Προς το περιεχόμενο

Ταχυπαλμία-Πώς σταματαμε; ε;

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή είναι καλο που σήμερα έφτασα τους 180 στο διάδρομο ? πάντως δεν κουράζομαι.

Ούτε καλό ούτε κακό. Μάλλον αδιάφορο και αναμενόμενο. Από τη στιγμή που δεν τα φτύνεις υπερβολικά γρήγορα χωρίς λόγο, δε νιώθεις πόνο στο στήθος ή δύσπνοια, ζαλάδα ή κάτι τέτοιο, μην φοβάσαι για την καρδιά σου.

Δημοσ.

ναι αλλά γιατί είπε ότι άμα πέσω κάτω από 150 θα πεθάνω? δηλαδή τώρα κινδυνεύω ? :fear: :fear: :fear:

δεν διανυκτερεύουν και τα φαρμακεία στην γειτονιά μου να πάω να αγοράσω ένα μετρητή καρδιαγγειακής κοπώσεως :fear:

μαλλον δεν καταλαβες το αστειο.δες την ταινια crank και θα καταλαβεις

Δημοσ.

Ούτε καλό ούτε κακό. Μάλλον αδιάφορο και αναμενόμενο. Από τη στιγμή που δεν τα φτύνεις υπερβολικά γρήγορα χωρίς λόγο, δε νιώθεις πόνο στο στήθος ή δύσπνοια, ζαλάδα ή κάτι τέτοιο, μην φοβάσαι για την καρδιά σου.

βασικά δεν τα φτύνω γενικότερα μετά από 2-2,5 ώρες γυμναστήριο είμαι μια χαρά.

μαλλον δεν καταλαβες το αστειο.δες την ταινια crank και θα καταλαβεις

την έχω δει και το 1 και το 2 καμιά 5-6 φορές το καθένα :mellow:

Δημοσ.

περιέγραψες μια κρίση άγχους....χαλάρωσε, και άμα νιώσεις και άλλα συμπτώματα , δες το λίγο πιο σοβαρα.....

Είναι ένα καμπανάκι για να σου πει ότι χρειάζοντε τα νεύρα σου ξεκούραση.

Τώρα θα μου πεις πως......καλή ερώτηση.... :rolleyes:

Δεν είσαι ο μόνος πάντως , οι Ψ κάνουνε χρυσές δουλειές σήμερα....

Δημοσ.

Μ'αρεσει που σχεδον ολοι εχετε διαγνωσει κριση αγχους απο το ιντερνέτ. Αλλου ειδους αρρυθμιες προφανως και δεν υπαρχουν για το ευρυ κοινο. Τεσπα.

Δε λεω οτι ειναι κατι αλλο, απλα με εκπλησσει η σιγουρια μερικων.

Επιμενω σε οτι ειχα πει, καρδιολογος για εναν εμπεριστατωμενο ελεγχο και αν αυτος πει οτι η ταχυκαρδια ειναι αθωα, τοτε μιλαμε για ψυχιατρο/ψυχολογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...