Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση Οθόνης Κινητού


Supes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι!

 

Εχω το Sony Ericsson Xperia X8... Προσφατα μου έπεσε μεσα σε λάδι(!)...ευτυχως σκεφτηκα γρηγορα και εβγαλα μπαταρία,sim,κάρτα μνήμης το στέγνωσα με το πιστολάκι το φύσηξα στο βενζινάδικο ακόμα και το άνοιξα ελαφρά αλλα είχε στεγνώσει ήδη εντελώς και δεν είχε τίποτα.

 

Το κινητό λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ!

 

Δεν επιρεάστηκε ούτε το ηχείο ούτε το μικρόφωνο ούτε τίποτα ΑΛΛΑ δεν μπόρεσα να γλυτώσω και την οθόνη...

 

Έπεσε πολύ η φωτεινότητα της και έχει κάτι γραμμούλες αλλά κατα τ'αλλα λειτουργεί κανονικότατα. Το βράδυ δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα την μέρα οταν είμαι έξω μου βγαίνουν τα μάτια για να μπορέσω να δω!

 

Σκέφτηκα να το πάω στο Γερμανό για να χρησιμοποιήσω την εγγύηση αλλά είμαι 99% σίγουρος οτί θα με διώξουν με τις κλωτσιές γιατί προκάλεσα εγώ την ζημιά.

 

Τέλος έψαξα στο e-bay για οθόνες...Και όντως βρήκα κάτι πολύ καλές τιμές! Και μάλιστα στέλνουν μαζί και εργαλεία για αντικατάσταση! :)

 

Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας...αξίζει; θα είναι η καινούρια οθόνη το ίδιο καλή και ανταποκρίσιμη (δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτή η λέξη :Ρ) όσο η παλιά; Θα μπορέσω αν την αντικαταστήσω μόνος μου; (πιάνουν τα χέρια μου :Ρ)

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

 

Link για την οθόνη -> http://cgi.ebay.com/OEM-LCD-Display-Screen-Sony-Ericsson-Xperia-X8-E15i-/170642174157?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bb10f0cd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηγαινε καλου κακου στο γερμανο αλλιως βλεπουμε...

 

 

υ.γ. τι στο καλο την εχουνε την εγγύηση απο την στιγμη που δεν κανουν τιποτα;

 

Απ'όσο ξέρω είναι για βλάβες που δεν ευθήνεται ο κάτοχος του κινητού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για βλαβες που προκαλει ο χρηστης δεν σε καλυπτει η εγγυηση..οποτε καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο καταστημα

που φτιαχνει κινητα ..ποιο φθηνα θα σου ερθει ..συνηθως....βεβαια δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις μπορει να πεσεις σε κανα καλο ανθρωπο και να στο βαλει στην εγγυηση..μου εχει συμβει και αυτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα ΔΕΝ πιανουν τα χερια μου και παρολα αυτα ειχα αλλαξει οθονη στο προηγουμενο ΝΟΚΙΑ 6630 που μουχε σπασει απο τρακαρισμα. Απο ebay την ειχα παραγγειλει και εγω. Ειδα και ενα βιντεο στο youtube για το πως αλλαζει η οθονη και το φτιαξα;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η εγγυηση σιγουρα δεν το καλυπτει,αυτο ειναι προφανες! και γω στο iphone μου το ιδιο ειχα παθει και το γλυτωσα στο παρα τσακ, η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις την οθονη απο ebay και να την πας να στην τοποθετησουν, εγω αυτο εκανα με ενα παιδι απο το forum που αναλαμβανει τετοιες επισκευες οικονομικα, δες εδω

 

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/5294-e%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%b6%cf%89-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%82/

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...