TrixesKatsares Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημά μου όπως έχετε δει και στον τίτλο είναι το εξής. Ανοίγω τον υπολογιστή και από μόνος του με μεταφέρει στο μενού με την ασφαλή λειτουργια,την κανονική εκκινηση του λειτουργικου κτλ.Ο,τι και να πατήσω ο υπολογιστής μου θα κάνει επανακίνηση μονος του,και μετά παλι το ιδιο και πάλι και πάλι,μέχρι να τον κλίσω απο το κουμπί.Το πρόβλημα εμφανίστικε μία μερα,ενώ την προηγούμενη δουλευε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. (δεν ξέρω αμα αυτο σας βοηθάει) Αμα πατήσω κανονική εκκίνηση η επανακίνηση γίνεται πριν φορτόσουν τα windows. Έχω windows xp
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 F8 κατά την εκκίνηση και απενεργοποίησε το "αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος" (<- κάπως έτσι το λέει). Γράψε μας εδώ τον κωδικό σφάλματος που θα σου βγάλει (ή ακόμα καλύτερα, ανέβασε φωτό του ).
TrixesKatsares Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Όταν πάτισα ''Απενεργοποίηση αυτόματης επανακκίνησης σε περίπτωση αποτυχίας συστήματος'' αυτο προσπάθησε να ξεκινίσει τα windows όπως πριν..Μέτα η οθόνη μου έγινε μπλε με ''κινέζικα'' γράματα που το μόνο που μπορείς να διαβάσεις ειναι η τελευταία σειρα ***STOP :0x00000024 (0x00190203,0x82362268,0xC0000102,0x00000000) Δεν ξέρω αν καταλαβένεις τιποτα
luminociter Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Κοίτα αυτό και πές μας αν σε βοήθησε καθόλου: http://www.geekswhoknow.com/articles/stop-0x00000024-0x0000024-0x24-ntfs-file-sys-error-code.htm (Πρόβλημα με το file system μάλλον, αλλά παίζει να έχει κλατάρει κ ο δίσκος)
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Σε safe mode μπορείς να μπεις; Αν όχι το πιο πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις repair στα windows σου, διαφορετικά ξανά εγκατάσταση. Δοκίμασε πρώτα για το safe mode και βλέπουμε. Μερικές παραπάνω πληροφορίες-λύσεις για το πρόβλημά σου θα βρεις επίσης εδώ Καλό διάβασμα
TrixesKatsares Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 To safe mode δεν δουλεύει...Επανακινηση ξανα Δεν τα πολυκατάλαβα. Απο το Link με αποσχολεί το δεύτερο θέμα,αλλα μου είναι λίγο δίσκολο να κάνω ένα νέο CD γιατί το netbook απο το οποίο γράφω δεν δεχετε CD το δευτερο πάλι Link το διάβασα χωρις νόημα ...βλεπετε δεν έχω μεγάλη πείρα σε αυτα και μου φαίνονται ακαταλαβίστικα. Τελος πάντων θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ που μου απαντήσατε αμα έχω εξελίξεις θα ξαναγραψω.
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αν μιλάμε για netbook ακολούθησε αυτόν τον οδηγό για να βάλεις τα xp σε flash drive και μετά στα λέμε στα ελληνικά τα επόμενα βήματα
TrixesKatsares Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Με λίγα λόγια ξανακάνω format το p.c?
lexmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Όχι, πάμε για repair για αρχή, όπως είπα παραπάνω.
TrixesKatsares Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Done! Παιδια δουλευει το p.c.Προφανώς βιάστηκα λίγο και για να το ξανακάνω να δουλεύσει εκανα format. Για το λόγο οτι το repair δεν βρισκόταν στην επιλογή.Τελος πάντων τωρα δουλεύει πολυ πιο γρίγορα,για να λέμε την αλήθεια το χρηαζόταν το format. Επειδή όμως τα προβλήματα πάντα υπάρχουν και για τους αρχάριους είναι πάντα περισότετο το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι: Μετα τα το format δεν έχω συνδεση στο internet,απο τον σταθερό υπολογιστή.Aπο το netbook,κινητό κτλ όλα καλα. Το καλώδιο το ethernet είναι συνδεδεμένο κανονικά,έχω ένα router. Thanks :D :D
trelomhxmhx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Done! Παιδια δουλευει το p.c.Προφανώς βιάστηκα λίγο και για να το ξανακάνω να δουλεύσει εκανα format. Για το λόγο οτι το repair δεν βρισκόταν στην επιλογή.Τελος πάντων τωρα δουλεύει πολυ πιο γρίγορα,για να λέμε την αλήθεια το χρηαζόταν το format. Επειδή όμως τα προβλήματα πάντα υπάρχουν και για τους αρχάριους είναι πάντα περισότετο το προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι: Μετα τα το format δεν έχω συνδεση στο internet,απο τον σταθερό υπολογιστή.Aπο το netbook,κινητό κτλ όλα καλα. Το καλώδιο το ethernet είναι συνδεδεμένο κανονικά,έχω ένα router. Thanks :D :D προφανώς πρέπει να ξαναπεράσεις ξανά τους οδηγούς ένας από αυτούς είναι και της κάρτας δικτύου πήγαινε στο σύστημα και δες αν σου εμφανίζει την κάρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.