Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και που τον έχεις τον συγκεκριμένο ,μήπως θα μπορούσες να μας πεις τί συντήρηση χρειάζεται και κόστος και αν μπορείς πχ να το κάνεις μόνος σου ,κάποια αλλαγή σε τυχόν φίλτρα κτλ?

Συντήρηση...δεν έχει χρειαστεί το παραμικρό ως τώρα. Φίλτρο δεν ξέρω να έχει, δεν παίρνει νερό από τη βρύση για να χρειάζεται ίσως φίλτρο..εμφιαλωμένο παιρνει. Εγώ εχω 6-7 20λιτρες μπουκαλες και τις γεμίζω με νερό λουτρακίου και τις ξαναβαζω.

android.png

Δημοσ.

Συντήρηση...δεν έχει χρειαστεί το παραμικρό ως τώρα. Φίλτρο δεν ξέρω να έχει, δεν παίρνει νερό από τη βρύση για να χρειάζεται ίσως φίλτρο..εμφιαλωμένο παιρνει. Εγώ εχω 6-7 20λιτρες μπουκαλες και τις γεμίζω με νερό λουτρακίου και τις ξαναβαζω.

android.png

Μαλλον κακο αυτο...Οσο ναναι καποια συντιρηση θελει ας παιρνει εμφιαλωμενο.Απο που τις γεμιζεις τις φιαλες ? Κοστος ?

Δημοσ.

Η μόνη συντήρηση που ίσως χρειαστεί κάποτε είναι φρεον..κι αυτό αν. Εχω πετάξει και τις οδηγίες..να δω για φίλτρο αν έχει κι αν θέλει αλλαγή. Αλλά στο καρφουρ σίγουρα θα ξέρουν να πουν σχετικά.

Κόστος για το νερό...από βρύση του δημου λουτρακίου...δωρεάν! Χεχεχε!

android.png

Δημοσ.

Η μόνη συντήρηση που ίσως χρειαστεί κάποτε είναι φρεον..κι αυτό αν. Εχω πετάξει και τις οδηγίες..να δω για φίλτρο αν έχει κι αν θέλει αλλαγή. Αλλά στο καρφουρ σίγουρα θα ξέρουν να πουν σχετικά.

android.png

Ετσι ναι !!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Πολυ σημαντικο αυτο....

Οι φιαλες ποσο κανουν και ποσα λιτρα ειναι ? Υπαρχουν σε καβες ?

Μια φιλη πηρε σημερα αυτον και μεχρι τωρα (λιγες ωρες βεβαια) ειναι απολυτα ικανοποιημενη.θα τον παραγγειλω απο Δευτερα κι εγω.

http://www.psiktes.com.gr/enoikiasi.pdf

Μου τον εφεραν κι εμενα χθες τον πιο δεξια στην φωτο .Πολυ καλος φαινεται !!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

android.png

Πως γεμίζεις τις μπουκάλες όμως?

Αν την γεμίσεις και πας να την βάλεις θα πλημηρισει το σύμπαν...

Τι κόλπο κάνεις?

Τρύπα απο πάνω για να την γεμιζεις?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει στο καρφουρ 2 τέτοιους..έναν που είναι για τοποθέτηση στον πάγκο της κουζίνας κι έναν επιδαπεδιο και παίρνουν φιάλες 10 και 20 λίτρων. Μπαίνουν και σε προσφορές κάθε τόσο. Έχουμε πάρει έναν επιδαπεδιο στο εξοχικό περίπου 2 χρόνια τώρα..μια χαρά πάει.

android.png

Ψυχουν καλα το νερο ?? Εχουν ανεμιστηρακι ή κομπρεσερακι ? Θυμασαι τιμη ?

Μοιαζουν καπως με αυτον ???

Ευχαριστω.

post-40980-0-31438300-1367925590_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...