Septum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με παραδειγμα γιατι δυσκολευομαι.Αναμονη σε καποια ουρα,σταση ,περιμενωντας καποιον/α, διαλειμματα μεταξυ των σετ στο γυμναστηριο και αλλες πολλες στιγμες που δε μπορεις να κανεις κατι απλως περιμενεις.Η μουσικη σιγουρα ειναι μια απαντηση αλλα μπορει να συνδυαστει και με κατι αλλο.Ας αφαιρεσω και τη μουσικη.Τι μπορει να κανει κανεις σε αυτες τις στιγμες?Ψαχνω για κατι που να εξασκειται και να βελτιωνεται με τον καιρο.Ειχα δει ενα παλικαρι που κραταγε ενα ζογκλερικο μπαλακι και το επαιζε στα δαχτυλα φοβερα.Προτεινετε!!!
Septum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Sudoku, διάβασμα βιβλίου? Ειχα στο μυαλο μου κατι σε trick πιο πολυ,οχι τοσο πνευματικο.
bluesattack Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Παρε κανα βιβλιαρακι με καλους γριφους.. Η διαβασε κανα ''μαγικο'' με τραπουλοχαρτα , νομισματα , μικρα αντικειμενα και κανε εξασκηση...(μαθε τεχνη ... )
dora_explorer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ειχα στο μυαλο μου κατι σε trick πιο πολυ,οχι τοσο πνευματικο. Κάτι τέτοιο ας πούμε : http://static.howstuffworks.com/gif/advanced-yo-yo-tricks-15.jpg Μες το κόσμο? Δεν θες χώρο? Βολεύει? Δεν ξέρω άλλο εκτός από yoyo και αυτό που ανέφερες
dora_explorer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Φυσαρμόνικα. Καθόλου ενοχλητικό για τους γύρω σου. Αγόρασα μία πέρσι το καλοκαίρι φεύγωντας από το τσιπουράδικο(λιάρδα δηλαδή) και "έπαιζα" όλο το βράδυ όπου και να πηγαίναμε. Δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος ο κόσμος γύρω, από ότι θυμάμαι(πολύ αμυδρά!).
drillgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εγω τετοιες στιγμες μπαινω στο ιντερνετ απ το κινητο και τελειωνει το θεμα.
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Internet,ταινίες,διάβασμα,κανένα παιχνιδάκι και περνά η ρημαδα η ώρα..
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Να βλέπει δηλαδή ταινίες στη στάση του λεωφορείου?
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Άμα θέλει να έρθει κανένα μισάωρο το λεωφορείο γιατί όχι;
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γιατί συνήθως τα λεωφορεία δεν κάνουν να'ρθουν μισή ώρα και συνήθως οι ταινίες δεν κρατάνε μισή ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.