akis_supernatural Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια μενω στην πατρα και επειδη μεσα Ιουλιου μετακομιζω στο κεντρο θελω να μου πειτε τι διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω, τι θα μου κοστισει, και ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ. Να σας πω οτι στο καινουργιο σπιτι πρεπει να κανω νεα γραμμη γιατι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη τηλεφωνο
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αν αλλαζεις αστικο κεντρο τοτε θα ειναι σαν να ενεργοποιεις καινουρια γραμμη.αν εισαι στο ιδιο αστικο κεντρο τοτε ο οτε απλα μεταφερει την γραμμη σου στην νεα διευθυνση.(παιρνει λιγοτερο καιρο).
akis_supernatural Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ποιον παροχο εχεις τωρα και που θες να πας? forthnet εχω. η αποσταση του παλιου με το νεο σπιτι ειναι κοντα στα 5 χιλιομετρα
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 μπορει να ειναι διαφορετικο αστικο κεντρο τοτε. δεν ξερω αν μπορεις να το δεις μεσα απο καποιο site Που σου βγαζει διαθεσιμοτητα με βαση το νουμερο.βεβαια σε αθηνα ανα περιοχη ειναι αλλα νουμερα.στην πατρα θα σε γελασω.
akis_supernatural Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 μου λες για την καθε περιπτωση τι γινεται? θα πληρωσω παλι συνδεση αριθμου?
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 στην περιτπωση ιδιου αστικου κεντρου νομιζω δεν πληρωνεις τιποτα.στην δευτερη περιπτωση θα σε γελασω.καλο ειναι να μιλησεις με τον Provider για να μην σε παρω στο λαιμο μου διοτι με τις τιμες δεν τα παω πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.