Προς το περιεχόμενο

Groupon clone site

marjel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου έχει ζητηθεί να φτιάξω μια σελίδα groupon και θα ήθελα τις συμβουλές σας πάνω στο θέμα μιας και δεν έχω ασχοληθεί ούτε σαν user.

Λίγο που κοίταξα είδα ότι υπάρχουν platforms καθαρά για αυτό το σκοπό.

Αυτό που θέλω είναι να είναι εύχρηστο (στον τελικό χρήστη) και με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι free αρκεί να κάνει σωστά την δουλειά του,

οπότε περιμένω συμβουλές.

Thanks in AdvanceD :-D

Δημοσ.

Υπάρχουν αμέτρητα στην αγορά. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το script της agryia, είναι η πιο διάσημη για τέτοιου είδους κλώνους. http://www.agriya.com/groupon-clone Είχα ρωτήσει και κοστίζει γύρω στα χίλια δολάρια απ' ότι θυμάμαι. Είναι φτιαγμένο με cakephp νομίζω, οπότε είναι ασφαλές. Εάν σκέφτεσαι να το κάνεις σε wordpress, υπάρχουν κάποια, αλλά δεν τα συνιστώ.

Δημοσ.
Εάν σκέφτεσαι να το κάνεις σε wordpress, υπάρχουν κάποια, αλλά δεν τα συνιστώ.

Ε όχι και WordPress για dealάδικο. Καλό και χρυσό το WordPress αλλά έχει παραγίνει, δεν κάνει και για τα πάντα.

Δημοσ.

Ε όχι και WordPress για dealάδικο. Καλό και χρυσό το WordPress αλλά έχει παραγίνει, δεν κάνει και για τα πάντα.

Συμφωνώ, απλά το αναφέρω για εναλλακτική σε περίπτωση που είναι κάποιος διατεθειμένος να πάρει κάτι εξειδικευμένο. Σίγουρα δεν κάνει για όλα ούτε θα το συνιστούσα για dealαδικο.

Δημοσ.

Η Ruby γίνεται install πανεύκολα σε έναν ο οποιοδήποτε server και παίζει και με apache. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να υπάρχει πρόβλημα εκτός και αν hoster είναι ακόμα 5 χρόνια πίσω.

Δημοσ.

Απλά θέλω να πω shared hosting δεν πρόκειται να βρεις που να έχει πάνω και ruby, εκτός και αν αυτός που κάνει αυτό το groupon clone σκέφτεται να τα σκάσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Γενικά είμαι λίγο μπερδεμένος γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα την "φιλοσοφία" τους.

1)Πως ακριβώς δουλεύουν ?

είναι μια πλατφόρμα τύπου cms (drupal, joomla ktl ) η e-commerce (OsCommerce, Magento ktl) αλλα για dealadika Που λέγονται groupon clones ?

2) Η διαδικασία είναι : στήνεις site, βρίσκεις εμπόρους,παίρνεις πάγια, βάζεις προσφορές και αγοράζουν με πιστωτική η paypal κουπόνια, με της ελληνικές τράπεζες υπάρχει κανένα έτοιμο sscript η πρέπει να φτιάξεις ?

3)Γνώμες για αυτό η αυτο?

Πάνω κάτω αυτά πως είναι φτιαγμένα(platform) και πως δουλεύουν

site 1

site 2

site 3 (αυτό είναι joomla και φαντάζομαι τραβάει από αλλού προσφορές )

site 4

Thanks Again :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...