Προς το περιεχόμενο

Hardware T&L

Merylin93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το forum.! Θελω λιγο βοηθεια βρε παιδια...πριν 2 μερες αγορασα ενα λαπτοπ HP Pavilion G7 1015ev...αλλα βλεπω οτι η καρτα γραφικων που εχει δεν υποστηριζει Hardware T&L...τι ακριβως ειναι αυτο? ειναι σοβαρο ετσι ωστε να μην μπορω να παιξω παιχνιδια?

Δημοσ.

Τι κάρτα είναι; Εδώ και καμιά 10ετιά όλες οι μη-on-board κάρτες το υποστηρίζουν και τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες on-board.

Δημοσ.

Τι κάρτα είναι; Εδώ και καμιά 10ετιά όλες οι μη-on-board κάρτες το υποστηρίζουν και τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες on-board.

Ειναι μια AMD Radeon HD 6470M 1024MB...

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο να μην το υποστηρίζει. Υποθέτω ότι πας να τρέξεις κάποιο παιχνίδι και πετάει pop-up μ αυτό το μήνυμα;

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο να μην το υποστηρίζει. Υποθέτω ότι πας να τρέξεις κάποιο παιχνίδι και πετάει pop-up μ αυτό το μήνυμα;

Οχι ακριβως..μπηκα στο site can you run it.com και εγραψα για παραδειγμα αν μπορω να τρεξω το Crysis 2 αλλα μου εβγαλε fail μονο και μονο επειδη δεν υποστηριζω Hardware T&L...στη πραξη δεν το εχω δοκιμασει ακομα...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο chip υποστηρίζει φυσικά Hardware T&L, όπως προέβλεψε ο antonl.

Υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα:

1. Είτε δεν υπάρχει σωστά εγκατεστημένος VGA driver στο μηχάνημα

2. Είτε το παιχνίδι στο οποίο σου εμφανίστηκε το μήνυμα ότι «η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει Hardware T&L» είναι αρκετά παλιό και υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας

Edit: Με πρόλαβες όσο έγραφα ακόμη το μήνυμα...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο chip υποστηρίζει φυσικά Hardware T&L, όπως προέβλεψε ο antonl.

Υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα:

1. Είτε δεν υπάρχει σωστά εγκατεστημένος VGA driver στο μηχάνημα

2. Είτε το παιχνίδι στο οποίο σου εμφανίστηκε το μήνυμα ότι «η κάρτα γραφικών σου δεν υποστηρίζει Hardware T&L» είναι αρκετά παλιό και υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας

Edit: Με πρόλαβες όσο έγραφα ακόμη το μήνυμα...

Χμμ λογικο μου ακουγεται αυτο...θα το κοιταξω, ευχαριστω πολυ!! :)

Δημοσ.

Αν και γενικά το «συμπαθώ» το εν λόγω site, παίζει να πετάει και κανα άκυρο πού και πού, πχ εμένα μου βγαλε fail γιατί λέει ο επεξεργαστής μου είναι @900MHz. Κάτι που προφανώς δεν ισχύει, είναι λίγο πάνω απ τα 3GHz και δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα power saving mode γι αυτόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...