Προς το περιεχόμενο

Eργασία στο πλαίσιο

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζω για την μέρα που η ειλικρίνεια θα κατακτήσει τους πάντες...

Είσαστε :-) ευχαριστημένος :-) με :-) την :-) εξυπηρέτηση :-) και :-) τις :-) αγορές :-) σας :-);

Θα :-) χαρούμε :-) να :-) σας :-) ξαναδούμε :-) στο :-) πλαίσιο :-) και :-) θα :-) χαρούμε :-) ακόμα :-) περισσότερο :-) αν :-) ο :-) manager :-) που :-) μας :-) επιβάλει :-) αυτή :-) την :-) γλοιώδη :-) συμπεριφορά :-) πάθει :-) καρκίνο :-) και :-) καταλήξει :-) μέσα :-) σε :-) μια :-) λίμνη :-) από :-) αίμα :-) και περιττώματα. :-)

Ξένα. :-)

fixed.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η υπερβολική-προσποιητή-εξαναγκασμένη ευγένεια εκ μέρους των υπαλλήλων του Πλαισίου δε μου προκαλεί θετικά αισθήματα. Ακόμα και τα σεκιούριτι έχουν χώσει σε αυτή την ιστορία.

Δυστυχώς η όλη φάση δεν είναι αστεία αλλά για λύπηση. Αναρωτιέμαι με τι κριτήριο πήραν αυτή την απόφαση τα ξεφτέρια στο διοικητικό τομέα.

Κρίμα για τους υπαλλήλους...

Δημοσ.

Η υπερβολική-προσποιητή-εξαναγκασμένη ευγένεια εκ μέρους των υπαλλήλων του Πλαισίου δε μου προκαλεί θετικά αισθήματα. Ακόμα και τα σεκιούριτι έχουν χώσει σε αυτή την ιστορία.

Δυστυχώς η όλη φάση δεν είναι αστεία αλλά για λύπηση. Αναρωτιέμαι με τι κριτήριο πήραν αυτή την απόφαση τα ξεφτέρια στο διοικητικό τομέα.

Δημοσ.

Κριμα και για εμας γιατι εγω σιαζομαι με τετοια συμπεριφορα. Ειναι ζητημα χρονου μεχρι να πιστεψω πως καποιος απο αυτους ειναι πραγματικο troll και το σφαξω για να παρω XP. Ολο αυτο το ψευτικο με ανατριχιαζει ρε παιδι μου, σαν να εχει χαθει πληρως η κανονικη ανθρωπια και ολοι λειτουργουνε σαν ρομποτ (τα οποια και αυτα αξιζουν XP οποτε δεν θα τη γλυτωσουν ουτε αυτα).

Δημοσ.

Κριμα και για εμας γιατι εγω σιαζομαι με τετοια συμπεριφορα. Ειναι ζητημα χρονου μεχρι να πιστεψω πως καποιος απο αυτους ειναι πραγματικο troll και το σφαξω για να παρω XP. Ολο αυτο το ψευτικο με ανατριχιαζει ρε παιδι μου, σαν να εχει χαθει πληρως η κανονικη ανθρωπια και ολοι λειτουργουνε σαν ρομποτ (τα οποια και αυτα αξιζουν XP οποτε δεν θα τη γλυτωσουν ουτε αυτα).

Δημοσ.
θα ηθελα πολυ να τη κανω αυτη τη δουλεια!

πως γινεται ομως να βρω τετοια δουλεια?

θα ειχα καψει κοσμο και κοσμακι!:devil:

πρεπει να υπαρχει ποστ στο ινσομνια απο καποιον που πηγαινε για την δουλεια...

αν θυμαμαι καλα ελεγαν οτι σου δεινουν και καποια χρηματα για αγορες και τα κρατας εσυ μετα αλλα δεν πληρωνουν βενζινες και αυτοκινητο και κινητο..

Δημοσ.
θα ηθελα πολυ να τη κανω αυτη τη δουλεια!

πως γινεται ομως να βρω τετοια δουλεια?

θα ειχα καψει κοσμο και κοσμακι!:devil:

πρεπει να υπαρχει ποστ στο ινσομνια απο καποιον που πηγαινε για την δουλεια...

αν θυμαμαι καλα ελεγαν οτι σου δεινουν και καποια χρηματα για αγορες και τα κρατας εσυ μετα αλλα δεν πληρωνουν βενζινες και αυτοκινητο και κινητο..

Δημοσ.

Κάποιος καίγεται με RPG απ'ότι φαίνεται... :P

Δημοσ.

Κάποιος καίγεται με RPG απ'ότι φαίνεται... :P

Δημοσ.

εκνευριστική απλά η ευγένεια στο πλαίσιο.

με το που μπαίνεις και ενώ συνεχίζεις να περπατάς

- καλημέρα σας , να σας βοηθήσουμε;

- Ναι πάω στον 3ο , θα με κουβαλήσεις;

(*φανταστικός διάλογος)

/ikaruga mode on

επίσης δεν τολμάς να χαζέψεις κάτι. θα πεταχτεί o quest helper να προσφέρει την βοήθεια του.

/ikaruga mode off

Σε όλου του είδους τα μαγαζιά γίνεται αυτό βέβαια. Απλά στο Πλαίσιο γίνεται με τρόπο που πραγματικά σε αποσπά και σε εκνευρίζει (και δεν θα σου έρθει μόνο ένας).

ειλικρινά ενώ θα μπορούσα να χαζεύω με τις ώρες , με κάνουν να μπαίνω , αγοράζω αυτό που θέλω , και να φεύγω.

και εννοείτε δεν έχω τπτ με τα παιδιά. αυτά που τους λένε κάνουν.

Δημοσ.

εκνευριστική απλά η ευγένεια στο πλαίσιο.

με το που μπαίνεις και ενώ συνεχίζεις να περπατάς

- καλημέρα σας , να σας βοηθήσουμε;

- Ναι πάω στον 3ο , θα με κουβαλήσεις;

(*φανταστικός διάλογος)

/ikaruga mode on

επίσης δεν τολμάς να χαζέψεις κάτι. θα πεταχτεί o quest helper να προσφέρει την βοήθεια του.

/ikaruga mode off

Σε όλου του είδους τα μαγαζιά γίνεται αυτό βέβαια. Απλά στο Πλαίσιο γίνεται με τρόπο που πραγματικά σε αποσπά και σε εκνευρίζει (και δεν θα σου έρθει μόνο ένας).

ειλικρινά ενώ θα μπορούσα να χαζεύω με τις ώρες , με κάνουν να μπαίνω , αγοράζω αυτό που θέλω , και να φεύγω.

και εννοείτε δεν έχω τπτ με τα παιδιά. αυτά που τους λένε κάνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...