lereb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει λιγάκι για το customization ενός θέματος αγορασμένου για το wordpress? το θέμα είναι το habitat (από το themeforest.net) και θέλω να αλλάξω προς το παρών το λογότυπο και να βάλω το δικό μου,αλλά επειδή είναι πολύ μικρό σε μέγεθος θέλω αρχικά να αυξήσω το μεγεθός του και μετά να βάλω το δικό μου...
lereb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το έχω εγκαταστήσει! Έχω αγοράσει ένα θέμα αλλά δεν ξέρω αν τελικά είναι αυτό που θέλω να χρησιμοποιήσω... Άρχισα πάλι το ψάξιμο και κατέληξα στα εξής: Convergence , Vectors , Open και Collective Αυτό που θέλω να κάνω είναι να έχει τα χαρακτηριστικά αυτού του site ,πάνω-κάτω καθώς θα πραγματεύεται τα ίδια περίπου πράγματα..Να υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το logo , το φόντο , τα χρώματα , να υπάρχει χώρος για διαφημίσεις google adsense,affiliate και adtaily και να υπάρχει χώρος στο footer για διάφορα widgets.. Μπορείτε αρχικά να με βοηθήσετε να επιλέξω το θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.