Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ε ν αγνοια μου, μου πουλησαν κλεμενο κινητο και ηταν και ενα της πλακας και τωρα κατηγορουμε για κλεπταποδοχη.Ξερει κανενας ποινικες συνεπειες?

καμια συμβουλη...???

ευχαριστω!!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν αγνοία σου? Πλάκα μας κάνεις?

Από ποιον το αγόρασες εν αγνοία σου?

Γιατι δυσκολο ειναι να του το πουλησε κανας γνωστος/γνωστους φιλου ξερω γω?

Δημοσ.

ρε παιδια ε ν αγνοια μου, μου πουλησαν κλεμενο κινητο και ηταν και ενα της πλακας και τωρα κατηγορουμε για κλεπταποδοχη.Ξερει κανενας ποινικες συνεπειες?

καμια συμβουλη...???

ευχαριστω!!!

ποιους κατηγορειτε?

Δημοσ.

ηταν γνωστος τωρα την πατησα δεν αλλαζει κατι...ολοι μπορει να τη πατησουμε.το κινητο δεν ηταν ακριβο.

τωρα λετε να καταδικαστω???

Δημοσ.

στα κατεργα μαλλον.η θα σε στειλουν στη κινα να φτιαχνεις κινητα της apple μαζι με τα παιδακια

Δημοσ.

Καλα κυνηγανε εσενα αντι για το γνωστο σου που το πουλησε? Που ειναι αυτος? Εφυγε απ'τη χωρα?

Επισης, πως σε βρηκανε?

Δημοσ.

Απλά κάρφωσε τον γνωστό σου, δίκιο έχεις ούτως ή άλλος. Σίγα τώρα, για ένα κινητό δεν θα πάει και φυλακή.

Δημοσ.

Γνωστός μου που είχε κλέψει κινητό και έγινε καταγγελία στην αστυνομία πήγε κανονικά δικαστήριο, αυτεπαγγέλτως, μιας και ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμούσε εξαρχής την ποινική του δίωξη.

Επέστρεψε in the meanwhile το κινητό και απλώς ο ιδιοκτήτης ζήτησε στο δικαστήριο να μην καταδικαστεί. Έτσι τη γλύτωσε.

Εσύ πες απλά την αλήθεια. Εφόσον δεν γνώριζες ότι είναι κλεμμένο, δεν μπορείς να καταδικαστείς για κλεπταποδοχή.

Δημοσ.

τοτε ποιο το νοημα του νομου?για τους ηλιθιους που θα παραδεχτουν οτι ηξεραν οτι ειναι κλεμμενο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...