα έτοιμο template ε τότε προφανώς κάποιος γραφίστας θα το έχει ετοιμάσει κι αυτό...

απλά κάθε επιλογή έρχεται και με κάποιες πιθανότητες επιτυχίας

> Άλλο επαγγελματίας και άλλο το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς που σου κάνει και μακέτες...

Εξαρτάται σε ποιόν θα πας..

Για το θέμα του κόστους κάνεις έρευνα αγοράς (όπως και στα πάντα άλλωστε).

Τα 'μαλιά της κεφαλής' θα τα πληρώσει εαν απευθυνθεί σε κάποια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, που θα έχει βέβαια και αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Αλλά τα χρήματα που θα δώσει σε κάποιο γραφίστα της περιοχής του σίγουρα θα πιάσουν τόπο.

Με την ίδια λογική, την επόμενη φορά που θα χαλάσει κάτι στο σπίτι θα ξεκινάμε τα μαστορέματα και ότι βγεί?

και το θέμα του καλού όπως λές έχει να κάνει καθαρά με το ότι ο γραφίστας, σχεδιαστής, πες τον όπως θες

έχει σπουδάσει το αντικείμενο και είναι η δουλειά του να είναι καλό το αποτέλεσμα.

Εννοείται πως δεν είναι όλοι τέλειοι και καλοί στη δουλειά τους , όπως σε όλα τα επαγγέλματα άλλωστε.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις... πραγματικα εχετε δικιο απο τη μερια σας και σωστα τα λετε...

Σκεφτηκα να το κανω ο ιδιος το φυλλαδιο, γιατι νομιζω οτι πιανει το χερι μου ας πουμε...

εχω το indesign και βρηκα μερικα templates free που με λιγο πειραγμα- η περισσοτερο- μπορουν να βγαλουν καλο αποτελεσμα, πιστευω... η νεκροψια θα δειξει... Θα πειραματιστω και βλεπουμε...

Σιγουρα θελει φαντασια και γνωση αλλα αλλα με λιγο "κλεψιμο" δεν θα γινει και τιποτα,

Ελπιζω να ειναι ικανοποιητικο το αποτελεσμα, αλλιως ξερω το δρομο..

Παντως πολλα διαφημιστικα φυλλαδια που εχου πεσει στα χερια μου πανω στο αντικειμενο της δουλειας μου, δεν με εντυπωσιασαν να πω -αμαν και τι- ,θα κανω τη προσπαθεια, εχω λιγο χρονο να διαθεσω και βλεπουμε, αντιλαμβανομαι τις δυσκολιες και ως προς το αποτελεσμα τη εκτυπωσης αλλα δεν το βαζω κατω... εκανα παλιοτερα κατι πειραματα με το corel draw , αλλα οτι αφηνεις σε αφηνει,

Ευχαριστω και παλι.. αν καποιος βεβαια, μπορει να δωσει καμμια ιδεα που να βρω ετοιμα templates και πανω εκει να πειραματιστω , καλως, ψαχνω στο γοογλε αλλα ψιλα πραγματα και ασχετα με το αντικειμενο,

να στε καλα...

Δημοσ.

Με αρκετη προσπαθεια και πανω σε καποια templates που ταιριαζαν πανω στην επιχειρηση μου εφτιαξα ενα διαφημιστικο φυλλαδιο, επισης εφτιαξα και ακομα ενα για ενα μαγαζι με γυναικεια αξεσουαρ.... θα τα παω αυριο για εκτυπωση να δω τι θα μου πουνε... μου πηρε περιπου ενα δωδεκαωρο το καθενα για να τα κανω, εμενα το αποτελεσμα με ικανοποιει μετα απο τοσο κοπο..., εκτυπωμενα παντως, εκει θα φανουν ολα... τα ανεβασα στο rapidshare να μου πειτε τη γνωμη σας αν θελετε... ευχαριστω παντως...

https://rapidshare.com/files/3298710553/_________________________funky-fishl.pdf

https://rapidshare.com/files/803167988/________________________final.pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...