Mary12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Παιδιά γειά σας!Μόλις εγινα μέλος της παρέα σας και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Τον σεπτέμβριο πηγαίνω για σπουδές στην Αγγλία(Λονδινο)αλλά δυσκολευομαι πολυ να βρω σπιτι.Εχει κανεις ιδέα για το που μπορω να απευθυνθω ή μηπως χρειαζεται κανεις roommate?Thanks in advance!
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εδώ είσαι για ενοικιάση.. να ξέρεις ότι τα ενοίκια είναι πανάκριβα για να μείνεις μόνη σου. Οι τιμές που βλέπεις είναι per week. http://www.gumtree.com/london/2511_1.html
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 και προσοχη στο gumtree μη στειλεις λεφτα ποτε.
Mary12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Παιδιά ευχαριστω!Απο οτι ειδα καλά τα διαμερίσματα στο Λονδίνο αλλα ακριβά!Θα ψαξω για roommate...
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Είναι ανάλογα και την περιοχή στο Λονδίνο. Όσο πιο έξω από το κέντρο είσαι τόσο πέφτουν και τα ενοίκια..
skipperas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 γενικά roommate πως βρίσκεις? περνάς και από συνέντευξη ε? σε σπίτι που το μοιράζεσαι πόσο περίπου έρχεται το ενοίκιο?
Mary12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Σκεφτομαι για Σεπτεμβριο λιγο πριν την εναρξη του ετους.Οταν λες "εμεις",τι εννοεις?Φοιτητες?Αν σε ποιο πανεπιστημιο?Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να "μπω" στο κλιμα... Για να βρεις roommate υπαρχουν καποιες σελιδες που δηλωνεις καποια προσωπικα σου στοιχεια και προτιμησεις και αναλογα σου απαντανε οσοι ενδιαφερονται.Οσον αφορα τις τιμες για τα shared-flats απο οτι καταλαβα απο μια μικρη γευση που πηρα,υπαρχουν διαβαθμησεις.Βρηκα με λιγοτερο απο 100 ppw αλλα και με περισσοτερο απο 200 ppw...
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Με 2 κοπελες μενω, αλλα η μια παει στο vietnam για δουλεια. Το εμεις ειναι εργαζομενοι 30 και οι 3. Σε ποιες περιοχες κοιτας?
Mary12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μια χαρα ακουγεται..Εγω κοιταω στο κεντρικο Λονδινο γιατι το Campus του king's college ειναι εκει,αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται με την συγκοινωνια και αν το μετρο θα βολευει για να πηγαινοερχομαι αν τελικα νοικιασω μακρυα.. Επισης ξερει ρε παιδεια κανεις να μου πει τι ειναι το council tax και σε τι τιμες κυμαινεται????
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Με 2 κοπελες μενω, αλλα η μια παει στο vietnam για δουλεια. Το εμεις ειναι εργαζομενοι 30 και οι 3. Σε ποιες περιοχες κοιτας? /offtopic η καλή φεύγει?
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ναι το λουλουδακι Council tax δεν πληρωνεις οσο εισαι μαθητρια. Το πανεπιστημιο θα σου δωσει μια φορμα που δεν θα πληρωσεις τιποτα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ναι το λουλουδακι Council tax δεν πληρωνεις οσο εισαι μαθητρια. Το πανεπιστημιο θα σου δωσει μια φορμα που δεν θα πληρωσεις τιποτα. ρε να σου πω,ειμαι παρτ ταιμ σε διδακτορικο (οχι οτι το εξασκω το θεμα καθολου αλλα λεμε τωρα) ειμαι κ γω exempt?Δεν το χω ψαξει καθολου.Βασικα πως παει τωρα που εχω mortgage?Ειναι απο κοινου με τον συντροφο μου.Ξερεις αν επηρεασει καθολου? Σορρυ για το οφτοπικ το δικο μου. Για τα νοικια κεντρο ειπαμε,συγκατοικο χαλαρουιτα εκτος αν βρεις κανα φτηνο στουντιο (με φθηνο εννουμε κανα 800 λιρια το μηνα με bills,δεν παιζει φτηνοτερο κεντρο)
Toufas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Οχι στο part time δεν εισαι νομιζω! Ρωτα το student services να εισαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.