Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μάλλον με τροφοδοτικό

mpouxa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις αγόρασα για το pc μου μια μεταχειρισμένη σε πάρα πολύ καλή κατάσταση κάρτα γραφικών την MSI ATI HD R5770... Πριν την βάλω, εκεί που την περιεργαζόμουν παρατήρησα ότι έχει υποδοχή για καλώδιο από το τροφοδοτικό (Ορθογώνιο στο σχήμα με 6 συνολικά τρυπάκια που δεν το είχε το τροφοδοτικό μου). Έτσι λοιπόν το προσπέρασα και την έβαλα γιατί δεν είχα κιόλας καμία ενημέρωση για τροφοδοτικό... Όταν άνοιξα τον υπολογιστή άρχισε να λειτουργεί βγάζοντας ήχο όπως κάνει π.χ όταν δεν έχει Ram (τουτ τουτ τουτ) :( .Εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει με την τροφοδοσία... Αυτό που είχα επάνω ήταν 400W .. Μήπως να έγινε καμία ζημιά?? Εάν φταίει το τροφοδοτικό σε ποιο να κινηθώ ώστε να έχει και αυτό που θέλει η κάρτα??

Δημοσ.

Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου ;

Εάν δεν σύνδεσες την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών είναι λογικό να μην ξεκινήσει ο υπολογιστής

Δημοσ.

Οτι είπε ο rafail χωρίς το ρεύμα στην κάρτα γραφικών δεν πρόκειται να ανοίξει εκτος και αν δεν έχει το τροφοδοτικό σου βύσμα που δεν νομίζω να μην έχει.

Δημοσ.

Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου ;

Εάν δεν σύνδεσες την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών είναι λογικό να μην ξεκινήσει ο υπολογιστής

Οτι είπε ο rafail χωρίς το ρεύμα στην κάρτα γραφικών δεν πρόκειται να ανοίξει εκτος και αν δεν έχει το τροφοδοτικό σου βύσμα που δεν νομίζω να μην έχει.

Παιδιά όχι δεν έχει καθόλου ίδιο βύσμα όπως στην κάρτα.. να ανεβάσω και φώτο εάν θέλετε.. το τροφοδοτικό είναι IT ATX 400 400Watt

Δημοσ.

Είναι του κουτιού το τροφοδοτικό χμμμ.

Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τα καλώδια .

Οκ σε 10 min και λιγότερο είναι επάνω..

Δημοσ.

Ωραία για πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου

Επεξεργαστής AMD Athlon II 3,2Ghz τετραπύρηνος δεν θυμάμαι το μοντέλο

RAM Kingston 2GB DDR3

Motherboard M4A79XTD EVO

Κάρτα αυτή που είπα πριν :DD

Ένα λεπτό για τις φώτο γιατί δεν τις ανεβάζει είναι μεγάλες...

Ωραία για πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου

Να και οι φωτογραφίες ...

Είναι του κουτιού το τροφοδοτικό χμμμ.

Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τα καλώδια .

οκ?

post-221212-0-51010500-1308056376_thumb.jpg

post-221212-0-10386900-1308056404_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι παλιό το τροφοδοτικό σου για αυτό δεν έχει.

Θέλεις να αγοράσεις άλλο ;

Μπορείς να πάρεις και ανταπτορες και να κανείς την δουλεία σου απλώς επειδή είναι παλιό δεν στο προτείνω

Δημοσ.

Είναι παλιό το τροφοδοτικό σου για αυτό δεν έχει.

Θέλεις να αγοράσεις άλλο ;

Μπορείς να πάρεις και ανταπτορες και να κανείς την δουλεία σου απλώς επειδή είναι παλιό δεν στο προτείνω

Τώρα ναι σκέφτομαι να αγοράσω άλλο... Οτιδήποτε καινούργιο πάρω θα το έχει το καλλωδιακι?? Δεν θέλω ψαγμένα πράγματα.. απλά :D

Δημοσ.

Φυσικά και θα έχει αν σκέφτεσαι για καινούριο δες αυτό η αυτό ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις

οκ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ... Θα δω τώρα ποιο θα πάρω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...