Προς το περιεχόμενο

Bαθμολογιες πανελλαδικών μέσω ιντερνετ?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδιά,λοιπόν αυριο οπως ολοι πλεον θα γνωρίζεται βγαίνουν τα αποτελσματα.Θα ηθελα να ρωτήσω αν πρωτα ανεβαίνουν στο ιντερνετ εννοω να συμπληρώνουμε στοιχεια απο το καρτελακι μας και να εμφανίζει τους βαθμούς.Και ναι που μπορω να το κάνω αυτο γιατι μπηκα στου υπουργ,παιδειας το σαιτ αλλα εν βρίσκω κατι

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις κάτι γιατί δεν έχουν ενεργοποιήσει το σύστημα ακόμα ^_^

Καλά για τα αποτελέσματα μέσω ίντερνετ και πέρυσι τα ίδια έλεγαν αλλά τελικά πρώτα τα έβγαλαν τα σχολεία.Άσε που θα μπει τόσος κόσμος στο σάιτ, που δεν θα μπαίνεις ούτε με εισιτήριο...

Πήγαινε παιδάκι μου στο σχολείο σου, θα είναι και καλύτερα κιόλας για σένα, είτε τα πήγες καλά και πανηγυρίζεις με το υπόλοιπο τρελοκομείο, είτε δεν τα πήγες καλά και έχει και κάποιον για συμπαράσταση :-)

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο!και για την αλλη εβδομάδα ακούγεται...που στο καλο ειναι η ανύπαρκτη υπουργός να το επιβαιβεώση/

iphone.png

Δημοσ.

Ρε παιδια στο μηχανογραφικο εκει που λεει κοινωνικα κριτήρια εμενα εχει πεθάνει ο μπαμπάς μου...αρα ειμαι σεαυτην την κατηγορια ε?ωραια και τ κερδιζω?ενοω εχω κατι εξτρα?

Δημοσ.

εγω γι αυριο εχω ακουσει οτι ανακοινωνονται.... :/

Πέμπτη με παρασκευή, αν και με το traffic που θα έχει η σελίδα καλό σαββάτο θα ξέρεις :)

every year the same:P

Δημοσ.

Παιδιά σιγουρα βγαινουν τα αποτελεσματα των πανελλαδικων αυριο?Καπου στο internet διαβασα οτι βγαινουν την παρασκευη 17/6 ή το αργοτερο την Δευτερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...