weissheit Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Έχω ένα λάπτοπ Lenovo G560,είναι ολοκαίνουριος,κατέβασα το speedfan για να δω τι θερμοκρασίες έχει και μου γραφει τα εξής εκ των οποίων τα 4 ειναι σε φλόγα και έχω ανησυχήσει πολύ! GPU= 59C HD0= 45C Temp1= 58C Core 0= 61C Core 1= 58C Αυτες οι θερμοκρασιες δεν παζει να ειναι ιδανικες αλλιως δεν θα μου τις εδειχνε με φλογα,πρεπει εγω να κανω κατι τωρα για αυτο;σε περιπτωση που μενουν ετσι οι θερμοκρασιες επροκειτο να εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου;
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κατέβασε και αυτό και ανέβασε φώτο http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
lebron15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τι χρειση του κανεις ; Τιποτα απολυτως,μονο σερφαρω απλα καμια φορα παραμενει λιγη ωρα παραπανω ανοιχτος,τωρα ομως πανω απο τρεις δεν ειναι... Να και η φωτογραφια απο το προγραμμα που μου ειπες να κατεβασω Καρμεν! ΥΓ. Ανεβασε το αγόρι μου την φωτογραφία γιατί εγώ δεν ήξερα πως...
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πού τον έχεις?Δεν πιστεύω να φράζεις τις εισόδους/εξόδους αέρα στα πόδια σου-κρεβάτια-ή ακόμα και σε γραφείο και κολλητά να έχεις βιβλία κτλ Να αερίζεται να αερίζεται!!!
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τα λαπτοπ εχουμε μεγαλες θερμοκρασιες αλλα λιγο πιο κατω απο εσενα... Αυτο που ειπε ο απο πανω... Πρεπει να αεριζετε
weissheit Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ο υπολογιστης εχει μια εισοδο-εξοδο αερα στα αριστερα του,τον εχω μονιμα στον καναπε και παρατηρω οτι δεν βγαινει αερας οσο ακουμπαει στον καναπε,οταν τον σηκωνω λιγο στον αερα τοτε και πιο καλα ακουγεται το ανεμιστηρακι και βγαινει μπολικος αερας,το δοκιμαζω στο τραπεζι και σας ξαναγραφω!
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ο υπολογιστης εχει μια εισοδο-εξοδο αερα στα αριστερα του,τον εχω μονιμα στον καναπε και παρατηρω οτι δεν βγαινει αερας οσο ακουμπαει στον καναπε,οταν τον σηκωνω λιγο στον αερα τοτε και πιο καλα ακουγεται το ανεμιστηρακι και βγαινει μπολικος αερας,το δοκιμαζω στο τραπεζι και σας ξαναγραφω! Βρέθηκε ο ένοχος..... Ισόβια ο καναπές
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Βρέθηκε ο ένοχος..... Ισόβια ο καναπές Μονο?
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλά εις θάνατον Ετσι ρε! Να μαθει να κανει τρελα!
weissheit Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αφηνοντας τον ενα τεταρτακι περιπου στο τραπεζι μειωθηκαν κατα 3 και 4 βαθμους κελσιου οι θερμοκρασιες εκτος του σκληρου που μειωθηκε κατα 1, τωρα αυτες οι θερμοκρασιες ειναι ιδανικες;
driftingcris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αφηνοντας τον ενα τεταρτακι περιπου στο τραπεζι μειωθηκαν κατα 3 και 4 βαθμους κελσιου οι θερμοκρασιες εκτος του σκληρου που μειωθηκε κατα 1, τωρα αυτες οι θερμοκρασιες ειναι ιδανικες; Ιδακικες δεν ειναι αλλα για λαπτοπ ειναι στο λογικο
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μπορείς να πάρεις μια βάση για το λαπτοπ...! Και την θερμοκρασία θα σου ρίξει περισσότερο και θα μπορείς να το ακουμπάς και στον καναπέ...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.