Προς το περιεχόμενο

Προτεινεται μου λαπτοπ

backy1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα μπορουσατε να μου προτεινεται ενα καλο λαπτο laptop το πολυ στα 1000 ευρο απο πλαισιο!

το θελω για ολες τις χρησης και για κανα γκειμινγκ gaming που και που αν γινετε να εχει οθονη μικροτερη των 16 ιντσων και να παιζει μπλουρει Blu-ray αν και δεν ειναι αναγκη!

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 13 Ιουνίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 13 Ιουνίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

γεια σας θα μπορουσατε να μου προτεινεται ενα καλο λαπτο το πολυ στα 1000 ευρο απο πλαισιο!

το θελω για ολες τις χρησης και για κανα gaming που και που αν γινετε να εχει οθονη μικροτερη των 16 ιντσων και να παιζει μπλουρει αν και δεν ειναι αναγκη!

Δημοσ.

το προτο κολησε το πσ μου μαλλον και δεν το εφανιζε κα μολις εκανα αυτο το εμφανισε !

τραγικο... τεσπα. το λαπτοπ το θες και για επεξεργασια βοντεο; καμια ιδιαιτερη προτίμηση (π.χ. μαρκα, καταστημα κτλ) εχεις;

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για τη βοηθεια! το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι απο πλαισιο αν γινετε και να μπορει να σηκωσει games και αν γιβνετετ να μην ξεπερνα τις 16 ιντσες

να διευκρινησω κατι το οτι θελω να ειναι απο πλαισιο δεν ειναι αναγκη να ειναι και τυρβο χ

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω και εγω το χα βαλει στο ματι! μηπως καποιος απο εδω το εχει και μπορει να μου πει γνωμη?

η καποια αλλη προταση!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...