freedubus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ευχαριστούμε προκαταβολικά ε. λίγο μέσα. να χώνεται.
frenzy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 αυτό που είπε ο από πάνω. λίγο μέσα. να χώνεται. από κάτω. λίγο μέσα.
black_widow Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Όχι ρε παιδιά lipgloss δώρο , θα τον κάψετε τον άνθρωπο Εμένα όταν ήμουν 16 μου αρέσαν τα αρκουδάκια πάντως. Θα φάω κράξιμο τώρα...
mary Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Όχι ρε παιδιά lipgloss δώρο , θα τον κάψετε τον άνθρωπο Εμένα όταν ήμουν 16 μου αρέσαν τα αρκουδάκια πάντως. Θα φάω κράξιμο τώρα... Γιατι καλε να τον καψουμε;;; καλα κ εμενα στα 16 μου αρεσαν τα αρκουδακια αλλα εχεις δει καθολου τα σημερινα 16χρονα;;;;Κ λιπγκλος κ σκια κ ρουζ βαζουν στο σχολείο... ΥΓ ωραιο το κυλοτακι αλλα 115..ευρω ποιος δινει;;;;(ρητορικη ερωτηση) Δε πατε καλυτερα στα MED το ιδιο προστυχα αλλα πιο φθηνα ειναι....
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ενα ωραιο δωρακι για μια φιλη ειναι αυτο αν έχει σκύλο όχι.
salliara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καμία να προτείνει κανένα ψαγμένο κιλοτάκι δαντελωτό κατά προτίμηση απ΄ αυτά που πιάνουν το μισό κωλομέρι να κάνω δώρο σε 1 φίλη μου; accesorize (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφω σωστα). ακριβουτσικο ομως. τελεια ξεκωλα βρακακια, αλλα απο 8-9 € κ πανω.
Garnele Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι, πάρτης μια παρδαλή, ρετρό αηδία με φραμπαλάδες από τα αξέσοράηζ. Σε όλα τα κορίτσια αρέσουν αυτές.
mary Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 accesorize (δεν ειμαι σιγουρη αν το γραφω σωστα). ακριβουτσικο ομως. τελεια ξεκωλα βρακακια, αλλα απο 8-9 € κ πανω. καλα το γραφεις.Αλλα οχι και ξεκωλα του accessorize...Στα MED πολυ πιο ξεκωλιαρικα ειναι.. Οσο για την τιμη ειχα πετυχει καποια περιοδο που ειχαν στα 3 το 1 δωρο(κ μαλιστα το πιο ακριβο) και ειχα παρει 6αδα..
salliara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 τα med ειναι πανακριβα, και υπερβολικα προστυχα. προσωπικα δεν μ'αρεσουν καθολου. ο free D θελει λεει για δωρο σε μια φιλη του. εαν ηταν φιλος μου και μου παιρνε πουτανοστριγκο απο τα μεντ...ε. θα νιωθα λιγο περιεργα. τουλαχιστον τα αλλα απο oysho k accesorize δικαιολογουνται λιγο ως πιο χαριτωμενα. (ως ξεκωλα πριν εννοουσα τα brazilian-μισο κωλομερι απ'εξω)
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 καλα το γραφεις.Αλλα οχι και ξεκωλα του accessorize...Στα MED πολυ πιο ξεκωλιαρικα ειναι.. Οσο για την τιμη ειχα πετυχει καποια περιοδο που ειχαν στα 3 το 1 δωρο(κ μαλιστα το πιο ακριβο) και ειχα παρει πολλά.. Μιλήστε για τα βρακιά σας, έχει πολύ ενδιαφέρον. Και καμια φωτογραφία αν θέλετε θα βοηθούσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.