Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποια μύνηση σίγουρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις κάποιον δικηγόρο.

Δημοσ.

τοτε ποιο το νοημα του νομου?για τους ηλιθιους που θα παραδεχτουν οτι ηξεραν οτι ειναι κλεμμενο?

Αν πάει ο τυπάς που του το πούλησε στο δικαστήριο και υποστηρίξει ότι τον ενημέρωσε ότι ήταν κλεμμένο και εντούτοις ο άλλος το αγόρασε, πως περιμένεις να τη βγάλει καθαρή?

Να ελπίζει ο γνωστός του να μην είναι τόσο τσογλάνι που να θέλει να πάρει και άλλους στο λαιμό του.

Δημοσ.

Ναι,σιγα μην παει φυλακη.Εαν ειναι οπως τα λεει,δινει τον γνωστο του κ χαλαρουιτα θα τον αθωωσουν.Σιγα μην ασχοληθουν τωρα .Κ παλι καταδικη να φαει(λογω ενδειας αποδειχτικων πχ οτι ο ταδε γνωστος του οντως ηταν αυτος που του το πουλησε/εκλεψε) καμια συμβολικη ποινη της πλακας θα ειναι.Λογικα μιλαω οπως μου καθεται,δικηγορος δεν ειμαι.

Δημοσ.

Ρε φίλε πες μας λίγο δηλαδή, τί έγινε?

Σε πιάσανε; Σου 'ρθε η αστυνομία σπίτι; Σου 'πε απλώς ο γνωστός σου ότι το βούτηξε;

Σου 'ρθε κανα εξώδικο; Απλώς φοβάσαι;

Μήπως μας γράφεις τώρα από την στενή;

Πες μας να καταλάβουμε τουλάχιστον τί έχει παιχτεί.

Δημοσ.

Αν πάει ο τυπάς που του το πούλησε στο δικαστήριο και υποστηρίξει ότι τον ενημέρωσε ότι ήταν κλεμμένο και εντούτοις ο άλλος το αγόρασε, πως περιμένεις να τη βγάλει καθαρή?

Να ελπίζει ο γνωστός του να μην είναι τόσο τσογλάνι που να θέλει να πάρει και άλλους στο λαιμό του.

ο κλεφτης μπορει να πει οτι θελει. :rolleyes:

Δημοσ.

ο κλεφτης μπορει να πει οτι θελει. :rolleyes:

Δεν γνωρίζουμε επακριβώς πώς έγινε η συναλλαγή ή πως έγινε η σύλληψη του κλέφτη, συνεπώς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

Δε θα παει φυλακη αλλα θα πληρωσει ενα ωραιοτατο προστιμο και θα αποκτησει φακελο.

Καλά θα κάνει. Γέμισε ο κόσμος τσογλάνια

Δημοσ.

ρε παιδια ε ν αγνοια μου, μου πουλησαν κλεμενο κινητο και ηταν και ενα της πλακας και τωρα κατηγορουμε για κλεπταποδοχη.Ξερει κανενας ποινικες συνεπειες?

καμια συμβουλη...???

ευχαριστω!!!

το ότι δεν το γνώριζες δεν σημαίνει τίποτα, αν όμως αποδείξεις με επιχειρήματα ότι δεν ήταν δυνατό να το πληροφορηθείς και ότι απο την συναλλαγή δεν υπηρχε λογική αμφιβολία για την νομιμότητα τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ρώτα έναν δικηγόρο για το τι πρέπει να πεις.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

xpapias τσογλανι δεν είμαι και πρόσεχε τα λογια σου.Αθωωθηκα και δεν απεκτησα κανενα φακελο ετσι αδικα.Τέλος καλό όλα καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...