PavelX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, πήρα το TurboX WDL400 ποντίκι και τα πλήκτρα που έχει στα πλάγια για να πηγαίνεις μπροστά και πίσω λειτουργούν ανάποδα. Δηλαδή αυτό που είναι πρώτο σε πάει πίσω και το άλλο μπροστά. Έψαξα στον πίνακα ελέγχου να δω αν μπορώ να τα αντιστρέψω αλλά τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα;
PavelX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κουλό μου φαίνεται αλλά όχι απίθανο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω; Δεν μπόρεσα να βρω drivers.
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν εχω ιδεα. Περιμενε να σου πει καποιος που ξερει απο ποντικια.... Εγω ξαναλεω μηπως ετσι ειναικαι δεν αλαζει
lexmark Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν δεν σου έχουν δισκάκι με drivers και με το πρόγραμμά του (δεν ξέρω αν έχει) μαζί, το ξεχνάς. Αλλά αν δεν κάνω λάθος, έτσι δεν είναι όλα τα ποντίκια; Δηλαδή το πρώτο να σε πάει πίσω και το δεύτερο μπροστά; (δεν ξέρω αλλά στο δικό μου έτσι περίπου τα έχω βάλει - βασικά το πρώτο να πάει πίσω και το 2ο να κλείνει το παράθυρο )
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Βασικα ετσι ειναι λογικα γιατι παει ετσι οπως ειναι και στον browser εαν προσεξεις το back and forward.
PavelX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν είχε CD με drivers. Όσα ποντίκια έχω αλλάξει (πάνω από 5) και όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει, με το μπροστινό πλήκτρο πήγαιναν μπροστά και με το πίσω πήγαιναν πίσω. Δηλαδή μέχρι 5' πριν βάλω το νέο έτσι ήταν :-P Εάν δεν βρω λύση θα πρέπει να συνηθίσω αυτό ή απλά να πάρω άλλο. Ευχαριστώ παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.