giugiaro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εχει περιπου 2 εβδομαδες που ενας κεραυνος μου εκαψε το μοντεμ.Εχω συνδεση Forthnet στα 6.5 με 7.5mb περιπου.Πηρα καινουριο την αλλη μερα το Thomson TG585 V8. Στην αρχη δεν μπορουσα να μπω καν στο internet και ειπα μηπως ειναι ελατωματικο το μοντεμ αλλα τελικα με τα πολλα (αφου δοκιμασα το μοντεμ και σε αλλο σπιτι) μπηκα αλλα με διακοπες και με πολυ αργη ταχυτητα.Εβαλα και αλλο μοντεμ και παλι το ιδιο.Σταδιακα ψιλο βελτειωθηκε αλλα παλι τα ιδια,εκει που ημουν μεσα για 1 ωρα στο ιντερνετ μετα εκανα να μπω κανα 2 ωρω. Πηρα την Τεχνικη Υποστυριξη και ηρθε τεχνικος και μου ειπε οτι ολα ειναι καλα με την γραμμη μου και συνχρονιζει μαλιστα στα 8.5mb!Μετα παλι τα ιδια μολις εφυγε!Ξανα μιλησα καμια 10 φορες με διαφορους στην Τεχνικη Υποστυριξη και ολοι μου ριχνανε την γραμμη σε ταχυτητα μηπως φταιει αυτο και μου λεγανε οτι η γραμμη μου φαινεται καλη!!Εκανα και format μηπως φταιει το pc μου,αλλαξα και πριζα στον τοιχο αλλα τζιφος!!! Απελπισια!! Πριν λιγο παλι με πεταξε εξω και τους πηρα τηλ και τους ειπα,μαγκες καντε κατι γιατι κατι παιζει εδω και μεχρι να το βρειτε θα χασουμε ολο το καλοκαιρι και δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο! Μπορει να στειλουν λεει καποιον να δει το προβλημα και αμα χρειαστει να μιλησουν με τον ΟΤΕ μηπως φταιει το καλωδιο απο την κολωνα που ερχετε σπιτι και το αλλαξουν. Ρωταω εγω τωρα.. Ο τεχνικος που ηρθε ειπε οτι ολα ειναι καλα και στην κολωνα και στο σπιτι,το εβαλε στο laptop του εκανε συνδεση (κατα τυχη ειχε εκεινη την στιγμη) και σε 3 λεπτα εφυγε. Επισης μου ειπε ενα στην Τεχνικη Υποστυριξη οτι καμια φορα αμα ειναι τα καλωδια ο ΟΤΕ δεν εχει και ειναι λιγο δυκολο να τα αλλαξει!!! Πως θα δουνε προβλημα αφου ο τεχνικος ειπε οτι ειναι ολα καλα στην κολωνα??? Αμα δουνε ο ΟΤΕ τι θα κανει?Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα..θα αλλαξουν καλωδια ενω ειμαι σε αλλη εταιρια επηδει εχω προβληματα στον συνχρονισμο?? Εχουν σπασει τα νευρα μου!! Θα πληρωσω και κανα 50-60 για την επισκεψη το τεχνικου που δεν εκανε και τιποτα!!! Εχει παθει κανενας ρε μαγκες κατι παρομιο μπας και δω κανενα φως στο οριζοντα?
adams24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 καλησπέρα φίλε μου είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον ΟΤΕ το modem έκανε συγχρονιζομο με το ζόρι και με πετούσε συνεχώς μετά από πολλές φορές που τους πήρα τηλ και ήμουν ευγενικός είπα να αλλάξω στυλ και άρχισα να τους τα χώνω χοντρά δηλ ότι πληρώνω για να μου δίνουν ίντερνετ και μου δίνουν τα @@ τους και τέτοια διάφορα ήρθε τεχνικός 3 φορές σπίτι μου δεν έδωσα μια το πρόβλημα συνεχιζόταν και τους λέω ότι θέλω να κάνω διακοπή και ότι θα πάω αλλού τότε άρχισαν να βλέπουν το πρόβλημα μου και μου αλλάξαν πόρτα διόρθωσαν τον θόρυβο ήρθαν και κάνανε κάτι στο καφαο(στην κολόνα δηλαδή στην γειτονιά) και από τότε δεν με πέταξε ούτε μια φορά εδώ και κανένα 7μηνο
giugiaro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ναι λογικα εκει πρεπει να την ψαξουνε την δουλεια γιατι στο καλωδιο που μπαινει στο σπιτι μου λενε οτι ειναι οκ.Ποσο καιρο εκαναν να σου αλλαξουν πορτα στο καφαο φιλε μηπως θυμασαι?
giugiaro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Παλι καλα!Μακαρι να ειναι κατι τετοιο να γλιτωσω και εγω γρηγορα! Σημερα παντως ουτε φωνη ουτε ακροαση! Να δουμε αυριο αμα ερθουν τι θα γινει.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 καλησπέρα φίλε μου είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον ΟΤΕ το modem έκανε συγχρονιζομο με το ζόρι και με πετούσε συνεχώς μετά από πολλές φορές που τους πήρα τηλ και ήμουν ευγενικός είπα να αλλάξω στυλ και άρχισα να τους τα χώνω χοντρά δηλ ότι πληρώνω για να μου δίνουν ίντερνετ και μου δίνουν τα @@ τους και τέτοια διάφορα ήρθε τεχνικός 3 φορές σπίτι μου δεν έδωσα μια το πρόβλημα συνεχιζόταν και τους λέω ότι θέλω να κάνω διακοπή και ότι θα πάω αλλού τότε άρχισαν να βλέπουν το πρόβλημα μου και μου αλλάξαν πόρτα διόρθωσαν τον θόρυβο ήρθαν και κάνανε κάτι στο καφαο(στην κολόνα δηλαδή στην γειτονιά) και από τότε δεν με πέταξε ούτε μια φορά εδώ και κανένα 7μηνο Ναι λογικα εκει πρεπει να την ψαξουνε την δουλεια γιατι στο καλωδιο που μπαινει στο σπιτι μου λενε οτι ειναι οκ.Ποσο καιρο εκαναν να σου αλλαξουν πορτα στο καφαο φιλε μηπως θυμασαι? δεν υπαρχει πορτα στο καφαο.υπαρχει αλλαγη απερχομενου (καλωδιου καφαο προς κατανεμητη ή προς box).υπαρχει αλλαγη κεντρικου απο αστικο κεντρο οτε μεχρι καφαο. η κολονα δενειναι καφαο ειναι box. port ειναι μονο πανω στην καρτα στο dslam που σπανια φταιει.αλλαγη οριου ειναι απο αιθουσα παροχων μεχρι γενικο κατανεμητη οτε οταν αλλαζουν οριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.