Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 .......τί είναι το φλόκι;;;...... http://www.slang.gr/lemma/show/flokia_1126
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 .......τί είναι το φλόκι;;;...... http://www.slang.gr/lemma/show/flokia_1126
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 .......τί είναι το φλόκι;;;...... νήματα 10 χαρακτήρες Sorry δεν ειχα διαβάσει το κείμενο.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 .......τί είναι το φλόκι;;;...... νήματα 10 χαρακτήρες Sorry δεν ειχα διαβάσει το κείμενο.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Κάποιος καίγεται με RPG απ'ότι φαίνεται... Απλα τοση ψευτια ειναι ικανη να με μεταφερει "live" σε αλλο κοσμο
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Κάποιος καίγεται με RPG απ'ότι φαίνεται... Απλα τοση ψευτια ειναι ικανη να με μεταφερει "live" σε αλλο κοσμο
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 πολλά αρνητικά σχόλια διαβάζω για το πλαίσιο. τόσο χάλια είναι; μια απορία έχω αυτοί το πλαίσιο δουλεύουν με σπαστό;
iced Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ειλικρινά ενώ θα μπορούσα να χαζεύω με τις ώρες , με κάνουν να μπαίνω , αγοράζω αυτό που θέλω , και να φεύγω. Αυτο ξαναπεστο...
ssatmaniac Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ειχα περασει στο πλαισιο συνεντευξη...ενας τυπος τραγικος με ρωτουσε ασχετα πραγματα...και ουτε μια ερωτηση τεχνικου περιεχομενου. αφου με ρωτουσε συνεχεια γιατι δεν δουλευα ταυτοχρονα με τις σπουδες του ειπα ..εδω δεν ειχε προβλημα ο πατερας μου εχεις εσυ? τοση ωρα μιλαμε και δεν με εχεις ρωτησει τι ξερω απο pc? και φυσικα ως απαντηση πηρα :-D:-D η εταιρια στηριζεται σε τετιους τυπους και τετιους τυπους ζηταει....αν δεν μπορεις να προσποιηθεις και να φερεσαι οπως γουσταρει η εταιρια απλα δεν σε παιρνουν... ΚΑΙ καλυτερα παιδια....ειναι αθλιοι....δεν προκειται να παρεις και τιποτα εκει και να δουλεψεις...σαν πωλητης κυριως.....
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Η συνέντευξη στο πλαίσιο είναι εμπειρία ζωής. Αν δεν ήταν στην Μαγούλα, θα έκανα συνέχεια αιτήσεις και θα πήγαινα κάθε μήνα με ποπκόρν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.