Προς το περιεχόμενο

Eργασία στο πλαίσιο

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Είχα δώσει βιογραφικό πριν καμια εβδομαδα στο πλαίσιο και με πήραν τηλεφωνο να μου πουν να παω για συνεντευξη. πηγα τελος παντων και με πηραν σήμερα τηλεφωνο πάλι να μου πουν να πάω αύριο για δοκιμαστικο απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα.... Εσείς τι πιστευετε να κανω? έχω ακούσει πολλά για το εργασιακό περιβαλλον εκει και διαφορα άλλα οχι τοσο κολακευτικα...και έχω τις αμφιβολίες μου...να ψαξω για κατι αλλο??

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αφού σε πήραν τηλέφωνο να πας αύριο να δεις πως είναι τα πράγματα. Επίσης σου προτείνω να κάτσεις λίγο καιρό, εφόσον έκανες τον κόπο να στείλεις και βιογραφικό, ενώ παράλληλα θα ψάχνεις για κάτι καλύτερο. Ότι διαβάζεις στα forum είναι απλά γνώμες, που καλό είναι να τις λαμβάνεις υπόψιν, αλλά να δοκιμάζεις και ο ίδιος πως είναι τα πράγματα. Τι να κάνουμε, δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Που ξέρεις εσένα μπορεί να σου αρέσει τελικά αυτή η δουλεία.

Δημοσ.

Παρομοιο θεμα .

Ρε παιδια πραγματικα δεν καταλαβαινω.Κανετε βιογραφικο καπου (γιατι προφανως σας ενδιαφερει και το αντικειμενο ) και μετα ψαχνετε να δειτε αν θα πατε γιατι κατι εχετε ακουσει κλπ.Να πατε βεβαιως , και αν πια δεν σας αρεσει τοσο φευγετε .(Και αν φυγετε δεν χρειαζεται να 'κλεινετε' πορτες ,μια και ερχονται δυσκολοι καιροι :P).

Δημοσ.

Καλύτερα όμως να ψαξω για κατι αλλο παρα να πανε χαμενες 2 εβδομαδες ποσο ειναι η εκπαιδευση η και παραπανω και ολοκληρη μερα που ειναι το δοκιμαστικο. ασε που εμενα δεν με βολευει καθολου να πηγαινοερχομαι στην μαγουλα. και απο αυτα που ακουω απο ατομα που δουλευαν εκει δεν ειναι καθολου καλα τα πραγματα, δηλαδη καλυτερα χειρονακτικη δουλεια παρα στο πλαισιο....άσε που απο τις ερωτησεις που κανουν στις συνεντευξεις τους καταλαβαινεις οτι η κατασταση ειναι αστα να πανε....

Δημοσ.
Το πλαίσιο έχει πέραση τελευταία. Πρέπει να είναι γαμάτα να δουλεύεις εκεί τελικά.

Βέβαια οπότε έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο εσύ αυτή την εποχή?θέλω κι εγώ να βγάζω 1000 το μήνα και να κάθομαι.

---------- Προσθήκη στις 03:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:07 ----------

Παρομοιο θεμα .

Ρε παιδια πραγματικα δεν καταλαβαινω.Κανετε βιογραφικο καπου (γιατι προφανως σας ενδιαφερει και το αντικειμενο ) και μετα ψαχνετε να δειτε αν θα πατε γιατι κατι εχετε ακουσει κλπ.Να πατε βεβαιως , και αν πια δεν σας αρεσει τοσο φευγετε .(Και αν φυγετε δεν χρειαζεται να 'κλεινετε' πορτες ,μια και ερχονται δυσκολοι καιροι :P).

+10000000000

Δημοσ.

Χαμαλης να δουλευεις να κουβαλας τελαρα με ροδακινα σε εργοστασιο ειναι ποιο καλα απο πλαισιο αλλα ας μην πουμε παλι τα ιδια και τα ιδια για δουλειες τυπου "πλαισιο" κτλ.

Δημοσ.

Πηγαινε δεν χανεις τιποτα.Ειδικα αν εισαι "νεος" στον εργασιακο τομεα θα αποκομισεις αρκετες εμπειριες.Ειχα εργαστει κι εγω σε διαφορα τετοια καταστηματα και πηρα αρκετα(ειδικα για τα εργασιακα μου δικαιωματα).

Δημοσ.
Καλύτερα όμως να ψαξω για κατι αλλο παρα να πανε χαμενες 2 εβδομαδες ποσο ειναι η εκπαιδευση η και παραπανω και ολοκληρη μερα που ειναι το δοκιμαστικο. ασε που εμενα δεν με βολευει καθολου να πηγαινοερχομαι στην μαγουλα. και απο αυτα που ακουω απο ατομα που δουλευαν εκει δεν ειναι καθολου καλα τα πραγματα, δηλαδη καλυτερα χειρονακτικη δουλεια παρα στο πλαισιο....άσε που απο τις ερωτησεις που κανουν στις συνεντευξεις τους καταλαβαινεις οτι η κατασταση ειναι αστα να πανε....

Αυτά πριν στείλεις το βιογραφικό σου δεν τα σκέφτηκες?

Α ναι, τότε γιατι έστειλες να εργαστείς εκεί ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και από μένα. Ψάχνομαι για καμια δουλίτσα και κοιτάω μπας και πάω να εργαστώ σε κανένα κατάστημα του πλαισίου. Ξέρει κανείς τι λεφτά παίζουν εκεί καθαρά? Ξέρω θα μου πείτε ο βασικός μισθός, αλλα βασικός με βασικό διαφέρει.

Δημοσ.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στον topic starter το αυτονόητο:

Θα πληρωθείς από το 1ο λεπτό που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί μέσα. Η πρόσληψη θα γίνει κανονικά. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Δεν υπάρχει trial περίοδος.

Αν θέλουν μετά τις 2 βδομάδες ας σε απολύσουν (χωρίς αποζημίωση φυσικά).

Speed dial επιθεώρηση εργασίας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...