mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Μόλις αγόρασα για το pc μου μια μεταχειρισμένη σε πάρα πολύ καλή κατάσταση κάρτα γραφικών την MSI ATI HD R5770... Πριν την βάλω, εκεί που την περιεργαζόμουν παρατήρησα ότι έχει υποδοχή για καλώδιο από το τροφοδοτικό (Ορθογώνιο στο σχήμα με 6 συνολικά τρυπάκια που δεν το είχε το τροφοδοτικό μου). Έτσι λοιπόν το προσπέρασα και την έβαλα γιατί δεν είχα κιόλας καμία ενημέρωση για τροφοδοτικό... Όταν άνοιξα τον υπολογιστή άρχισε να λειτουργεί βγάζοντας ήχο όπως κάνει π.χ όταν δεν έχει Ram (τουτ τουτ τουτ) .Εγώ πιστεύω πως έχει να κάνει με την τροφοδοσία... Αυτό που είχα επάνω ήταν 400W .. Μήπως να έγινε καμία ζημιά?? Εάν φταίει το τροφοδοτικό σε ποιο να κινηθώ ώστε να έχει και αυτό που θέλει η κάρτα??
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου ; Εάν δεν σύνδεσες την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών είναι λογικό να μην ξεκινήσει ο υπολογιστής
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οτι είπε ο rafail χωρίς το ρεύμα στην κάρτα γραφικών δεν πρόκειται να ανοίξει εκτος και αν δεν έχει το τροφοδοτικό σου βύσμα που δεν νομίζω να μην έχει.
mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου ; Εάν δεν σύνδεσες την τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών είναι λογικό να μην ξεκινήσει ο υπολογιστής Οτι είπε ο rafail χωρίς το ρεύμα στην κάρτα γραφικών δεν πρόκειται να ανοίξει εκτος και αν δεν έχει το τροφοδοτικό σου βύσμα που δεν νομίζω να μην έχει. Παιδιά όχι δεν έχει καθόλου ίδιο βύσμα όπως στην κάρτα.. να ανεβάσω και φώτο εάν θέλετε.. το τροφοδοτικό είναι IT ATX 400 400Watt
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Είναι του κουτιού το τροφοδοτικό χμμμ. Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τα καλώδια .
mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Είναι του κουτιού το τροφοδοτικό χμμμ. Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τα καλώδια . Οκ σε 10 min και λιγότερο είναι επάνω..
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ωραία για πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου
mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Ωραία για πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου Επεξεργαστής AMD Athlon II 3,2Ghz τετραπύρηνος δεν θυμάμαι το μοντέλο RAM Kingston 2GB DDR3 Motherboard M4A79XTD EVO Κάρτα αυτή που είπα πριν :DD Ένα λεπτό για τις φώτο γιατί δεν τις ανεβάζει είναι μεγάλες... Ωραία για πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου Να και οι φωτογραφίες ... Είναι του κουτιού το τροφοδοτικό χμμμ. Για ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τα καλώδια . οκ?
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Είναι παλιό το τροφοδοτικό σου για αυτό δεν έχει. Θέλεις να αγοράσεις άλλο ; Μπορείς να πάρεις και ανταπτορες και να κανείς την δουλεία σου απλώς επειδή είναι παλιό δεν στο προτείνω
mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Είναι παλιό το τροφοδοτικό σου για αυτό δεν έχει. Θέλεις να αγοράσεις άλλο ; Μπορείς να πάρεις και ανταπτορες και να κανείς την δουλεία σου απλώς επειδή είναι παλιό δεν στο προτείνω Τώρα ναι σκέφτομαι να αγοράσω άλλο... Οτιδήποτε καινούργιο πάρω θα το έχει το καλλωδιακι?? Δεν θέλω ψαγμένα πράγματα.. απλά
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Φυσικά και θα έχει αν σκέφτεσαι για καινούριο δες αυτό η αυτό ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις
mpouxa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Φυσικά και θα έχει αν σκέφτεσαι για καινούριο δες αυτό η αυτό ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις οκ σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ... Θα δω τώρα ποιο θα πάρω...
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Να σε καλά......και ότι άλλο χρειαστείς εδω είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.