kwstas_pap Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα.. έχω φτιάξει ένα απλούστατο site με ένα cms σε php με mysql και δουλεύει μια χαρά πάνω σε linux server. o "πελάτης" έχει στήσει έναν IIS και έχει καταφέρει να στήσει επάνω php και mysql και μάλιστα τα μετέφερα και όλα δουλεύουν κανονικά ΕΚΤΟΣ: κάτι απλά script που χρησιμοποιεί το cms για να ανεβάζει εικόνες σε συγκεκριμένο folder δεν δουλεύουν - δηλαδή τα αρχεία δεν "σώζονται" στον server - και απ'ότι κατάλαβα είναι θέμα "δικαιωμάτων" κάτι που δεν είναι καθόλου πρόβλημα σε linux server . (Θυμίζω ότι στον IIS δεν λειτουργεί κάποια αντίστοιχη εντολή της CHMOD - παρότι το script δεν την χρησιμοποιεί πουθενά) έλεγα μήπως δώσω full δικαιώματα στο συγκεκριμένο folder αλλά ο πελάτης όταν το άκουσε άλλαξε 1000 χρώματα και δεν συναινεί να ξεμπερδεύουμαι. (Μου κάνει εντύπωση όμως.. Πώς αφήνει το linux να ανεβαίνει Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ; ) Βασικά το ερώτημά μου είναι: ΤΙ πρέπει να κάνω στον IIS για να δουλέψει ένα τόσο απλό script; το script είναι έτσι!
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Οδηγίες μπορείς να βρεις στο manual της PHP. Π.χ. για IIS 7 εδώ, παράγραφος "Impersonation and file system access"...
kwstas_pap Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ωχ.. θα πρέπει να του πώ να "βάλει χέρι" στο server του.. ψάχνω μήπως και υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην χρειαστεί να "παραμετροποιήσει" την εγκατάσταση που έχει κάνει (όλα αυτόματα δηλαδή γιατί μου είπε ότι δεν ξέρει και πολλά και δεν θέλει να "πειράζει" χωρίς να ξέρει και..και...και..). έπεσα πάνω σε αυτό αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση .. το έχει αντιμετωπίσει κανείς στην πράξη αυτό το πρόβλημα;
kwstas_pap Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τελικά είναι θέμα δικαιωμάτων στο folder .. δυστυχώς δεν μου είπε λεπτομέρειες.. μόνο που με ταλαιπώρησε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.