trytobepolite Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γεια σας, έχω έναν υπολογιστή που το τελευταίο διάστημα έκανε διάφορα νάζια με την σύνδεση της οθόνης. Τώρα πλέον βγάζει μόνο το μήνυμα "no video input". Δοκίμασα με άλλη κάρτα γραφικών τίποτα, δοκίμασα με άλλη οθόνη τίποτα. Διαπιστώθηκε ωστόσο πως και οι οθόνες δουλεύουν αλλά και οι κάρτες γραφικών. Βέβαια, παρατήρησα πως ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δε γυρνά. Δοκίμασα έναν δεύτερο υπολογιστή πύργο που δούλευε άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά δεν δουλεύει ούτε αυτός. Τα laptop ομως λειτουργούν κανονικά με τις οθόνες. Τι να κάνω φίλοι μου; Έχω απελπιστεί πραγματικά και ζητώ τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ και σας είμαι ευγνώμων!
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γεια σας, έχω έναν υπολογιστή που το τελευταίο διάστημα έκανε διάφορα νάζια με την σύνδεση της οθόνης. Τώρα πλέον βγάζει μόνο το μήνυμα "no video input". Δοκίμασα με άλλη κάρτα γραφικών τίποτα, δοκίμασα με άλλη οθόνη τίποτα. Διαπιστώθηκε ωστόσο πως και οι οθόνες δουλεύουν αλλά και οι κάρτες γραφικών. Βέβαια, παρατήρησα πως ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δε γυρνά. Δοκίμασα έναν δεύτερο υπολογιστή πύργο που δούλευε άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά δεν δουλεύει ούτε αυτός. Τα laptop ομως λειτουργούν κανονικά με τις οθόνες. Τι να κάνω φίλοι μου; Έχω απελπιστεί πραγματικά και ζητώ τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ και σας είμαι ευγνώμων! εγω λιγο μπερδευτικα με τις δοκιμες που δουλευουν οι οθνες που καρτες ;;; τα καλωδια τα δοκιμασες ; μηπως φταιει η μητρικη δηλαδη δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων ;
trytobepolite Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δοκίμασα να αλλάξω την κάρτα γραφικών φίλε και δεν έγινε δουλειά. Όμως η αρχική κάρτα γραφικών δούλεψε κανονικά σε υπολογιστή φίλου. Η οθόνη δουλεύει γιατί την συνέδεσα με notebook. Καλώδια ναι δοκίμασα αλλά τίποτα! Γίνεται και οι 2 υπολογιστές να απέκτησαν ξαφνικά πρόβλημα στην μητρική;
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αφου δοκιμας την καρτα γραφικων σε αλλον υπολογιστη και δεν δουλευει τοτε αυτο ειναι το προβλημα . Αφου η οθονη δουλευει μαζι με το καλωδιο στο netbook τοτε εκει δεν εχεις προβλημα . δοκιμασε αλλην καρτα γραφικων στον υπολογιστη σου .
trytobepolite Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δοκίμασα 2. Και οι δύο δούλεψαν σε άλλο υπολογιστή αλλά σε μένα όχι!
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ααααα ε τοτε μητρικη πολυ πιθανων να εχει προβλημα ναμην μπωρει να διαβασει καρτες γραφικων . ομως τι καρτες εβαλες ;;; και τη τροφοδοτικο ; (δηλαδη το τροφοδοτικο αντεχει να συκωσει την καρτα γραφικων)
trytobepolite Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τροφοδοτικό 450w και κάρτα ati hd 4550
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τροφοδοτικό 450w και κάρτα ati hd 4550 παλια αυτην ειχες απανω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.