Προς το περιεχόμενο

laptop mexri 500 euro

vagelisx3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει δίκιο ο votritis αλλά επειδή εδώ πέρα το 15R της dell είναι στα laptop ότι η U2311 στις οθόνες,

δεν θυμάμαι να είχε παίξει ποτέ τέτοιος συνδυασμός, 2g ram / 320gb / κ ati 5650 , ο xristoforos89 μπορεί κ να ξέρει...

Δημοσ.

έχει δίκιο ο votritis αλλά επειδή εδώ πέρα το 15R της dell είναι στα laptop ότι η U2311 στις οθόνες,

δεν θυμάμαι να είχε παίξει ποτέ τέτοιος συνδυασμός, 2g ram / 320gb / κ ati 5650 , ο xristoforos89 μπορεί κ να ξέρει...

Εγώ απορώ με το με το συνδυασμό μιας πολύ καλής κάρτας με ενα λίγο παλιό επεξεργαστή, πάντως καλύτερη κάρτα από την 5650 δεν πρόκειται να βρεις με 500Ε.

Δημοσ.

πολύ καλή περίπτωση...!! αλλά νομίζω ότι η κάρτα γραφικών είναι λίγο χειρότερη από την 5650..! ίσως και πολύ...αλλά έχει καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη ram...αν και δεν είναι DELL που σημαίνει χειρότερη αντιπροσωπεία...πάντως αρκετά καλύτερο..

Δημοσ.

H 6370m(=5470) είναι πολύ κατώτερη απο την 5650 πάντως το συγκεκριμένο λαπτοπ είναι αρκετά καλύτερο απο τον vaioLink

ta 2 giga RAM δεν παίζουν ρόλο στην λειτουργία των παιχνιδιών?
Οι μνήμες εινα φτηνές του βάζεις άνετα 1 η 2 gb ακόμα.
Δημοσ.

υποθέτω ότι είναι προτιμότερο μια καλή κάρτα γραφικών με μικρότερη RAM παρά το αντίθετο σωστά?

Η ραμ αναβαθμίζεται, η κάρτα οχι ,το πρόβλημα στον Dell ειναι ο επεξεργαστής και οχι η μνήμη, δες εδω Link Link επιδόσεις των 2 καρτών.

Call of Duty: Black Ops (5650) :high: 40.4 fps / (6370):high: 19 fps

Δημοσ.

Με τους επεξεργαστές είμαι τελείως άσχετος.για τις κάρτες μπαίνω κι εγώ σε αυτό το site.o επεξεργαστής τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει?

Δημοσ.

Υπαρχει και το lenovo Y560A-1 στα 540€ με i3 cpu k hd5730. Εγω αυτο θα επαιρνα, αν κ γενικα εχει δυο αρνητικα, 1 χρονο εγγυηση (που δεν με νοιαζει ιδιαιτερα) κ απουσια αριθμητικου πληκτρολογιου. Αυτα.

Ο p6100 ειναι μια χαρα απλα απο καπου πρεπει να κοψουν για να χτυπησουν τιμη...

android.png

Δημοσ.

Με τους επεξεργαστές είμαι τελείως άσχετος.για τις κάρτες μπαίνω κι εγώ σε αυτό το site.o επεξεργαστής τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει?

Για παιχνίδια πέρα από την κάρτα σημαντικό ειναι και ο επεξεργαστής, o P6100 είναι λίγο παλιός εχω λαπτοπ 3ετιας με παρόμοιο επεξεργαστή (τ8100) ο οποίος τοτε ηταν πολύ καλός αλλά σήμερα έχουν βγει οι core(i) που ειναι πολύ καλυτεροι, δες εδω Link για να συγκρινεις επεξεργαστές.

Ο Dell Link εχει μια καλή κάρτα και ένα μέτριο επεξεργαστή .

Ο Asus Link εχει ενα καλό επεξεργαστή και μια μέτρια κάρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...