ggelhsva Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έβαλα στο μάτι αυτό το πολύπριζο αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το βρω πουθενά με ελληνικές τύπου πρίζες. Έχετε να αντιπροτείνεται κάποιο αντίστοιχο/παρόμοιο που να κάνει την ίδια δουλειά; Ευχαριστώ!
Haldol Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το αγοράσεις; Το κόστος του συγκεκριμένου θα υπερβεί κατά πολύ το όποιο όφελος θα έχεις με το LEDάκι των 0.2W της TV σβηστό.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 0.2W ειναι παρα πολλα για ενα led τοσο ειναι τα 6 led μαζι που εχω βαλει στην πλαφονιερα στο αυτοκινητο.
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μία σύγχρονη τηλεόραση (lcd κτλ) που σε νορμάλ λειτουργία απαιτεί 80~120 watt σε κατάσταση αναμονής χρειάζεται 0.5~1 watt.
JS v.i.p. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Υπάρχουν μια χαρά πριζούλες που μπορείς να βάλεις ‘πριν’ από οποιοδήποτε πολύμπριζο ώστε να την κλείνεις με κοντρόλ, από μία έως όσες θέλεις με ένα μόνο χειριστήριο. Και πολύ οικονομικά. ............ Link
ggelhsva Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Υπάρχει και σε schuko. Αυτό ακριβώς ψάχνω αλλά δεν μπόρεσα να βρω link να το αγοράσω! Κατά τ' άλλα, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής 2 πράγματα: Το πολύπριζο το θέλω για χρήση με το PC μου και όχι με την TV/Home cinema. Ο λόγος που το θέλω είναι ότι θέλω κάποια συγκεκριμένα περιφεριακά του υπολογιστή να κλείνουν αυτόματα με το που θα κλείσει και ο υπολογιστής! Η λύση με το κοντρόλ που πρότεινε ο JS vip δε με βολεύει γιατί προϋποθέτει να περιμένω να κλείσει ο υπολογιστής πρώτα και μετά να "κόψω" την παροχή ρεύματος και στα υπόλοιπα περιφερειακά. Τις περισσότερες φορές όμως απλά πατάω το κουμπί "Τερματισμός" και φεύγω από το PC πολύ πριν αρχίσει να κλείνει (με λογισμικό χρονοδιακόπτη). Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.