arsenal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Kαλημερα παιδιά,λοιπόν αυριο οπως ολοι πλεον θα γνωρίζεται βγαίνουν τα αποτελσματα.Θα ηθελα να ρωτήσω αν πρωτα ανεβαίνουν στο ιντερνετ εννοω να συμπληρώνουμε στοιχεια απο το καρτελακι μας και να εμφανίζει τους βαθμούς.Και ναι που μπορω να το κάνω αυτο γιατι μπηκα στου υπουργ,παιδειας το σαιτ αλλα εν βρίσκω κατι
Traumatias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν βρίσκεις κάτι γιατί δεν έχουν ενεργοποιήσει το σύστημα ακόμα Καλά για τα αποτελέσματα μέσω ίντερνετ και πέρυσι τα ίδια έλεγαν αλλά τελικά πρώτα τα έβγαλαν τα σχολεία.Άσε που θα μπει τόσος κόσμος στο σάιτ, που δεν θα μπαίνεις ούτε με εισιτήριο... Πήγαινε παιδάκι μου στο σχολείο σου, θα είναι και καλύτερα κιόλας για σένα, είτε τα πήγες καλά και πανηγυρίζεις με το υπόλοιπο τρελοκομείο, είτε δεν τα πήγες καλά και έχει και κάποιον για συμπαράσταση
vasilis123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 σίγουρα βγαίνουν τα αποτελέσματα αύριο; ώρα γνωρίζουμε;
arsenal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Όχι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο!και για την αλλη εβδομάδα ακούγεται...που στο καλο ειναι η ανύπαρκτη υπουργός να το επιβαιβεώση/
panosno1com Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 εγω γι αυριο εχω ακουσει οτι ανακοινωνονται.... :/
arsenal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια στο μηχανογραφικο εκει που λεει κοινωνικα κριτήρια εμενα εχει πεθάνει ο μπαμπάς μου...αρα ειμαι σεαυτην την κατηγορια ε?ωραια και τ κερδιζω?ενοω εχω κατι εξτρα?
status Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 εγω γι αυριο εχω ακουσει οτι ανακοινωνονται.... :/ Πέμπτη με παρασκευή, αν και με το traffic που θα έχει η σελίδα καλό σαββάτο θα ξέρεις every year the same:P
Mary12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παιδιά σιγουρα βγαινουν τα αποτελεσματα των πανελλαδικων αυριο?Καπου στο internet διαβασα οτι βγαινουν την παρασκευη 17/6 ή το αργοτερο την Δευτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.