Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ξερει καποιος αν υπαρχουν στην αγορα και σε τι κοστος τετοιοι ψυκτες για να τους αγορασει καποιος και αν υπαρχουν σε καβες κλπ φιαλες 10-20 λιτρων ??? Ευχαριστω.
vrodinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Χωρις να ειμαι σιγουρος κανεις συμβολαιο ετησιο ή κατι παραπλησιο και σου δινουν τον ψυκτη και νερα σε καθορισμενο χρονικο διαστημα που κανονιζεις με την εταιρια.Το βαφτηστηρι του πατερα μου ειχε κανει παλια συμβολαιο με τα Νερα Κρητης αν τα λεω καλα.Δεν θυμαμαι αλλες λεπτομερειες.Δεν ξερω αν σε βοηθω με αυτα.
cosmos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πουλιούνται και ξεχωριστά όχι αναγκαστικά με ενοικίαση .Με ένα search στο google ακριβώς με τον τίτλο που έχεις βάλει κ εδώ θα βρεις πολλά. Ενδεικτικά εδώ , εδώ , εδώ
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο Ζαγόρι και να ρωτήσεις. Πάντως, νομίζω πως σε συμφέρει να κάνεις σύμβαση. Σου παραχωρούν δωρεάν τη συσκευή και αγοράζεις τις μπουκάλες (5+1 δώρο). Ελάχιστη κατανάλωση σε εμάς στο γραφείο δεν υπάρχει. Δηλαδή μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναπαραγγείλουμε μπουκάλες.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 μπορεις να τις γεμιζεις και στη βρυση χωρις να το καταλαβουν?
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Έχει στο καρφουρ 2 τέτοιους..έναν που είναι για τοποθέτηση στον πάγκο της κουζίνας κι έναν επιδαπεδιο και παίρνουν φιάλες 10 και 20 λίτρων. Μπαίνουν και σε προσφορές κάθε τόσο. Έχουμε πάρει έναν επιδαπεδιο στο εξοχικό περίπου 2 χρόνια τώρα..μια χαρά πάει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδια . Εγω εχω με χρησιδανειο ενα τετοιο αλλα απαιτουν 4 φιλαες ελαχιστο τον μηνα.Θελει ενας φιλος να αγορασει γιατι δεν εχει τοσο μεγαλη καταναλωση για αυτο ρωτησα. Φιαλες προφανως θα υπαρχουνσε καβες ετσι ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εδω λενε με 20 ευρω (οχι απο 20) τον μηνα απεριοριστη καταναλωση νερου...Ειναι δυνατον ??? http://www.psiktes.com.gr/
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εδω λενε με 20 ευρω (οχι απο 20) τον μηνα απεριοριστη καταναλωση νερου...Ειναι δυνατον ??? http://www.psiktes.com.gr/ Εννοεί χρήση μπουκάλας η οποία γεμίζει από τη βρύση, αν κατάλαβα καλά. Εγώ έχω τέτοια μπουκάλα και την αλλάζω κάθε 6μηνο, με κόστος 60 ευρώ περίπου. Τον ψύκτη τον έχω αγοράσει 260κάτι ευρώ το 2004.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εννοεί χρήση μπουκάλας η οποία γεμίζει από τη βρύση, αν κατάλαβα καλά. Εγώ έχω τέτοια μπουκάλα και την αλλάζω κάθε 6μηνο, με κόστος 60 ευρώ περίπου. Τον ψύκτη τον έχω αγοράσει 260κάτι ευρώ το 2004. Συντηριση δεν του κανεις του ψυκτη ????
fouros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Eιχα στο γραφείο ψύκτη από νερά κρήτης, με χρησιδάνειο. Ησουν υποχρεωμένος λόγω σύμβασης να κάνεις συντηρηση του ψύκτη κάθε 4 μήνες νομίζω (20€ κάπου εκει), ελάχιστη κατανάλωση σοβαρή δεν είχε, παραγγελία κάθε 6 μήνες νομίζω, 6 φιάλες (10ltr)το ελάχιστο. Για μένα να μην πάρει φιάλες επιστρεφόμενες αλλά μιας χρήσης. Tέλος με τον ψύκτη από τα νερά κρήτης, η βάση με τα πλαστικά ποτήρια είναι φτιαγμένη έτσι να δέχεται μικρότερα σε μέγεθος από αυτά που βρίσκουμε σε supermarket για να αγοράζεις από αυτούς , φυσικά πολύ πιο ακριβά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πιστευω οτι αυτη η λυση ειναι καλη. Σου δινουν ενα 5λιτρο να γεμιζεις το επανω μερος της φιαλης που ειναι το φιλτρο και κατεβαζει το νερο στην 12λιτρη δεξαμενη για καταναλωση.Αν τα φιλτρα που εχει ειναι καλα νομιζω οτι ειναι και οικονομικη και καλη λυση.
Alxnks Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://prosfores-fylladia.gr/2011/05/carrefour-16-05-2011/ δες σε αυτο το φυλλαδιο....σελιδα 20, ο επιτραπεζιος 59 ευρω και ο επιδαπεδιος 69 ευρω.μην αγχωνεσαι που ειναι παλιοτερο φυλλαδιο...και το σαββατο που πηγα carrefour τοσο τους ειχαν. στο εξοχικο εχουμε κοντα 2 χρονια τον επιδαπεδιο..στο κατω μερος του εχει και ντουλαπακι και στο πισω μερος εχει διακοπτες για το ζεστο και το κρυο, ωστε να επιλεγεις τι και ποτε θα δουλευει.
cosmos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://prosfores-fyl...our-16-05-2011/ δες σε αυτο το φυλλαδιο....σελιδα 20, ο επιτραπεζιος 59 ευρω και ο επιδαπεδιος 69 ευρω.μην αγχωνεσαι που ειναι παλιοτερο φυλλαδιο...και το σαββατο που πηγα carrefour τοσο τους ειχαν. στο εξοχικο εχουμε κοντα 2 χρονια τον επιδαπεδιο..στο κατω μερος του εχει και ντουλαπακι και στο πισω μερος εχει διακοπτες για το ζεστο και το κρυο, ωστε να επιλεγεις τι και ποτε θα δουλευει. Μιας και που τον έχεις τον συγκεκριμένο ,μήπως θα μπορούσες να μας πεις τί συντήρηση χρειάζεται και κόστος και αν μπορείς πχ να το κάνεις μόνος σου ,κάποια αλλαγή σε τυχόν φίλτρα κτλ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 http://prosfores-fylladia.gr/2011/05/carrefour-16-05-2011/ δες σε αυτο το φυλλαδιο....σελιδα 20, ο επιτραπεζιος 59 ευρω και ο επιδαπεδιος 69 ευρω.μην αγχωνεσαι που ειναι παλιοτερο φυλλαδιο...και το σαββατο που πηγα carrefour τοσο τους ειχαν. στο εξοχικο εχουμε κοντα 2 χρονια τον επιδαπεδιο..στο κατω μερος του εχει και ντουλαπακι και στο πισω μερος εχει διακοπτες για το ζεστο και το κρυο, ωστε να επιλεγεις τι και ποτε θα δουλευει. Μιας και που τον έχεις τον συγκεκριμένο ,μήπως θα μπορούσες να μας πεις τί συντήρηση χρειάζεται και κόστος και αν μπορείς πχ να το κάνεις μόνος σου ,κάποια αλλαγή σε τυχόν φίλτρα κτλ? Πολυ σημαντικο αυτο.... Οι φιαλες ποσο κανουν και ποσα λιτρα ειναι ? Υπαρχουν σε καβες ? Μια φιλη πηρε σημερα αυτον και μεχρι τωρα (λιγες ωρες βεβαια) ειναι απολυτα ικανοποιημενη.θα τον παραγγειλω απο Δευτερα κι εγω. http://www.psiktes.com.gr/enoikiasi.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα